http://img193.imageshack.us/img193/966/29510642.jpg
Printable View
Galatasaray için kolay maç, 0-3 gibi bir skorla biteceğini düşünüyorum.. Orta sahamıza dayanamayacaktır Diyarbakır.
Yine futbolun önüne geçen konular olacağından, futbol pek konuşulmayacak sanıyorum, gerçi bu ara Galatasaray'ın futbolunu konuşmaya gerek yok, rahat alırız gibi geliyor
İnş. sadece futbol konuşulur.
Olaysız bir maç seyrederiz umarım.
Diyarbakıspor yönetimi cok agladı , umarım bu maçta canımız yanmaz.
Ama Barıs-Topal mecburen Ayhan belki Linderoth'u koyabilir daha iyi oynarız macı alacagımıza inanıyorum , İnşAllahta alırız.
Orta sahalarımızdan Mustafa Sarp, ve kanat oyuncularımızdan Keita cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bu nedenle şöyle bir 11'le çıkmalıyız sanki
---------------------------Leo----------------------------
Sabri----------Servet--------Gökhan-------H. Balta
-----------------------Topal------------------------------
-----------------Ayhan---------Barış---------------------
Arda----------------------------------------------Kewell
-----------------------Nonda-----------------------------
Böyle 1 11le çıkarsak orta sahamızın geçilmesi mümkün değil, Arda Kewell Nonda 3lüsü ise gol atma işini yükleneceklerdir.
Yok biraz ofansif oynayalım dersek Ayhan biraz formsuz gibi, onun yerine Elano oynatılabilir, ki gol atmamız ve yememiz biraz daha mümkün olur böyle bir durumda.
Her iki şart altında da bu maçı alacağımıza inancım tam, kadro seçimini Rijkaard-Neeskens ikilisi yapar, bize de seyredip desteklemek düşer. Umarım bu gergin deplasman maçından 3 puanla döneriz, konuşulanlar da saha içi ve dışı olaylar değil de oynanan futbol olur...
Edit: Linderoth o kadar uzun zamandır yok ki onu unutuvermişim :zuhaha Ayhan yerine Linderoth da kullanılabilir, bu maçta iyi bir dönüş yapabilir belki de...
Mendoza'yla 1-0 öne geçmiş D.Bakırspor.
bu seneki galatasarayı bir fener maçında bu kadar kötü izlemiştim birde şimdi izliyorum hele o ayhanı takım alanı allaha havale ediyorum.linderothun sakat hali bile daha iyi oynar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve gooool sabri dk 43. hemde plase :D
Sabri kendini aşıyor, yeteneklerini her hafta daha net ortaya koyuyor. Allah Sabri'yi nazarlardan saklasın ...
Benim telefon mu kafayı yedi yoksa Sabri gerçekten gol mü attı? :D
gol olmasına rağmen iyi değiliz.ilk yarı bittiğinde ekranın sağ köşesindeki tribünde bi hareketlenme gördüm olay çıktı sanki.
Sabri gol atmış diyolar şehir efsanesi olarak bilirdik,uzun şuttan gelmediğine göre daha doğal karşılıyorum :zuhaha.
Sabri o nasıl attı golü uzaktan demeyin sakın ..:)
kaleci ceza sahası dışında elle oynadı net hakem gördü sarı verdi neden ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arda ve gool kewel asist arda gol
2 altyapıdan çıkan ismin 2 golüyle 2-1 öne geçtik. Kaptan Arda yazdı golünü 2-1 oldu. Bu arada Sabri geyikleri baymadı mı, Sabri orta açtı şaşırdım bilmemne? Bu işleri bu adam her hafta yapmaya başladı. Siz de yeni geyik konuları bulsanız artık :)
Diallo sağolsun o olmasa gol olmazdı heralde :)
offf 3 kaçtı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
barış özbek kırmızı neden anlamadım ama
Barış ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü 64. dakikada. İşler zora bindi...
o elinni kesmek laazım barışın bi daha kaldırmasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nonda çıktı linde girdi 4-5-0 a döndük :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
linde az farkla kaçırdı.
mendoza 2 metreden tavana vurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 puan bizim.10 kişiyle ilk yarıdan daha iyi bir oyun oynadık.
Mendoza o gol nasıl kaçar :s
Galatasaray'ı aldığı 3 puandan ötürü tebrik ederim.Diyarbakır'ı hiç beğenmedim, Gs 10 kişi kaldıktan sonra bile baskı kuramadılar.Bu ligin en kötü birkaç takımından biriler, küme düşebilirler...
Sabri ile dalga geçenler kendi takımlarındaki 2 metre top süremeyen oyuncular ile dalga geçsin.
Bugün cok şık bir gol attı SS , gittikçe formu iyiye gidiyor.Maçta begendigim isimlerden biri idi SS cok iyi kademelere girdi tabi ki Kewell bu adam tam bir profesyonel , Gökhan ve Servet de herzamanki gibi cok uyumluydular.
Tolga artist olmus gidip barıs'a vurmalar ittirmeler filan gereksizdi , Diyarbakırspor zaten Tsl'nin tabir-i caizse kaşarlanmıs oyuncularını aldı hepsi birer tahrikçi taraftarı nasıl tahrik edeceklerini biliyorlar.
Celaleddin'in o Barıs'ın ayagına nasıl bastı öyyle barıs ayagını çekmese Celaleddin'de çekmicek herhalde.Birde Diyarbakırspor tam 4 kez elle oynadı bunların 2 si abes bir şekilde kasti idi Galatasaray bir kere elle oynadı hemen sarı kart ile cezalandırıldı,Diyarbarkılalar ise o pozisyonlarda kart bile görmedi sonuc olarak 3 puan bizim.
Tebrikler Aslanlar , Tebrikler Cimbom'um...
Barış'ın kırmızı görmesi skoru etkilemedi belki o kırmızıdan Diyarbakırspor faydalanabilirdi.
Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum.Çok zor bir maçtan 3 puanla döndük.Pozisyon bakımından kısır bir maçtı.Zaten goller dışında önemli pozisyonumuz yoktu.
Bu arada bu hafta lig neden yok bilen var mı?
Play off macları var sanırsam Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'de olmasa bile o arayı mecburen kullanmak zorunda sanırsam.
Galatasaray'ın kazanmasına sevindim. Tebrikler. Bileğinin hakkıyla aldı maçı..
Galatasaray bence gercekten kotu oynadi ama kazandi tebrikler.
Ama Trabzon karsisinda eksik Besiktas'a bu kadar yuklenildigini gordukce, demekki bazi seyler ters gittiginde Galatasaray da Diyarbakirspor gibi bir takim karsisinda bu duruma dusebiliyormus bunu gorsun herkes.Yanlis anlamayin sozum sadece size degil herkese.Bir ara topla oynamada yuzde 68,32 Diyarbakirspor ustunlugu vardiki kotu bir takim gercekten Diyarbakirspor.
ben hiç topla oynamanın o kadar olduğunu göremedim malesef.