Londra'nın Sevgi Dolu Mavi Pıtırcıkları Olmaya Geliyoruz
http://www.virtual-cozumel.com/images/country/ibiza.jpg
Ibıza'da sıradan bir ögleden sonraydı Ibıza usülü Tekilalı Portakal oraletimi yudumlarken ve bikinili kızları keserken ! birden mayomun cebindeki telefon titreşti
dedim kesin benim kız arıyor ama baktım ki gizli numara merakımdan dolayı direk yeşil tuşa basıverdim.
- Alo Ben Roman Nasılsın Eralpcigim
- İyiyim Romancıgım ama bana şimdi 2 saat hikaye anlatma zaten sen romansın ters düşersin kendinle.
- Tamam abi nerdesin ne yapıyorsun ?
- Ibıza'dayım abi güneşleniyorum karı kız kesiyorum.
- Oha ibizamı çok yazar lan İngiltere'den dur bekle ödemeli atıyom.
O an gözlerim yaşardı kos koca iş adamı ekonomik kriz kurbanı olmuştu. :uzgun: Neyse 1-2 dakika sonra bizim abromoviç ödemeli attı kabul ettik.
- Ne var lan roman ne istiyon yine borç falansa alırım donuna kadar sonra.
- Yok Eralp abi gel bizim takıma teknik direktör ol hiç tecrüben yok biliyom ama yaparsın sen ya kadroyu diz onlar oynar zaten kendi başlarına.
- Ben daha önce yapmadım teknik direktörlük ama hatrına yaparız bir iki taktik felan haa total dominasyon oynatırık sizin takıma lampard falan yani :icon_cool:
- Tamam tamam sen yeterki gel neyse İngiltere'de görüşürüz.
- Roman lan o arkadan ikizlere takke diye ses geliyo lan pazarda falanmısın sen ?
- Sorma be Eralpcigim para pul kalmadı bizde Tuesday pazarına çıkardık bizim hatunu ucuz oluyo diye.
- Peki abi neyse görüşürüz Londra'da Ben Kaçar 1-2 güne gelirim sizin stad tarafına metrobüs falan vardır inşallah yoksa yedik kaka leite'yi bu krizde.
- Var Var merak etme gülüm :icon_smile: