Çok Önemli Bir Soru (UEFA - Şampiyonlar Ligi)
Arkadaşlar Devre arası transfer dönemindeyim Fenerbahçe'yi yönetiyorum şampıyonlar liginde tur atladım UEFA da oynamış bir futbolcu gerçek hayatta şampıyonlar liginde oynayacak bir takıma transfer olursa oynayabiliyordu aynı şey fm içinde geçerlimi Mesela Huntelaar yada Bafetimbi Gomes i alsam Şampıyonlar liginde oynatabilitmiyim bu oyuncular şampıyonlar liginde forma giymemiş
login problemi hakkında bölüm 2
Arkadaşlar forumda nedense login problemi hakkındaki bölümde yazı yazamıyorum. Kusura bakmayın ancak bu bölümde yazabildim.
Anasayfadan giriş yapamıyorum, ancak yönetici arkadaşlarımızın yönlendirmesi ile aktivasyon maili almam gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.
Ancak ne hikmetse bu aktivasyon maili mailime gelmiyor. Maili değiştirmek istedim ancak mail&şifre değişikliği bölümünde sadece şifre değişikliğine izin veriyor.
Konu ile ilgilenen bir bölüm veya yönetici var ise neden foruma üye olmamıza rağmen her bölümde yazı yazamadığımızı (örn: neden ben login problemi olan bölümde yazamıyorum) ve login problemi hakkında yardımcı olunursa sevineceğim.
Saygılar
Eray