http://img145.imageshack.us/img145/9423/adszbw4.jpg
Printable View
Bi Tarafta memleketimin takımı diğer tarafta aşığı olduğum takım:) Umarım 2 takım da kazanır:)
Aragones inşallah tamamen yedeklerden oluşan bir kadro sürer sahaya.Ve inşallah sakatlık yaşanmaz maçta.
Geçen seneki Alanyaspor maçının benzeri.O maçta Kezman 4 gol atmıştı umarım bu maçtada Güiza şov yaparda kendine olan güven duygusu artar.
Bu arada galiba biletler 100-300 TL arasında değişiyormuş...
Fenerbahçe gruptan çıkmayı büyük ihtimal garantiledi.Fazla zorlanacağı bir maç olmaz.Fenerbahçe'li oyuncuların ciddiyetine göre bir sürpriz sonuçta çıkabilir..
Höh..:eek: Tamam büyük takımla oynuyorsun diye biraz pahalı satta bu kadar değil..Quote:
Bu arada galiba biletler 100-300 TL arasında değişiyormuş...
İlhan'ı 18 bile almamış..
Tokatspor Yönetimi 400 Bin YTL kazanç bekliyormuş maçtan.Onlar için maçın sonucunun o kadar önemi yok.
Hakikatten nerde İlhan.Bari bu maçta Güiza'yı oynatma,İlhan'ı koy.Bu Aragones'i anlamak da zorluk çekiyorum.
Hakeme bak çay demle.... Bakalım kimler ceza alacak maç sonunda?
Önce Cüneyt Çakır şimdi Selçuk Dereli sezon sonuna hazırlık yapıyorlar şimdiden :\
Şimdi alican gelecek eren buna da bişey buldun diyecek ama dikkatinizi çekerim bu hakemin hala FB kulübüne, bir kaç yöneticisine ve görevlisine açtığı davalar halen sürüyor. Taraftar ile zaten birebir düşman.
İlhan bu macta oynamayacakta nerde oynayacak be Dede ayıp sana ayıp...
Yedek oyuncuları sürmesini bekliorm sahaya. İlhan Parlak nasıl alınmamış şaştım doğrusu. Paftan falan oyuncu alsa iyi olurdu.
Dava açtığımız hakem bu maça veriliyor. Bu hakem ile Türk Hukuk'unda zaten hesaplaşıyoruz. TFF büyük hatalar yapıyor. Lig sonuna gene süprizler hazırlıyorlar. Bu sefer çekirge sıçramıyacak...
Acımak yok, Tokat'a atabildiğimiz kadar atmalıyız...
Selçuk Dereli ile Fenerbahçe arasında olan gerginliği bu maça yansıtmaz hakem.Profesyonelliğini korur.
Yansıtsa Ne Olacak Fenerin Maçı Kazanıcağı Belli :)
Anlamak zorunda değilsiniz ama bu maçta gösterilecek kartlar ts maçına yansıyacak bu 1,
diğer husus ise bizimle kavgalı olduğu mahkemelerce kanıtlanmış, fenerbahçe düşmanı olduğu belgelenmiş bir adamı neye istinaden verirsin bu maça?
bu maçtan sonra aaa bak iyi yönetti, size zararı olmadı deyip ultra önemli bir maçımıza atamayacakları ne malum? Benim bünyem bir daha toplamda 22 dakika uzayan, fifa kuralları gereği defalarca ertelenmesi gereken, haksız 1 gol ve verilmeyen 2 penaltılı maçları kaldırmaz.
Türkiye Kupası'nı önemsemeleri lazım cidden.Kartları hiç düşünmüyorlar.Ama mahkeme sürecindeyken,Selçuk Dereli ters bir hareket yapmaz bence.Pozisyonlar izlenir verdiği kararlarda öyle bir durum olursa.
Deniz aslında ortada mahkeme varken Fenerbahçe'nin eline koz vermemeleri lazım!Yarın lanet olsun bir penaltı çalmazsa Fenerbahçe nasıl yeri yerinden oynatır biliyor musun? Ve daha da güzeli Fenerbahçe ben demiştim demeyi o kadar seviyor ve başarıyor ki..Pişman olacak MHK
Taraftarın tepkisini topladılar bi kere.
Galatasaray'lı olarak ben bu kararı yanlış buluyorum :)
Selcuk Dereli yüzünden sinir hastası olanlar var,bi macta 1.5 paket sigara içenler var özellikle ben İsmini duyunca bi garip oluyorum...
Bir Pendikspor,Konyaspor vakaları tekrarlanır mı acaba?
Tokatspor'un kazanması ve kazasız,belasız bir maç olması dileğiyle :)
Bu maçtan süpriz çıkmaz
İlhan'ın olmaması büyük şaşkınlık..Bu arada bilet fiyatları ne öyle ya..100 TL oha derler..:D
Sürpriz çok zor ama neden olmasın..:) Haydi Tokat:D
23 dakika sonra maç başlayacak. 40 yılda 1 izleyebileceğimiz bir maç kıymetini bilin. İyi ki bu maç deplasmanda Kadıköy'de olsa tribünler bu kadar dolu olmazdı.
Sarı - Beyaz formamızla çıktık maça..
Hava buz gibi fanilaları kestirdi selçuk dereli.
Aziz Yıldırım'ın Oğuz Sarvan'a Selçuk Dereli ve Cüneyt Çakır'ı maçlarımızı verebilirsiniz diye bir söylemi olmuş diye okumuştum geçen bir gazetede.Bundan dolayı bu 2 hakemi üst üste Fenerbahçe maçlarına atadı sanırım MHK..