Uzun süre sonra foruma tekrar yazabiliyiorum.Bu konuyla başlamak istedim.Öncelikle hocamız fantezi yapmamalı artık.Kendisine güvenenleri daha çok mahçup etmemeli.
Kale Hakan'ın olacaktır inşAllah.Rüştü'yü görmek istemiyorum kalede.Hakan'a güveniyorum ve kendisinin iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.Takımda yeri garanti olan 3 adam var sanırım.Ernst-Sivok-Ferrari bunlar yine takımın iskeletini oluşturacaklar ve en çok güvendiğimiz oyuncular.Sezon başından beri maksimum katkıyı veriyorlar zaten.
Sağ bekte hazırmı bilmiyorum ama Toraman oynarsa iyi olur.O da olmazsa Ekrem oynasın ama İbrahim Kaş oynamasın.Hem defansif hem ofansif açıdan yetersiz kalıyor.Sol bekde İsmail'i görmek istiyorum ben ama hoca İbrahim'i oynatacak gibi geliyor.Hatta daha da beterini yapıp sol bek Ekrem, sağ bek İbrahim Kaş'ı izletebilir bizlere.
Ernst'in yanında Fink oynar bu sefer herhalde.Kayseri maçından önceki 2 maçta Ekrem oynamıştı o mevkide ama Fink'in 11'e dönüş maçı olacaktır muhtemelen.Yine söylüyorum hoca fantezilerine devam etmezse :) Bunların önünde Tello-Tabata-Holosko 3lüsünün oynaması mantıklı duruyor ama son zamanlarda bana göre formda olan Serdar Özkan da oynarsa bunlardan birinin yerine hayır demem.Mümkünse Yusuf oynamasın,ilk 11 hiç olmasın.Belki 2.yarı. Onu daha çok lig maçlarında kullanalım mümkünse.Forvet bana göre Bobo olmalı.Sol açık Bobo değil forvet Bobo'yu görmek istiyorum artık.Hem o böyle maçları sever.Oynarsa golü var :) Tamam Nobre iyi mücadele ediyor ama böyle maçlarda yakaladağını atacaksın.O da Nobre'nin pek becerebildiği bişey değil.Nihat gibi bir alternatifimiz daha var bu 11'e girebilecek ama yedek başlamalı bence.Oyunun gidişatına göre sonradan oyuna alınabilir.
Artık gol atmanın zamanı geldi.Ben defansımıza güveniyorum, hücum oyuncularımız da beklenen patlamayı artık bi zahmet gerçekleştirebilirlerse kazanabiliriz.Allah yardımcımız olsun.Artık gol diye haykırmak istiyorum :p
Saldır Beşiktaş!