Büyük takımlardayken bir oyuncuya birisi yüksek fiyat verdiği zaman başkan size sormadan yerinize onaylıyor. Valencia'da böyle David Villa, David Silva ve Albiol'u kaybettim, çok sinirime gidiyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Printable View
Büyük takımlardayken bir oyuncuya birisi yüksek fiyat verdiği zaman başkan size sormadan yerinize onaylıyor. Valencia'da böyle David Villa, David Silva ve Albiol'u kaybettim, çok sinirime gidiyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?
Maalesef yok.
Var Transfer Teklifleri Kısmından Tüm Teklifleri Reddet Dersen Kabul Etmiyor Sanırsam
Onu da denedim, yine gitti.
Sözleşme önereceksin, kabul ederlerse sende kalır. Bir yolu daha var sanırım, o da kulübü yeterince zengin tutmak. Evet mali olarak durumun çok parlak değilse bu durum daha çok karşına çıkar.
Başkanın özelliklerinden biri bunu sağlıyordur hileyle o özellik neyse onu arttırıp düşürebilirsin ama başkan özellikleri hakkında bilgim yok bi araştırmacı arkadaş bilgi verirse başkan özellikleri hakkında ordan yola çıkarak sanırım bişeyler yapabilirsin.
Bildiğim kadarıyla oyuncuyla sözleşme imzalarsan başkan kabul etsede iptal oluyor.Tek yolu bu diye biliyorum.
Bu teknik bir sorun degil.
Sanirim bu konu yardimci olacaktir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70127