Meksika Dalganmasında 3 Türk'ün Nefes Kesen Mücadelesi [9.0.3] {Ortak Kariyer}
Değerli Okurlar;
Mehmet abi ve ben 2 Türk olarak,Domuz Gribi tehlikesini de hiçe sayarak düştük yollara ve Meksika'da durduk.Artık başımıza ne gelir bilemem Türkiye'ye dönebilirmiyiz onuda bilemem bakarsınız domuz gribinden dolayı Hakk'ın rahmetine kavuşuruz :D
Bizi bu kariyerde ve Meksika'da yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyoruz.Ara ara bizi dolaşmaya gelin :D
Değişik bir kariyer olmasını istedik ve Meksika'dan 2 takım aldık.Ben Cruz Azul(Carrusca'dan dolayı tanıyoruz onları :D ) Mehmet abi ise Pachuca'yı aldı.Şimdi takımlar ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
Klübümüz Cruz Azul,1960 yılında kurulan bir ekip.Ezeli rakiplerimiz arasında gösterilmesede Pachuca takımını pek sevmeyiz :D. Maçlarımızı 37075 kişilik ve hepsinin koltuklu olduğu Estadio Azul stadında oynuyoruz.Klübün renkleri Mavi-Beyaz.Ligde şampiyonluğu hedefliyorlar.
Şimdi takımları ve Meksika'yı tanıma aşamasına geçeceğiz.Zira bilmediğimiz yerde kaybolmayalım değil mi :D Sonra kapı kapı teknik direktörlerimiz nerede diye bizi aramasın klüp başkanlarımız.