-
Oyuna Başlamadan Önce İhtiyacınız Olan Dosyalar
Oyun çıktı, ancak oyunu oynarken ihtiyacınız olabilecek bazı dosyaları da unutmamak lazım. Herkeze iyi oyunlar.Devamı yolda.
-
-
bu olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.Çok güzel bir çalışma omluş.
-
Ömer abi FM2010'a sitecek bodoslama girdik resmen :D.
-
Dk 1 gol 1 :) Gollerin devamı gelecek eminiz :)
-
Quote:
Originally Posted by
perpetua
Devamı yolda.
Bak ne diyor Oğuzcan?:D Devamı yolda...
-
Bu oyun Türkçesiz zor oynanır İngilizce bilmeyenler için.
-
Arkadaşlar oyunda taktik özgürlüğü var mı? Mesela mc ile dmc arasına adam koyabiliyor muyuz?
-
Quote:
Originally Posted by
AttilaTheHun
Arkadaşlar oyunda taktik özgürlüğü var mı? Mesela mc ile dmc arasına adam koyabiliyor muyuz?
Hayir.
Bir oyuncunun MC ile DM arasinda oynamasini saglayan taktiksel komutlar verebiliyorsunuz.
-
Quote:
Originally Posted by
perpetua
Hayir.
Bir oyuncunun MC ile DM arasinda oynamasini saglayan taktiksel komutlar verebiliyorsunuz.
Bireysel komutlar her ne kadar çok önemli olsa da artık taktik özgürlüğü olmalı. Alışılmış taktiklerin ötesine geçemiyoruz bu şekilde bence.
-
Ya da taktik sekmesinden "Convert to Classic" seçeneğine tıklayıp FM 2009'daki gibi taktik yapabilirsiniz. :)
-
bu yeni tactic wizard super olmus, wizarddan once ne kadar kisitli taktiksel ozgurlugumuz varmis bunu anladim :)
-
-
Bu ne hız saolun..Ben FM09 da kullandığım logo ve yüz paketlerini ekledim demoya belki olur diye hepsi oldu aynen bütün liglerin logoları yüz paketleri aktif oldu :D
-
Quote:
Originally Posted by
Tedesco
Bu ne hız saolun..Ben FM09 da kullandığım logo ve yüz paketlerini ekledim demoya belki olur diye hepsi oldu aynen bütün liglerin logoları yüz paketleri aktif oldu :D
bende olmadı :).
Liste için teşekkür ederim perpetua
-
Quote:
Originally Posted by
Rais
bende olmadı :).
Liste için teşekkür ederim perpetua
Cache'yi sildin mi?
-
Daha büyük sürprizler olacak. Çok şaşıracak ve mutlu olacaksınız. Özellikle birisi oyunda "gerçeklik" anlamında herkesi tatmin edecek cinste.
-
Quote:
Originally Posted by
Tedesco
Aynen arkadaşım. Şimdi senin mesajını görünce denedim pictures ve logos klasörünü aktardım hepsi aktif oldu. :) Cacheyi silmeyi unutmayın tabi.
-
yapmayın böyle :D alıştıracaksınız bizi, sonra hep daha fazlasını isticez , daha fazla! daha fazlaa!!...
-
Arkadaşlar ben bu dosya indirmekte sorun yaşıyorum.
İndirmek için tıkladığımda "Taktik Yaratma Sihirbazı ve Maç İçinde Hızlı Taktik Verme Seçenekleri dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin. " şeklinde yazı geliyor ve link filan göremiyorum dolayısıyla indiremiyorum yardım ederseniz sevinirm.
-
O ulastiginiz sayfada google reklamlari yazan kisimin hemen altinda indir yazili bir link var. Ona tiklamaniz gerekiyor.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Sir ilquer
Bunlar için Teşekkürler. :)
-
-
Emeğe saygı :) teşekkürler...
-
Oyunun çıkmasıyla yeni yamalar sunulmuş ve liste güncellenmiştir. İlk mesaja mutlaka bakınız yeni oyun açmadan.:)
-
Gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu.
Teşekkürler Turksportal...
-
-
Oyunun Türkçesi ne zaman çikar acaba?
-
Emeğinize sağlık, çok güzel.