Printable View
Başarılar, favorim Burak abi. :)
favorim thehell61 aston villa basarılar dilerim (:
sonunda sitede bir ortak kariyer çıktı
başarılar favorim disco
başarılar dilerim umarım güzel bir kariyer olur favori everton bnce
Everton ..başarılar hepinize
favori portsmouth
Bence Everton yerine Tottenham'ı alsaydınız daha adaletli olurdu çünkü Everton çok fakir bi takım :D
Hepinize Başarılar Favorim Mustafa Abi
Başarılar favorim Aston villa
Sonunda ya :) Bunu bekliyodu site:D Başarılar favorim Everton(disco)
Vay be sonunda ortak kariyer herkeze(bana)başarılar
Kariyere en kısa sürede başlıyoruz.Disco resim içib teşekkürler.
thehell61 .
Hepinize başarılar. Favorim Mustafa Abi:)
hepinize başarılar iyi olan Kazansın :)
basarılar dilerim ortak kariyerler güzel oluyor :)
Ben bu 3'lüyü bir yerden hatırlıyorum :D
Everton ile oynayan arkadaş kadro kalitesi olarak 1 adım önde görünüyor...
Hepinize başarılar arkadaşlar, umarım uzun soluklu olur.
Aston Villa daha saglam duruyor ama sempatizani oldugum Everton'u destekliyorum...
Bu arada AlicHan guya dun bulusup ortak kariyer acacaktik. Bak millet basladi :)
Burak kadro olarak çok önde ama Mustafa'nın oyun tarzına uygun Aston Villa var. Mustafa diyorum.
Başarılar.Favorim Mustafa abi :)
Everton ezer geçer
bence takımlar manchester city tothenhamve everton olmalıydı;D
Everton Store'da Yeni Sezon öncesi userbarlar satışa çıktı.
Mustafa abim eser gürler.Everton kadro olarak önde gibi olsada villanında sağlam kadrosu birde iyi bütçesi var :).
SAVAŞMAK ZORUNDAYIZ!!!!
Porstmouth'un başında olmak her menejer için zor olsa gerek. Kadromuz Primier lige göre mütavazi. Zaten bu hem anketlerde hem de medya tahminlerinde kendini gösteriyor. Medya tahminlerine göre rakiplerimizin lig 6. sı veya 7.si olabileceği gösterilirken bizim için gösterilen sıra 12-13. İşimiz oldukça zor. Bu mütevazi halimize bakıp ta kaderimize razı olmak niyetinde değiliz. Amacımız rakiplerimizle aramızda olan kalite farkını yüreğimiz ve savaşma arzumuz ile en aza indirmek olacak.
Takımımızda eksik mevkilerimizi belirledik ve lig başlamadan bu mevkilere hazırladığımız listeye göre oyuncu almaya çalışacağız. Listemizdeki oyuncularımız bütçemize uygun ve bonserviste anlaşabileceğimiz oyuncular ancak oyuncunun takımımıza gelmek isteyip istemeyeceği tam bir muamma. Gerek lig hedefimiz gerekse popülaritemiz buna engel olabilir.
Rakiplerimin işi nispeten bana göre daha kolay olacak ama dediğim gibi hedefimiz savaşmak olacak. İlk sezon için medya tahmini olan 12.sıraya razı olmak istemiyoruz. İlk sezonu ilk 10 içinde tamamlayıp gelecek sezon için iyi bir iskelet oluşturma hedefinde olacağız. Ayrıca bu sezon katılacağımız UEFA'da da gidebileceğimiz yere kadar gidip para kazanarak bütçemizi rahatlatmak istiyoruz.
Zor bir sezon olacak bizim için..
Umut abi bence Middlesbroghu alsaydın..:) Daha iyi olurdu.
Umut abi bıkmadın mı şu demeçlerden her sezon aynı hikaye sonuç ise her zaman hüsran :D
http://www.paylaskiresim.com/imag/oxaokk5q29.jpg
İngiltere'de hatırı sayılır bir geçmişe sahip bir klüp Aston Villa.Son yıllarda pek bir başarısı olmadığı için buraya takımı eski başarılı yıllarına taşımaya geldik.Bunun içinde ilk önce eksik olan bir kaç mebkiye transfer takviyesi yapacağız.Personeller şimdilik bizi idare edecek durumda.
Takım Bilgileri.
http://www.paylaskiresim.com/imag/axav8oqshv.jpg
Stadyum;Villa Park
http://www.paylaskiresim.com/imag/lg3heh12zu.jpg
Herkese başarılar. Harika bir kariyer olacağını umuyorum. Favorim thehell61.