Printable View
Şu maçın naklen yayınlanmamasını sağlayan herkese yazıklar olsun.
LigTV yeni müşteriler kazanayım derken elindekilerden de oluyor.
Maç ile ilgili söylenecek pek birşey yok. Saha durumu maça ne kadar elverişli olur bilemiyoruz. . .
Lig tv yaklaşık 1 ay önce bilboardlar aracılığıyla ''Timsahın Zirve Yürüyüşü Ligtv de'' diye reklam yapmıştı.Şu an görüyoruz ki bu reklam kampanyası milleti kandırmaktan başka birşey değilmiş.
Taraflı yayına devam diji..
Maça gelince ilk maçlarda beklenmeyen sonuçlar olabilir.Bursasporun kupadaki oyunu tatmin etmemişti,aynı futbolu devam ettirirlerse 3 puan zor ama ligin havası başkadır heralde.Zorda olsa Kasımpaşayı yeneriz.
Zemin karla kaplı. Yoğun kar yağışı var şuan.
Bursaspor'un ilk 11'i : Ivankov -Keçeli - Zapo - Ömer - Tuna - Ozan İpek - Krita - Ergic - Veli - Turgay - Iglesias
Maçın başlama saatinin üzerinden 45 dakika geçmesine rağmen hakem maçı başlatma / erteleme kararı veremedi. . .
Maç yarına ertelendi. . .
Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile Bursaspor arasında bugün saat 14.00'de başlaması gereken karşılaşma, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz saha koşulları nedeniyle hakem Yunus Yıldırım tarafından yarına ertelendi.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanması gereken karşılaşmanın başlamasından saatler öncesinde saha çizgileri siyaha boyanıp, saha zemini de temizlendi. Ancak sürekli devam eden yoğun kar yağışı tüm bu temizlik çabalarını boşa çıkardı.
Sahaya çıkarak 3 kez zemini ve çizgileri inceleyen hakem Yunus Yıldırım, karşılaşmanın başlaması için planlanan sürenin yaklaşık 1 saat geçmesinin ardından mücadelenin yarın aynı saatte oynanacağını duyurdu.
TEKNİK ADAMLAR KARARI BEĞENDİ
Hakem Yunus Yıldırım'ın Kasımpaşa-Bursaspor karşılaşmasını yarına ertelemesi iki takımın teknik adamı tarafından da olumlu karşılandı.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın oynanmamasının doğru olduğunu ifade ederek, “Futbol kalitesi ve futbolcu sağlığı açısından doğru bir karar alındı. Futbolcu sağlığı bizim için puanlardan da şampiyonluktan da önemli. Umarız yarın daha iyi şartlar oluşur” dedi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise hakem Yunus Yıldırım'la kararını vermesinden önce konuştuklarını belirterek, “Biz de oynanmaması gerektiğini düşünüyorduk. Bizce doğru bir karar verdi” ifadelerini kullandı.
Erteleme kararının ardından Kasımpaşa ve Bursaspor taraftarları karara tepki gösterdi, daha sonra da stadı boşalttı.
Maç için satılan biletlerin yarın için de geçerli olacağı açıklandı.
Stadyum'dan şimdi geldim. Yorumlarımı bir çorba içeyim öyle yapacağım.
Bugün hava böyleydi, saha istenseydi bir güzel temizlenirdi. Yaklaşık 5 defa sahaya geldi. Her defasında bir şeylere baktı çıktı. O kadar saat bekletildiğimize yanalım, yoksa dönüş yapacak arkadaşlara mı yanalım?
Yarın yine stadyumda olacağım, tahminlerim yarın da ertelenebilir yönünde.
Tahminler doğru çıktı ama hava yüzünden değil,
Kasımpaşa'nın Salı günü Ziraat Türkiye Kupası maçı olduğundan dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Bizde yarın biliyorduk, stadyumdaki anons öyleydi. Fakat daha sonra Kasımpaşa yönetimi TFF ile görüşmüş ve ileri bir tarihe alınmış.
Bursasporlu futbolcular maçın ertelenmesinin ardından tribünlere gelerek taraftara teşekkür etmişler. . .
Daha önce ertelenen maç yarın oynanacak.Maç ile ilgili düşüncelerinizi bu konuda paylaşmaya devam edebilirsiniz.
İki takımda iyi pas yapan , futbolları keyif veren takımlar.Zevkli bir maç olacaktır , ben Kasımpaşa'nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.İki takımada başarılar.
Bursaspor Ligin en formda takımLarından. LiderLik şansLarı var. İLk yarı da Kasımpaşa karşısında goL yemezLer ise maçı kazanırLar diye düşünüyorum. Hatta önümüzde ki Pazartesi Ligin yeni Lideri Bursaspor ya da Beşiktaş oLacak diye de bir iddaam var. Hatta ve hatta son hafta bu iki takım ŞampiyonLuk maçına çıkacakLar diye de bir iddaam var. :)
Bursa için zor bir maç olacaktır. Kasımpaşa asla kapanan bir takım değil her şekilde açık futbol ve ayağa futbol oynayan bir takım.
Zevkli ve çekişmeli bir maç olacaktır. Beraberlik ihtimali yüksek.
Sercan oynarsa, Bursa alır. Sercan oynamazsa, şanslar eşit diyelim. Kasımpaşa çok iyi futbol oynuyor. Murat Erdoğan, Moritz gibi usta ayakları var, ayrıca Şahin gibi iyi bir son vuruşçuları. Bursa'dan bahsetmeme gerek bile yok zaten.
Bursa'nın şampiyonluk arzusuyla mı, yoksa Diyarbakır şokuyla mı sahaya çıkacağı da çok önemli. Diyarbakır maçı normal bir şekilde olaysız bitseydi Bursa bu maçı muhakkak alırdı diye düşünüyorum.
Mehmet Demirkol ççok güzel söylemiş.Quote:
Demirkol: "Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"
NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında Ercan Taner, Mehmet Demirkol ve Sergen Yalçın takımımızın şampiyonluk şansını ve durumunu değerlendirdiler.
Programdan derlediklerimiz şu şekilde;
Mehmet Demirkol: "Diyarbakırspor maçında 17 dakika taşlar içinde bile maç oynadılar. Sercan pozisyona girdi. İlginç bir durum. Gece uyutmadılar. Sahaya gelirken stres yaşadılar. Ama yine de 17 dakika futbol oynadılar. Bu takım bu stresi kaldırdıysa ruh olarak birşeyler var demektir. Taraftarın da buna uyması lazım. Bursaspor taraftarı Türkiye'de doluluk oranı olarak 1 numaradır. Bursaspor taraftarı hiçbir zaman 'Bizim önümüzü kesiyorlar' bahanesine sığınmasın. Ben İstanbul takımlarına bakıyorum Ergic yok. Oyunu açan, oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü ortaya koyan Ergic kalitesinde bir adam yok. Kasımpaşa maçına çok Bursalı gelir. Bu Çarşamba trafiğe çıkmayın, Bursa geliyor!"
Sergen Yalçın: "Bursaspor'la Sivaspor arasında farklar var. Bursaspor takımı hücum olarak çok iyi. İstanbul'daki Fenerbahçe maçı bütün kentin kaderini değiştirdi. İstanbul'da geriden gelip Beşiktaş'a da, Fenerbahçe'ye de 3 gol attılar. Bu kolay bir iş değil. Bursaspor taraftarı sağduyulu davranırsa, geçen seneki Sivasspor'un yaptığı hatayı yapmazlarsa, şampiyonluğa yürümek istiyorlarsa bunlara dikkat etmeleri lazım. Bursa, bence yarın Kasımpaşa'yı yener, 52 yapar. Lig Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçer. Bu dörtlüden 2 hafta üst üste kaybeden yarıştan kopar. Kasımpaşa maçına benim tahminim 10 bin kişi gelir herhalde." Bursasporum.com (UM)
en zor deplasmanı atlattık, sıra geldi biraz daha az zor olana :p
Kasımpaşa'yı da çok seviyorum(ismimle ilgisi yok yalnız Yılmaz Vural'la var :D) ama gönlüm Bursa'mla beraber. Haydi çocuklar liderlik için!
Kasımpaşa geniş alanda oynamayı seven bir takım ve çok rahat pozisyon veriyorlar. Kayserispor gibi savunma takımına iki gol birden atmaları hücum anlamında etkili olduklarının bir işareti. Ancak, Galatasaray maçında yaptıkları savunma hatalarını tekrar ederlerse kolay geçecek bir karşılaşma olur.Kasımpaşa'da son zamanlarda Yekta oldukça formda. Dikkat edilmesi gereken bir isim.
Hafta içi karşılaşması olmasına rağmen bir çok taraftarımız yine tribünlerde olacaktır.
Bursa'da bütün şehir kenetlenmiş, bayraklar ile süslenmiş durumda. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. . .
kasımpaşa büyük ihtimaLLe bu maçı aLarak kötü gidişe dur diyecektir.
Kasımpaşa'nın kötü gittiğine emin misin?
Son 10 maçında 2 mağlubiyeti var. 4 galibiyet ve 4 beraberlik almış.
Berabere kaldığı 4 maçın tamamında son dakikalara üstün girmesine rağmen bu üstünlüğünü yitirmiştir.
Kasımpaşa evinde kaybetmiyor, Bursaspor'da deplasman-iç saha demeden kazanıyor. Özellikle deplasmanda güzel bir grafiği var. 2 adet deplasman mağlubiyeti var. Biri ligin başlarındaki Eskişehirspor maçı diğeri de Kayserispor maçı,
Avantaj/Dezavantaj olarak düşünürsek Bursaspor birkaç adım daha önde gözüküyor, çünkü Kasımpaşa takımı çok açık oynuyor, bir sürü boş alan bırakıyor ve hızlı oyun yapısına ve oyunculara sahip takımlara karşı çok fazla direnç gösteremiyor.
Gollü bir maç olacağı kesin, Kasımpaşa kendi sahasında neredeyse her maçta gol atmış ve gol yemiş, büyük ihtimalle 3 gol ve üzerinde gol olacaktır.
Kazanan tarafın biz olmasını diler, maçtan sonra görüşmek üzere derim.
Bursaspor ilk 30 dk da gol yemese bu maci alir :)
Skor tahmini
Pa$a 1 - 2 Bursa
Bu maç alt bitecek kesinlikle .
Paşa 0 Bursa 1 skor tahminim.
Kasımpaşa'da Koray'ın cezası sürüyo bu maçtada Barış cezasını tamamlayacak sanırım. Bursa'da Volkan Şen en önemli eksik.
Bursa'nın tek zorlanacağı yer Kasımpaşa'nın ortasaha oyuncuları çok formda. Yekta - Murat Erdoğan müthiş form tuttular. Forvette Şahin - Cenk ikilisi fizikleri çok zayıf ve sadece atılan toplara hareketlenen oyuncular. Savunma çıkmadığı sürece sorun olmaz.
kasımpaşalı yektayı durdurabilirse kazanır bursaspor.
1-0 onde goturuyor bursa cokda iyi oynuyor , ozellikle sercan cok klas oynuyor , 2. golun gelmesi cok olasi
2-0, Sercan.
Bursa ilk yarı bitmeden Sercan ile farkı 2'ye çıkardı çok rahatladı.
Bencede ilk yarıda 2-0 yapması iyi oldu.2.yarı daha rahat geçecektir.Üst verdim bu maça.Bursa 1 tane daha atar inşl.