Yer: BURSA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) ÖZGÜÇ TÜRKALP
(Y) ÖMER FARUK YEŞİL
(Y) MUSTAFA SÖNMEZ
(D) ERBAY ALDEMİR
Printable View
Yer: BURSA ATATÜRK
Tarih: 26.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) ÖZGÜÇ TÜRKALP
(Y) ÖMER FARUK YEŞİL
(Y) MUSTAFA SÖNMEZ
(D) ERBAY ALDEMİR
İki takımda iyi oynuyor İkiside kazanmak isteyecektir ama Bursa 3-4 adım önde ve maçıda alacaktır.
Bursaspor sahasında rahat kazanır..
Diyarbakırspor'unda en az Bursaspor kadar kazanma şansı var. Bursaspor'un tek avantajı kendi evinde oynuyor olmasıdır. Zevkli bir karşılaşma olacak. Tempo olsun, skor önemli değil..
Kendi evinde Bursa kazanacaktır diye düşünüyorum.O taraftarla kendi rakiplerine puan vermezler heralde.
Bursaspor seyircisininde desteği ile maçı kazanacaktır. Ziya Doğan'ın oyun anlayışı gereği pek kolay bir galibiyet olmasada 3 puanı Bursaspor alacaktır diye düşünüyorum.
Bursaspor 4 - 0 Diyarbakırspor (Maç sonucu)
Diyarbakırspor ortamı germek için herşeyi yaptı. Seyircisi koltukları kırdı. Kulüp menajeri oyunun sonlarına doğru topu almış sahaya geri atmıyor 4. hakemle tartışıyor.
Ligin iyi direniş gösteren takımlarından birisine karşı bu kadar güzel bir skor Tebrikler Bursaspor.
Tebrikler Bursaspor..Rahat kazanacaklarını biliyordum ama 4 gol beklemiyordum şahsen :)
Bursa'da sakat - cezalı oyuncu yok. Golü erken bulacağız diye saldırmanın anlamı yok(ancak gol erken gelirse iyi olur) çünkü Diyarbakır iyi bir kontra atak takımı. Deplasman mağlubiyetleri yok. Saha dışı tedirginliklerim var inşallah gerçekleşmez. . .
3-0 olsun bizim olsun :D:D:D
İlk dakıkalarda gol gelirse fark olur diye düşünüyorum.Diyarbakırspor'ın en önemli topçusu Tazemeta sanırım oynamayacak.Bursaspor rahat kazanır..
Bursaspor 1 - 0 Diyarbakır
Gol Volkan ŞEN
2'de 2 yaptı Volkan :)
Bursaspor 2 - 0 Diyarbakırspor
Gol Ivankov
Türkiye - Ermenistan maçının provasını yapıyor tribünler. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor 3 - 0 Diyarbakırspor
Gol Turgay Buhadır. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon Ivan Ergiç atmış :)
Spiker 4-0 mı dedi ben mi yanlış duydum :)
Bursaspor 4 - 0 Diyarbakırspor
Gol Ozan İpek
Bursa şow yapıyo :D.Gerçekten iyi gidiyolar.
Bunca gol attılar hiçbiri Sercan'dan değil :) Sercan oynamıyor mu yoksa?
Sercan çıktı 2'den sonra Volkan'la beraber. . .
Helal Olsun Bursaya Böyle Bir Takıma Karşı Geçen Hafta İyi Oynadıkda Yenildik
Maç içersinde tatsızlıklar olmuş koltuklar kırılmış falan filan maça giden üye veya üyeler varsa anlatabilir mi tam olarak ne olduğunu baya karışmış ortalık? Ayrıca Bursaspor tam gaz devam ediyor yoluna Ertuğrul Sağlam farkı taraftarın teknik heyet ve futbolcularla bir olması bunlar güzel şeyler herşey yolunda Bursa için bu sene UEFA zor değil onlar için bana göre tebrikler Bursaspor..
Tebrikler yeşil - beyaz'a.
Bu arada maçtan sonra 25 Diyarbakır taraftarı yaralanmış olaylardan dolayı.
Bende Bursaspor'un kazanacağını düşünüyordum ama bu kadar fark beklemiyordum.Tebrikler Bursaspor.
Bursa bu sene baska turlu geliyor :) Ertugrul hocaya helal olsun, istikrari yakaladi gibi.
Bursaspor için böyle bir maçı kazanmak büyük güven getirir. Çünkü karşıdaki rakip kim olursa olsun ligde iyi işler yapan bir takım ve sen buna 4 gol atıyorsan bu maç 3 puandan daha fazlasını katar.
Tabi bununla beraber maçı izleyemedim. Maraton'a bir ara gözgezdirdiğimde penaltının penaltı olmadığı, atılan bir golün ofsayt olduğu, 1 golünde tartışılır olduğunu konuşuyorlardı. Maçın skorunun 1,5 - 0 espirisini yaptılar. İzlemek lazım.
helal olsun be! 3-0 dedim 1'de bonus gol olmuş 4'lemiş timsahlar :D
Maç sırasında Bursalı taraftarlar terör örgütünün elebaşına küfür etmiş Diyarbakırlı taraftarlarda taşkınlık çıkarmış sanırım Diyarbakırlı bir yöneticide Ermenistan sizi yener demiş falan filan. Maçın özetine baktım Bursaspor gerçekten çok organize bir takım haline gelmiş.
Maça gitmedim ama maç ile ilgili yeterli bilgiye sahibim. Maç sakin başlamış. İstiklal Marşına rakip tribünler katılmış. Kırmızı - beyaz - en büyük - Türkiye tezahüratına katılmışlar, "Bu vatan bölünmez" tezahüratına alkışlarla karşılık vermişler ancak 2-0 Bursaspor öne geçtikten sonra film kopmuş. Önce Diyarbakırlılar kendi aralarında kavga etmişler(yaralanmalar o anda olmuş zaten) daha sonra Bursa tribünlerinden Apo'ya ve Leyla Zana'ya küfürler edilmeye başlanmış, onlarda koltukları kırarak açık kale arkasına atmışlar. Fener maçındaki olaylardan kat ve kat daha düşük olaylar yaşanmış. . .