-
Kaladze Tarihe Geçti!..
2010 Dünya Kupası elemelerinde 8. Grupta yer alan İtalya deplasmanda Gürcistan'ı 2-0 mağlup etti ve grupta çok rahatladı.
İtalya'ya galibiyeti getiren golleri ise 57. ve 67. dakikada kendi kalesine Kaladze attı. Milan'da forma giyen Gürcü oyuncu bu golleriyle tarihe geçti.
Milan forması giyen tecrübeli futbolcu Kaladze, kendi kalesine iki gol atarak galibiyeti İtalya'ya hediye etti.
Bu sonuçla İtalya puanını 17'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.
Maraton
-
Koreli Jung Hwan Ahn Dünya Kupasında İtalya'ya gol attı diye İtalya'dan kovmuşlardı.Kaladze'ye şilt verirler artık...
-
-
Kaladze 5 sezon daha Seria A da dır:D
-
-
Baya ilginç bir maç oldu özetini izledim Iaquinta'nın bir kaçırdıgı gol var kelimelerle anlatılmaz ya altı pastan daha yakın bir alanda topu direge vurdurdu.
-
Seri A daki yerini garantiye aLdı =) İdda'da süprzi kupon yapanLar çıLdırmışLardır :D
-
-
Aygün kendi kaLesine goL atan bir Gürcistan takımı nasıL oLurda Buffon'a goL atar :0:
Enstantene yoLu gözükdü sana :D
-
Noldu abi ben öyle bi şey demedim ki :S
-
Mesaj Ayg.22 tarafından Bugün Saat 15:42 itibari ile değiştirilmiştir.
:D :D :D
-
Harflerin yerlerini karıştırmışım onu düzelttim arkadaşım konuyu saptırma lütfen ! :n:
-
Bu kadar mı İtalya sevgisi olur bi adamda:)
-
İlk gol normal her defans oyuncusunun yapabileceği bir şey de ikinci golde insan şüphelenmiyor değil yani.Resmen gelen topa gol vuruşu yapmış :D