Ben Galatasarayım 22 - 21 yaşındaki oyuncuları Beylerbeyine gönderdim. Fakat hiçbiri kadroya giremiyor . Teknik adamın kadro düşüncesi diyeceğim ama kendi oyuncularından çok daha yetenekli benim gönderdiklerim. Neden kadroya almıyor olabilir ?
Printable View
Ben Galatasarayım 22 - 21 yaşındaki oyuncuları Beylerbeyine gönderdim. Fakat hiçbiri kadroya giremiyor . Teknik adamın kadro düşüncesi diyeceğim ama kendi oyuncularından çok daha yetenekli benim gönderdiklerim. Neden kadroya almıyor olabilir ?
Bu sorun olabiliyor.. Bi kaç arkadaştan da Fener-Sivas ilişkisinde Maldonado,Josico ve Kezman ı göndermiş.. SAdece kezman'ı takıma almışlardı.. Yapılan yorumlarda sadece işine yarayacak oyuncuları kaydediyorlar denmişti.
Tabii ben buna katılmıyorum. Yeni bir pilot kulüp bul derim. Ayrıca 21-22 yaşında o gönderdiğin oyuncuların hiç birisini Gs takımında oynatmayacağın için bence unu önemseme.. Gs altyapısında yanılmıyorsam 4 tane falan -8 pa alan genç var. Onlar da 21 yaşlarında falan değiller. Erkan Ferin'i falan gönderiyorsundur.. Onların sözleşmesi bitince takımdan gödner derim sözleşme fest etmek biraz pahalıya mal olabilir.
Beylerbeyi ilk sezonda hepsini kaydediyor açıkçası, ikinci sezonda ben gönderdiğimde de alıyorlardı. Birden fazla aynı yerde oynayan oyuncuları oraya gönderirisen seçmezler tabi..
Beylerbeyi zaten galatasaray içni yeterli bir pilot değil abana kalırsa.. Üzülme sıkma canını :D
Sözleşmeyi feshederked verilen para, maaşıdır. Örneğin yılda 100k maaş alıyor ve 2 yıllık sözleşmesi varsa, 200k ödeyip yollayabilirsiniz veya 2 yıl beklersiniz kontratı biter. Neticede aynı şeydir, pahalıya patlamaz. Hatta mutual termination yapabilirseniz ucuza kapatabilirsiniz.
Pahalıya patlar neden çünkü feshederken o para direk transfer bütçesinden gidiyor. Galatasaray'ın transfer bütçesinin bitirmemesi gerekli. Diğer yoldan kulübün kendi bütçesinden gidiyor. Sen yaptığın transferlerle genç yeteneklerle ileride çok iyi para kazanabilirsin nasıl olsa. Ama sözleşmeyi festederken transfer bütçesinden gidiceği için bence çok gereksiz. Bence bu yüzden zararlı çıkar.
Mutual termination da aynı şekilde transfe bütçesinden kesiliyor. Bu durumda benim dediğim sadece Galatasaray için değil, bütçesi kötü olan tüm takımlar içindir. Transfer bütçesine fazlasıyla gerek duyan takımlar içindir. Gidipte Man. City desözleşmenin bitmesini beklersen sana salak derler :D