http://www.dailymotion.com/video/x7h...eni-2008_music
Printable View
Teşekkürler Pascal , dinleyince ruhum açıldı :D:D:D
Adam ilginç bir tarzı var arada bir break dans yapar gibi hareketler yapıyor..Eklemlerinin suyu çekilmiş gibi, kukla gibi, bayhan gibi.. :D :n:
Okuldan yeni gelmiştim,baktım telefon çalıyo.Açtım arkadaş çabuk Kral'ı aç bak seninki var dedi :n: Bi açtım Bayhan yemin ediyorum epeydir bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :n: Vırdım dıymaz,laf anlamaz yaralı kalbiiiiiiiiiiim.Ettiklerin yanına kalmaz,yanına koymaz,yaralı kalbiiiiiiiim :n:
Aman aLLahim çok şaşkınım şuanda.
Güzel sarkiymis,begendim ...
Bende beğendim..Şarkı güzel..
Şarkının sözleri güzel fakat bunu Bayhan yorumlayınca sonuç bu olmuş :D
2 Haftadır Bayhan' ın Vurdumduymaz aLbümünü dinLiyorum. İnceden tavsiye ediLir şarkısı :D
Bence gayet güzel hoşgeldin Bayhan :D
Arkadaşlar beğenmeyebilirsiniz ama dalga geçmeniz gerekmiyor.Şu anda o şarkıcının dinleyicilerine saygısızlık yapıyorsunuz...
Ben yorumunu seviyorum acikcasi, itiraf bolumunemi yazsaydim acaba diye dusunuyorum simdi bizlede dalga gecmeyin :)
Kopuyorum bu adama :D
Ajdarın hayranlarının olduğunuda unutmayalım. O zaman ajdarlada dalga geçmeyelim :)
Ona bakarsan Ajdari 50 cent le bile kiyaslariz. 18 milyonu gecmis bi youtube klibi var adamin, 50 centin cogu sarkisi 20 lerde.
Ama orda bi tane kufursuz yorum bulamasiniz ;)
Farklı bir tarzı var.
Bayhan'ın yeni albümünü merak ediyordum:) Hoş olmuş gerçekten, müzik biraz amatör gibi geldi.
Bayhan' ın takLitini yapınca arkadaşLar Cünyır Bayhan diyoLar bana :zuhaha
Hareketlerini biraz daha normalleştirirse bir olay yok yani gayet normal bir şarkı :)
YarıLdım,sesi güzeLde kuLLanamıyor :D
yahu adam orda komiklik şaklabanlık bir iş yapmamış ki :)
doğrusu ne kadar kopsanızda adam milyarları kaldırıyordur.
belkide o da size gülüyordur (:
Adamın şarkı dinlenebilir ama hareketleri bitiriyo beni yahu:zuhaha
belki reyting için yapıyodur