Printable View
Büyük maçların büyük takımı geri döner 0-1 veya 1-2 kazanırız diyorum. Ancak Emre'nin dönmesi çok önemli.
2. yarıya umutlu girebilmek için bu maçı kazanmamız şart..Şenol Güneş'le başlayan çıkışımızı sürdürüp 1-0 veya 2-1 alırız.
http://forum.turksportal.net/vb/show...ewpost&t=82672
Bu maçı Turksportal eşliğinde izlemek istiyorsanız, bu konuyu okuyunuz.
Fenerbahçe kazanır. Aklıma 1995-96 sezonuna gidiyor. Aykut Kocaman'ın gol atıp Şenol Güneş'li Trabzon'u yıktığını. Tarih tekrar edecektir. Fenerbahçe işi ciddiye alır ve Trabzonspor'u yener. Tahmini skor: Trabzonspor: 0-4 :Fenerbahçe. Goller; Alex(2), Güiza ve Özer.
Trabzon'da hoca değişikliğinden sonra bir çıkış var.Fb de bu maçı kazanmak isteyecektir berabere biter diye düşünüyorum.Oyumu yanlış gönderdim galiba:D
Aşırı yağmurlu olmaz inşallah, kazanabileceğimizi düşünüyorum.
Şu maçı alalım da ilk yarıyı moralli bitirelim..2-1 alacağımızı "umuyorum".
emre oynarsa ve zemin yagmur yüzünden falan bozuk olmazsa kazanırız özer 11 başlar insallah uguru yada vedersonu açık oynatmasında.santos özer baslasın.mehmet topuz'u begenmiyorum ben yani takıma dinamizm katıyo kabul ama ofansta yeteri kadar yok eger emre yoksa göbekte oynamasını tercih ederim.cristian emre özer topuz alex 5lisi ile baslayıp kazanamayacagımız maç yok bu ligde
Bu mac cok zor olcak Fenerbahce kazanir gibime geliyor. Buyuk maclarda biz bisey yapamiyoruz. Ama yinede supriz bi tahmini skor yapcam
Trabzon 5 Fenerbahce 0 :D
Mutlak kazanmamız gerekiyor.Son haftada liderlik şansımız var Kayseri yenilirse..Tabii ki zor bir deplasman ama futbolcular gerekeni yaparlarsa iyi mücadele ederlerse kazanmamız kolaylaşır..
İnşallah ilk yarıyı bu önemli maçta galibiyetle kapatırız..
bence trabzonspor fenerbahçeyi yenecek son haftalarda çok iyiler çünkü
Allahın izni ile şu maçı alalım başka bişe istemiyorum ligi bu sıradada bitirebiliriz yani yeterki kazanalım.
Tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Kayseri'nin maçı ne olur bilemem ama devreyi lider bitiremesek de bu maçı kazanmak çok önemli olacak.
Trabzonspor,Şenol Güneş ile iyi bir hava yakaladı.Ama Denizlispor maçında 2.yarıda hiçte iyi değildiler.
Bu maçı alırlarsa zirveye bir adım daha yaklaşacaklar.Kendi sahalarında oynamaları büyük avantaj.
Son yıllardaki TS-FB derbilerini de göz önüne alarak maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
kısa ve net yorum :) iyi mücadele eden takım yani Trabzonspor sahadan gülerek ayrılır....Tabi hücum hattındaki oyuncuların becerileri de önemli :)
Maçı kazanmak bizim için çok önemli eminim ki 3 puanla zorlu deplasmandan döneceğiz.
Volkan-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos-Mehmet-Cristian-Emre-Özer-Alex-Güiza
11i tahminim..
Güiza gol atacak eminim :)
Guiza gol atıcak bu maçı alıcaz :)
Şenol Güneş'le birlikte hava yakalayan Trabzonspor'a karşı deplasmanda oynamak kolay olmayacak. İkinci yarı fikstür avantajımız olduğunu da gözönüne alırsak bu maçtan alınacak bir beraberlik de kötü sonuç olmayacaktır; ama tabi ki Fenerbahçe bu ligde her maça 3 puan için çıkar.
Bu maçta sabırlı olursak ilerleyen dakikalarda Trabzonspor'un üstüne yük bineceğini ve devreye Alex, Güiza gibi oyuncuları sokarak avantaj yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Colman'a şut pozisyonu, Alanzinho'ya da boş alan vermemeliyiz.
Emre'nin yetişmesi halinde;
Gökhan--Lugano--Bilica--Santos
Mehmet--Cristian--Emre--Özer
----------------Alex
---------------Güiza
Yetişmemesi halinde ise; Özer'e, Emre'nin yerinde, solda da Uğur'a forma verilmeli.
Emre yetişmezse Selçuk oynar, solda da Uğur oynar. Özer gene oynamaz bu maçta.
Emre yetişmez ise Mehmet ortada Özer sağ tarafta daha iyi olabilir.
Neyse maç saatini bekleyip görücez Daum nası bi tercih yapacak. Sonunda kazanalımda kim oynarsa oynasın...
Aslında Özer Sağ açıktada çok güzel oynadı. Bence oraya koymalı. Uğur istekli göründü belki iş yapabilir. Carlostan sonraki Carlossuz ilk maçımız olacak..
Beraberliklede dönsek çok kötü sonuç olmaz. Ama ben kazanacağımızı tahmin ediyorum..
Özer oynarsa pozisyon üretmekte sıkıntı çekmeyiz, fakat savunmayı merak ediyorum, zira Santos sol bekte nasıl oynayacak, defansa nasıl katkı sağlayacak, belli değil. Çok zor bir maç, Alanzinho'ya dikkat edilmeli.
Kesin 11;
Volkan Demirel,
Gökhan Gönül,
Fabio Bilica,
Diego Lugano,
Andre Santos,
Mehmet Topuz,
Emre Belözoğlu,
Özer Hurmacı,
Christian Baroni,
Alex de Souza
Daniel Güiza
TRABZONSPOR
Onur
Ömer
Song
Egemen
Cale
Gabric
Serkan
Selçuk
Colman
Alanzinho
Umut
YEDEKLER
Sylva
Gökhan
Giray
Tjikuzu
Barış
Ferhat
Ceyhun
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Özer
Alex
Güiza
YEDEKLER
Volkan Babacan
Vederson
Bekir
Uğur
Selçuk
Semih
Deniz
Fener güzel kadroyla çıkmış
Süper 11..
Mehmet - Cristian - Emre - Özer
Orta sahaya bak yahu müthiş :) Özer'den iyi performans bekliyorum..İnşallah galip geleceğiz..
Ortasaha dörtlümüz oyunu çift yönlü oynayabilen oyunculardan oluşuyor. Baya zevkli, mücadele gücü yüksek bir maç olacak gibi. Takımımıza başarılar.
İnşallah Umut yine kaçırmaz ya.
Alanzinho'dan bişeyler bekliyorum.