2010 Dünya Kupası'na katılma şansını yitiren Millilerimiz Bursa Atatürk Stadyum'unda Ermenistan ile grubun son maçına çıkıyor..
Tarih: 14 Ekim 2009
Saat: 21:00
Yayın: ATV
Hakem: Martin Hansson
Printable View
2010 Dünya Kupası'na katılma şansını yitiren Millilerimiz Bursa Atatürk Stadyum'unda Ermenistan ile grubun son maçına çıkıyor..
Tarih: 14 Ekim 2009
Saat: 21:00
Yayın: ATV
Hakem: Martin Hansson
Rakip kim olursa olsun tribünlerde her zaman KKTC, Azerbaycan bayrakları açılmıştır. Ancak bu maşta yasaklardıkları için maçı kendi çapımda protesto edeceğim ve seyretmeyeceğim:)
Milli Takımı'mıza başarılar...
Dostluk havasında geçecek bir maç olması dileğiyle ...
Maç Bursa'da ama Bursaspor taraftarına verilen bilet sayısı 5000.Maraton ve Açık Kale arkasında öylesine seyirci olacak..
Öylesine bir maç hiç bir amacı yok futboldan çok siyaset konuşuluyor zaten.
Maçta olay çıkmasın diye yapmışlardır büyük bir ihtimalle.
İstersen olay çıkmasın diye taraftar almasınlar:)
Herşey bu kadar abartılmaz ki ama. Olay çıkmasa bile slogan elbette atılacaktır. Sonuçta Ermenistan dedikleri ülke bir Türk toprağını işgal etmiş bulunuyor.
Bir güzel gelişme oldu:)
Bursa Valisi, Türkiye - Ermenistan maçına Azerbeycan bayrağı ile girilebileceğini açıkladı.
Milli maçlarda taraftarın büyük bir bölümünü sponsorlar oluşturuyor zaten. Bu maçın gündemle olan ilişkisini de düşünürsek sponsorlarla beraber güvenlik önlemleri nedeniyle sayı az olabilir.
Maçı izlemeye Platini de gelecekmiş, sonuç olarak hiç bir özelliği ve etkisi olmayan maç gündem nedeniyle çok değerli hale geldi. Sorunsuz bir maç olur umarım ve oyuncularımız farklı kazanarak en azından galibiyet sevinci yaşatırlar bize artık.:)
Güvenlik önleminin de suyunu çıkarmaya gerek yok. Yaklaşık 20 bin kişilik statta sadece 5 bin kişilik bilet dağıtmak ayıptır. Oldu olacak kimseye bilet vermesinler maçı sadece polisler izlesin. Hatta polis yetmeyebilir askerden destek almak lazım. Daha güvenli olur.
İki ülke arasındaki siyasi meselelerden başka hiçbir önemi olmayan maçta rakibimize en az 4-5 fark atmalıyız. 70 milyon insanı çok üzdüler, en azından bu maçta güzel futbol ve farkla bir özür bekliyoruz.
Giriş serbest mi ? Yoksa umudunu kaybetmiş bir MiLLi takımı izLemeye gitmeye gerek duymuyorum.
Bence bu maç değilde Ermenistan ile Türkiye devlet yetkililerinin buluşma yeri, tıpkı bir gösteriye gider gibi maksat eğlence olsun orada toplanacaklar güya bir maç var onu izleyecekler. Maç felan fasa fiso siyasiler buluşacak konuşacak. Avrupa Birliğide Platini galiba oda aracı olacak. Yani cıvık bir şey. maç demiyorum.
bu gösteriyi kim kazanır belki biz alabiliriz. Terim gitti, milli takım elendi nasıl olabilirki iddiamız yok. Milli takımın iddialı oynadığı maçlarıda gördük iddiası oynayacaz bakalım ne kadar rezil bir oyun izleyeceğiz :)
Bu maça siyasi yönden bakıyorum. Grupta sıfır puanda çeksen, Andora gibi bir takımda olsan bu maçı yenmek zorundasın.
Maç için bilet satılmadı. Sadece davetli olanlar gidebilecek. Yani halkdan kimse izleyemiyecek.
Tuhaf bir durum, maç mı maseli balo mu belli değil..
Tek kelime ile skandal. Saçmalık ötesi bir olay. Nasıl zihniyettir bu.
Türkiye - Ermenistan maçının biletleri satışa çıkarılmadı belki iddiamızın olmamasından, belki de siyasi durumdan dolayı. Yarın maça gitmek isteyen taraflar nasıl stadyumdan içeri gireceklerini bilemiyorlar.
Yok artık..
Zevksiz bir maç olacak kanatindeyim
Biletler derneklere,ilçelere ve tayfalara dağıtılacak..
yahu okula zor girdik bugün sniperlı adamlar Holidayın etrafında acayip tırstım kaza kursununa gidecem diye...
Oldu olacak basına da kapalı olsun bari.
Maçtaki siyasi olayları önlemek için ama; bir kişi dava açmış. Maçta Azerbeycan bayrağı açmak istiyorum diye, kabul edildi. Büyük ihtimalle yarın ki maçta Türkiye bayrağından çok Azerbeycan bayrağı olacak.
Bana öyle geliyor ki, 4-5 fark atamayacağız, hatta yenebileceğimizden bile şüpheliyim..
Belçika maçından önce de böyle düşünüyordum, inanmadılar..
Terim son macini alir oyle gider
Siyasi ilişkiler zedelenmesin,dostluk falan olsun diye maçı beraberliğe götürürler belki..(: