Printable View
Bu maçı pek rahat olmasa da alırız.Guiza,Alex,Deivid bunların form durumuna da bağlı biraz.Tabi defansta kimin oynayacağı da önemli :)
iddaya keşke güiza aşırtma atar eklentisi koysalar banko yazarım:D bi gsli olarak pek ilgilendirmiyo bu mac benı ama 90 dk berabere bıter gibi gelio 2-2 .....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734
Kuralları okuyalım lütfen.
Biletimi aldım çıktığı ilk saatte ve güney tribününde Fenerbahçe'yi destekleyeceğiz inşallah..
Maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Artık takımı Aragones yönetmiyor.Ve takımın sadece Beşiktaş maçlarında en büyük gol silahı olan Güiza sağlam:)
Maçın 2-1 lehimize biteceğini düşünüyorum, umarm staddan sevinçli ayrılırız.Benim bu maç için tek dileğim "dostluk kazansın" felsefesini benimsemeleri olacak.Hem futbolcuların hem taraftarların.Umarım olaylar çıkmaz ve saha da dostça bir mücadele olur.
Bilet alıp Beşiktaş'ı desteklemeyi düşündüm ama vazgeçtim (: Umarım seyir zevki yüksek,güzel bir maç olur.
İzlediğim hazırlık maçlarında bizim daha hazır olduğumuzu gördüm.Hemde F.Bahçe'ye oranla daha iyi takımlarla oynamamıza rağmen...
Geçen seneden başarıyı yakalamış ve oturmuş bir kadroya 3-4 takviye yaptık.Bu takviyeler gerekli yerlere ve gidenlere göre daha iyi olan oyunculardı...
Ferrari G.Zan ve Zapo'dan daha iyi...
Fink futbola doymuş,umursamaz,hırsı kalmamış Cisse'den daha iyi...
İsmail Deli İbo'dan çok daha iyi...
Yuvaya dönen Nihat ve sağ bek stoper alternatifi Erhan...
Her zaman olduğu gibi ne olursa olsun bu bir derbi.Ne olacağı belli olmaz.Ama ben kazanmaya daha yakın olduğumuzu düşünüyorum...
İyi oynayan,hakeden kazansın...
Heriki Takıma Başarılar Futbolun Konuşulduğu Bir Maç Olur Umarım İçimden Bir His Bu Maçı Fenerbahçenin Alacağını Söylüyor
Fenerbahçe'liyim, Fenerbahçe kazanır diyeceğim. :)
Güzel maç bekliyorum, Fenerbahçe baştan aşağı yenilendi, kadrosu o kadar geniş ki, iki takım çıkarıp şampiyonluğa oynayabilir. Bunun avantajını hissedecektir. Semih Şentürk'ün olmaması tek forvet oynayacağımızın göstergesidir, Güiza Beşiktaş'ı seviyor bu maçta ondan gene gol bekliyorum. :) Andre Santos ve R.C3 uyumu çok güzel oldu. Fenerbahçe'nin kulübeside güçlendi, Sağ açıkta üç isim var Mehmet Topuz, Deivid ve Kazım, bu isimlerin ikisi kulübede olacak ve oyuna girince skor değiştirebilecek isimler. Fenerbahçe neden kazanmasın? :)
Beşiktaş'ın ise en büyük silahı Nihat olacak. Tam anlamı ile hazır mı o tartışılır, Beşiktaş ise oturmuş bir kulüp bunun avantajını sergileyecekler ve Lyon & Porto gibi iki önemli hazırlık maçı oynayıp gelecekler, Buda Beşiktaş için büyük avantaj.
Görsel şov olan bir maç olur umarım. İzleyenler zevk alır ve sonunda hak eden kazandı denir. :)
daum gibi domestiğe odaklı bir mantalitesi olan bir td ile, hele senenin başında böyle bir derbiyi kaçırmaz fenerbahçe. bankodur bana göre..
Favori olduğumuz okçudan gol beklediğim maç..
Ancak savunmadaki sıkıntı beni korkutuyor eğer savunma uyum sorunu yaşamaz arkaya kaçırmazlarsa adamlarını; iyi bir futbolla Beşiktaş'ı ekarte edip sezona kupayla başlayacağımızı düşünüyorum..
Kazım'a da dikkat diyorum bu maça damga vurabilir ilk 11 başlarsa eğer..
İki takımıda başarılar, hakemin olayların konuşulmadığı futbolun öne çıktığı bi derbi olsun..
Beşiktaş'a direkt verilmesini düşündüğüm bir kupa Süper Kupa.
Her neyse yine de sonuna kadar kazanmak için oynayacağız...
Başarılar her iki takıma da umarım Beşiktaş kazanır.
Peşinen uyarıyorum konuda kavga çıkmasın kimse kimseyi kırmasın.. Yazdığımız yazacağımız mesajları göndermeden önce bir kez daha düşünelim ;;)
Bende bu maç için takımımdan çok ümitliyim. Yeni bir kadro herkes kendini göstermek isteyecektir. Forma savaşı erkenden başlar diye düşünüyorum..
Mustafaaa Denizliiiiii Şampiyoooon yap biiiziiiii!!!!
İnşallah kazanıcaz :D
inşAllah kazanıp 2008-2009 sezonunu 3 kupayla bitiririz...
belki 4 kupayla bitiririz nerden biliyosun :D Ş.L. var, olmadı Avrupa Ligi :D
İyi başlamak için Fenerbahçe kazanacaktır.
Öncelikle Güiza'nın golü var sözüne şiddetle karşı çıkıyorum.Güiza'nın bize karşı coştuğu maçlarda Gökhan Zan ve Zapo'nun ön planda olduğunu ve bu 2 oyuncun artık bizimle olmadığını hatırlatırım.Geçen sezon en kötü yerimiz savunmamızdı.Yeni transferlerle orayı güçlendirdik.Yani bu sefer Fenerbahçe hücum hattı ve Güiza daha sağlam bir savunma hattıyla başa çıkmak zorunda.
Hazırlık maçlarında gözlemleyebildiğim kadarıyla biz önümüzdeki sezona hazırız.Geçen seneki sistemimizin üstüne koyarak yolumuza devam etmemizde avantajımız.Fenerbahçe bu sene farklı bir sistemle oynayacak olması açısından ve oynadığı karşılaşmalardada güçsüz rakiplerle oynamasından dolayı ne durumdalar pek bir fikrim yok.Zaten derbilerdede ne olacağının belli olmadığını biliyoruz.Bundan dolayı şu favori bu favori demek istemiyorum.Ama inşallah kazanan taraf biz oluruz ve sezona iyi bir başlangıçla başlarız.
İnşallah bu maçı kazanıp sezona kupayla başlarız.Takıma güveniyorum yeni transferlerle sezona hazır bir görüntümüz var.Daum'da işini bilen bir teknik adam.Bu maçta da bu bilgisini gösterir umarım.
Denizli ve Daum yarın basın toplantısı yapacak
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos Pazar günü oynanacak TFF Süper Kupa final maçı öncesinde iki takım teknik direktörü Swissotel'de birer basın toplantısı yapacak.
1 Ağustos Cumartesi günü Swissotel Neuchatel Salonu'nda yapılacak basın toplantılarına, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un yanı sıra iki takımdan birer futbolcu da katılacak.
Denizli'nin basın toplantısı saat 12.00, Daum'unki ise saat 17.00'de başlayacak
Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 2 Ağustos Pazar günü, İstanbul Atatürk Stadı'nda oynanacak Süper Kupa maçı programı çerçevesinde Teknik Direktörümüz Christoph Daum, yarın saat 17.00'de, İstanbul Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısında Daum'la birlikte takım kaptanı yardımcılarımızdan Emre Belözoğlu da yer alacak. Takımımız ise maçtan önceki son antrenmanını maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak. Saat 20.00'de başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.
Fenerbahce.org
2 takımın da geçen seneye göre daha güçlü olması futbol kalitesini arttıracaktır. Bu tip maçlarda maç öncesi söylenenlerin, tahmin edilenlerin çok fazla önemi yok. Nihayetinde derbidir, ayrıca ucunda kupa olan bir maç. Daha fazla isteyen alacaktır.
Fenerbahçe cephesinde Carlos'un yokluğu kötü oldu. Umuyorum Daum arkada Santos'u önünde ise Deivid'i değerlendirmez. Bence Vederson - Santos, Santos - Uğur veya Santos - Mehmet Topuz tercihleri daha doğru olur. Carlos her zaman söylediğimiz gibi, teknik direktörün sahada olan versiyonudur. Carlos'u sık sık defans oyuncuları ve önünde oynayan oyuncuyla diyalog içerisinde görüyoruz. Carlos oyunculara yapmaları gereken konusunda talimatlar yağdırırken hataları konusunda da uyarıyor. Uzun lafın kısası bence sahada varlığının bile çok büyük avantaj olduğu bir oyuncudur. Carlos'tan faydalanamamak kötü olacak.
Bu maçta Emre'nin iyi oyununu devam ettirmesi gerekir. Yanında oynayacak Cristian'ı da yorumlamak için bu maç daha iyi bir ölçü olacaktır. Ortasaha üstünlüğünü kesinlikle sağlamalıyız ve ortasaha ile ileri hattın birbirinden kopmaması lazım.
En çok güvendiğim oyuncuya gelince; Alex de Souza.
Honved maçında attığı golden sonra sakatlanan oyuncumuz Roberto Carlos'un MR sonuçları Sağlık Kurulumuz tarafından incelendi. MR neticelerine göre sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Roberto Carlos'un 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor.
Fenerbahce.org
Çok kötü bir haber gerçekten.Daum'un bence Vederson-Santos ile başlaması gerekiyor.Santos'u sol bekte düşünüyorsa Santos-M.Topuz ile başlamalıdır.Uğur'u oynatmak gibi bir delilik yapmaz inşallah :)
Tarık'a kesinlikle katılıyorum.Ya solda Vederson önünde Santos olsun ya da Topuz sağda Kazım solda olsun.
Uğur Boral'ın oynamasında yarar var, artık formanın gittiğini anladı. Belki bir daha elime bu şans geçmez diye varını yoğunu ortaya koyacaktır. Yenide evlendi buda performansını artırır.
Santos-M.Topuz ikilisini kullanır umarım Daum sol kanatta. Uğur Boral'ın takıma güç katacağını sanmadığımdan M.Topuz rakibe karşı sol taraftan daha fazla tehlike yaratıp defansif anlamda da çok katkı sağlayacaktır.
Topuz niye mutlaka oynatılmalı ? Nispet olsun diye mi ?