Printable View
Mehmet ÖzdiLekLe AntaLya takımı farklı bir hava yakaladı..Kendi seyirciLeri önünde zorlada olsa 1 puan alırlar gibi (:
Bordeaux maçı öncesi rahat kazanır, moral depolarız. En az 0-2.
Dersanede olucağım için izleyemiyecem umarım bu özel günde kazanırız..
Dirençli Bir Antalya Bekliyorum Beraberlik Zor Alır Cimbom
Sakat falan vermeyiz inş..Pek zorlanacağımızı düşünmüyorum açıkçası.İyi oyunumuzla maçı kazanırız.
Bordeaux maçı öncesi süpriz bekliyorum. Berabere bitebilir.
Antalyada gün boyu yagmur yagıyormuş. Ara sıra dolu da yagmış. Saha gölmüş. Antalyaspor aksam antrenmanını sahada yapamamış, salonda yapmış. Macın ertelenebilecegi konuşuluyor ama nerde onu düşünebilecek anlayış federasyonda. Yine bir avrupa maçı öncesi...
Ölsekte maçı oynayacagız olur mu ertelemek ? Nasıl bir zihniyet bu , Avrupa'da hayati bir maç sahanın durumu berbat olacak deniliyor eger ertelemezler ise Allah korusun bir iki isim sakatlanırsa vay bizim halimize , ondan sonra Bordo'ya yeniliriz yerden yere vurur basın ...
Federasyon ertelemese bile biz önlemlerimizi almalıyız, Skibbe ilk 11'i as'lardan oluşturmamalı..
--------- De Sanctis ----------
Sabri --- Meira -- Servet -- Volkan
Baris --- M.Topal -- Ayhan -- Arda
-------Baros --- --Nonda ----
Kadromuz bu ....
Ümit , oynuyor dediler ama , İnşAllah doğru degildir.
Ne rotasyon var ne de yedek oynuyor. Gerçi sakatlardan çok rotasyon yapılamaz da:) Umarım sakatlık olmaz.
ANTALYA
Ömer
Sedat
Vahap
Yalçın
Şenol
Ali Zitouni
Ertugrul
Korhan
Fatih Ceylan
Tita
Ahmet Kuru
GALATASARAY
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Volkan
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Nonda
Baros
14.02.2009
Kaynak : Sporx.com
Kadromuz gayet güzel, umarım sakat vermeyiz :)
Antalya'nın golunu saymadı hakem.. Ofsayt yoktu..
Antalya iyi oynuyo Galatasaray çıkamadı birtürlü
Hep bize çalacak değil ya düdükler. Yürüyüş yaramış anlaşılan birilerine.
Baros kendini attı. Sarı kart gördü.
Baros net bir gol kaçırdı.
Baros müsait pozisyonda atamadi. Top direge carpip, disari cikti.
Net bir pozisyondu, yazik oldu ...
Önce Antalya'nın goü ofsayt gerekçesi ile verilmiyor, sonra Baros kendini attı diye sarı kart yedi. Hakemlerin kafa karışık anlaşılan.
Geçen haftalardan akıllanmamışız yahu, hala kart görüyoruz.Baros'un bu tip kart görmesinden bıktım..
Baros bir de gol kaçırdı.
Bütün kararları geçen haftaya ve hafta arası olan olaylara bağlamasak iyi olur..
http://img10.imageshack.us/img10/8841/47165394ue4.jpg
Antalyanın gölünü yemiş hakem. Yok abi böyle yürümez bu lig. Ne biçim hakem bunlar...
Haklısınız, bu pozisyonda görülmesse yani.. 1-0 yeniliyorduk şimdiye..
Maçta bu dakikaya kadar ev sahibi Antalyaspor %69, konuk Galatasaray ise %78 isabetli pas yüzdesi yakaladı.
Bu seneki kadar çok hakem hatasının oldugu başka bir yıl hatırlamıyorum.
Galatasaray tehlikeli bir frikik kullanacak. Baros gole giderken düşürüldü.