http://img220.imageshack.us/img220/4438/20553683pm8.jpg
Printable View
Güzel Bir Maç Olacak Biletimide Aldım Maçı Canlı Canlı İzleyeceğim Hava Burda Geçen Maçtakine Göre Nispeten İyi Yanlız Zemin Aynı Baros Lincoln Gibi Önemli Futbolcular Yok Bizim Takımımızda Onur Ve Bilica Galatasarayın Lincolnsüz Maçlardaki Performansı Belli Evimizde Taraftarımız İle Turu Atlarız Diye Düşünüyorum Burada Bülent Uygunun Yapacağı Şeyler Baliliyi Oynatmak Ve Kesinlikle 0-0a Oynamamak Bunları Yaparsa Kazanırız Maça Şöyle Bir OnBir İle Çıkmalıyız
GK:Petkovic
DR:Abdurrahman Dereli
DL:Hayrettin Yerlikaya(Faruk Bayar)
DC:Murat Sözgelmez
DC:Sedat Bayrak
MR:Musa Aydın
ML:İbrahim Dağaşan
MC:Sezer Badur
MC:Kamanan
FC:Pini Balili
FC:Mehmet9
Bu On Birle Hem Biz Oynarız Hem GSye Oynatmayız
G.Saray'da hem Baroos hem Lincoln hem Ayhan yok tur çok zor gibi duruyor.
Sivas bizi kızdırdı kızınca tehlikeli oluyoruz.. :D
Turu 2-1 geçeriz diyorum..
Sivasspor 2 kupadada sona kadar gitmek istiyor, işe bide bizim sakatlarımız gelince yenilgi ve turu alamamamız kaçınılmaz olur.. Sivasspor turu alır diye düşünüyorum.
İki takımada başarılar..:)
Öncelikle ilk maçta olan hatalar, gündem vs. olmaması için temennide bulunmak istiyorum.
Maça gelince: Zevkli geçecektir, Sivas zemini biraz daha iyi olabilir lig maçına göre. Sivasspor turu geçer diye düşünüyorum.
Linderoth'u kafileye almamışlar :D adam çürüdü gitti vallahi :D
Maça gelirsek çok eksik var ama büyük ihtimal sahanın da etkisiyle maç biraz da şans topuna dönecek . Sivas'ın alışık olması avantaj . Kağıt üstünde şartlar sivas lehine ama galatasaray tura o kadar da uzak değil .
Kamanan forvet değil mi ?
Baros dahil bir sürü yabancı yok.Sadece 2 yabancımızı götürmüşüz.İşimiz çok çok zor.
Bu maçta sadece Meira'ya güveniyorum.
Güzel maç olacak eminim de saat 14:00 nedir?
İşteyim, izleyemeyeceğim :/
Hakikaten yahu 14:00 nedir :S
Sivasspor çok fazlasıyla sert futbol oynuyor ve gerçekden korkutuyor rakiblerini..
Galatasaray galib gelebilir ama Sivasspor'unda saha avantajı var güzel maç olucaktır..
Turu kapan bence, Galatasaray olur.
Çok keyifli bir maç bizleri bekliyor.Sivasspor avantajlı taraf,ama hiçbirşey kesin değil.
Sivasspor turu geçmek istiyorsa sabırlı ve temkinli oynamalı,Galatasaray'a yarı final için ilk yarıda bulacağı bir gol yeter diye düşünüyorum ..
Galatasaray bu maçı kazanmak zorunda ve kazanır tahminim 1-0 alırız. Golüde Nonda atar.
Ne oLursa oLsun aLt bitsin.:D
Ayrıca 0-0 oLursa çok iyi oLur,çünkü Gs Sivastan daha zor bir rakip.Hem yarı finaLde Gsden kurtuLmuş oLuruz,hem aLt bitmiş oLur,hemde berabere bitmiş oLur.Hepsi de bana yarar.:D
Yahu vücut vücuda mücadeLe oLucak.Zemin zaten Gsye göre değiL.Sivasta bu baskıyLa fark atacak gibi görünmüyor.Net bir aLt maçı..:D
İnşaLLah.:D
İnşallah turu geçeriz. Baros'un götürülmemesine anlam veremedim.
Maç öncesi çok güzel görüntüler vardı..
iki takımada başarılar.
Galatasaraylı oyuncular Sivas taraftarına Sivassporlu futbolcular da Galatasaray taraftarına çiçek verdi (sanırım karanfil).
Adamın biri de hakemlere verdi ama hangi takımın görevlisi bilmiyorum.
Şu an istiklal marşı okunuyor. Gelişmelerle birlikte olacağız :D
Sivas'ta forvette Kamanan'ı ilk defa izleyeceğim. Sezer Badur sol kanatta Kanfory Sylla ve İ.Dağaşan ortada Musa sağda.
Yaptığım araştırmalara göre Kamanan kaliteli bir forvet. Maç kasetlerini izledim (youtube dan :D ) gson vuruşları çok iyi. Finishing en az 14 :p
ve Maç başılyor.
Galatasaray'da defansta Emre Güngör var. Orta sahada da Mehmet Güveni görüyoruz.
Galatasaray'da 5 tane yedek var.
Heyecan başLadı.:)
İlk atak Sivastan..
arda 1-0 :D
GOOOOOOOOOOOOOOOOlL
Arda Turan
Müthiş bir goooooooooooll..
Kamanan 1-1 :n:
Harika bir gol yedik.
Of of nefis goL.BöyLe bitsin.:D
off hakan'ın bacak dağlara taşlara.. :D
guzel bir mac oluyo galiba bu saate koyduklari icin izleyemiyorum sinir oldum