Evet arkadaşlar FM 2009 da gidiyoruz ligte kacıncıyız kaç maç yaptık kaç maçı kazandık gibi kariyerler nasıl gidiyor?
Printable View
Evet arkadaşlar FM 2009 da gidiyoruz ligte kacıncıyız kaç maç yaptık kaç maçı kazandık gibi kariyerler nasıl gidiyor?
SS'ler ile anlatırsak çok güzel olur arkadaşlar..
Valla hiç birşey yapamıyoruz..Liverpoolda daha dördüncü hafta 9 oyuncum sakat bunlardan 6'sı as oyuncular...Daha önce aldığım klüplerdede aynısı oldu..Yetkililerin bu işe bir çare bulması lazım.Bu bir bug bence...
Aynen bendede öle...Liverpool'la açtım ligin 3. haftasındayım 6 sakat var...XabiAlonso,Gerrard,R.Keane,Babel,Lucas,Riera ...Zevkim kaçtı.
mnc city i de aldım ondada 6. hafta 11 sakatım vardı..Zevkim kaçtı.Benim şu anki as sakatlarım torres,Kuyt,Benayoun,gerrard,marcelo,agger.arbeloa :))
Evet bu maçtada Keane gitti 5 ay yok...Bakalım hadi hayırlısı diğer maçlarda kim yada kimler gidio :)
Arkadaşlar bunu teknik arızalar bölümüne yazarsanız daha iyi olucak.Burdaki başlıkla bir alakası yok dediklerinizin.Kaç maç yaptık kaç maç kazandık. :)
Doğru sölüyosun kardeşim ama sinir oldum napiim :)
Sinir olmak mümkün değil,ama 9.01 çıkarsa orda düzelecektir.Tamam daha fazla uzatmayalım arkadaşın konusu kapatılmasın. :)
Oyuncu seçmelrine katılabilen oldumu ben hiç görmedim de