Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar
beşiktaşla oynuyorum, inanılmaz bişey yaa.kafayı yicem.hiçbir fm serisinde beşiktaşla bu kadar başarısız olduğumu hatırlamıyorum.ya beşiktaşlı oyuncuların dataları çok kötü ki kimse yanlış anlamasın ama fenerbahçe ve galatasaray 50 kerede oyun açsam mükemmel oynuyolar, yada ben fm oynamayı unuttum.bi takımla hangi taktiği denerseniz deneyin her maç ilk golü yermi kalesinde.sene başından beri 2 den fazla gol attığım maç sayısı ya 1 dir ya 2..3 değil eminim.ne denediysem olmadı.takımdaki oyuncuları değiştirmek gerekebilir yabancılar çok iyi değil onada katılıyorum ama bu takım deplasmanda gaziantepten ilk yarım saatte 3 gol birden yemez herhalde ya..oyunun kendi klasik 4-4-2 atacking taktiğiyle oynuyorum yine olmuyo.sigamesten bi taktik aldım oda olmadı.beşiktaşla başarılı olabilen bi arkadaş varsa bildiklerini, önerilerini, gördüğü farkettiği şeyleri paylaşırsa çok sevinirim.eğer hakkaten beşiktaşla başarı yakalayan birileri yoksa beşiktaş ile ilgili süper ligde oynanan oyunların benzerinin bu oyunun datası hazırlanırkende oynandığını düşünmeye başlayacağım :icon_biggrin: ( 3 büyük değil 2 büyük varmış gibi bi hava yaratma çabası )..yoksa bi daha oynamicam bu oyunu...şimdiden teşekkürler...