Printable View
Kayseri'de büyük düşüş var ligin ikinci yarısında, Beşiktaş'ta çıkış arıyor. Zor maç ne şiş yansın, ne kebap :) berabere kalırlar.
Gol bulmakta zorluk çeken iki takımın maçı bence de berabere biter.İki takımın savunmaları sağlam.0-0 gibi bir skor bekliyorum.
Bu sene tarihimizle celisen maclar cikartiyoruz. Inonu'de genelde yendigimiz GS'yi bu sezon yenemedik, Inonu'de yenemedigimiz FB'yi yendik, Antep'i iceride disarida yeniyorken 2 macta da puan kaybettik. Insallah surekli yenildigimiz Kayseri deplasmaninda bu sefer de 3 puani aliriz. FB'nin puan kaybetmesiyle tekrar sampiyonluk sansimiz artti, ancak Kayseri, Bursa ve FB deplasmanlarinda 3 puan sart oldu. Bizim icin donum maci, kesinlikle almaliyiz....
Evet kesinlikle kazanmalıyız...İnşAllah da kazanacağız. Bobo'dan gol veya goller bekliyorum :)
bu maçın galibi kayserispor bence. 2-0 alır kayseri ve çıkış yakalar.
Kayseri bankodur bana kalırsa , Beşiktaş'ın taktiksel hataları yine ön planda olacaktır , Denizli sistem degişikligine gidip çift forvet cıkarsa birşeyler yapabilir Beşiktaş , ama kagıt üstünde bana kalırsa bankodur Kayseri hem dinlenmiş cıkacaklar.
Kayserispor kazanacaktır. Yine ilginç kadro seçimleri ile Denizli Beşiktaşı yine uçuruma sürükler.
Bu hafta çoğu maç berabere bitecek gibi geliyor bana :) bu maçta bir aday. - ki zaten her karşılaşma 0-0 başlamıyor mu :p-
Takım Galatasaray maçındaki gibi oynarsa 1-0 serilerine yeniden başlarız gibi geliyor bana. İyi bir mücadele ama kötü bitiricilik.
Kayserispor 3-4 senedir yeniyormuş sahasında BJK'yi bu maçtada yenerler seri bozulmaz diye düşünüyorum..
Bu maç büyük ihtimal beraberlik olur ama galibiyete Beşiktaş'a göre Kayseri daha yakın bence...
2 defansif takımın mücadelesi 0-0 biter ortasaha mücadelesi olur 1'er puanı koyar cebine 2 takımda.
Geçen haftaki beraberliğe rağmen hala şansımız devam ediyor yarışta.Uzun bir galibiyet serisi lazım ve umarım bu maç ile başlar.İşimiz zor.Allah yardımcımız olsun.
Kayserispor ilk yarıda çok iyiydi ancak 2.yarıda düşüşe geçtiler.Biz de hala bir türlü belimizi doğrultamadık.Maç öncesindeki durum beraberliği gösteriyor.Ancak bu 2 taraftan birinin kazanmasına engel değil.Umarım kazanan biz oluruz.
bu deplasmandan sonra Fenerbahçe-Beşiktaş'derbisine kadar 7 maçı var Beşiktaş'ın. 5'i iç saha, 1'i bay geçecek :) kazanırsalar ciddi bir seri yakalama şansları olabilir. Tek deplasman 2 hafta sonra Denizli.
denizLi takımı yeniLmemek adına çıkartmış gibi gözüküyor ancak ikinci yarıda nihat,holosko,tabata gibi önemLi oyuncuLarı takıma aLır denizLi maçın öneminin farkında iLk oLarak goL yememeyi düşünecek cska maçındaki gibi
Bu nasıl bir kadrodur ya, lanet olsun tüm maç zevkimin içine etti şimdiden sayın Denizli.
Beşiktaş :
Rüştü
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
Sivok
Ferrari
İbrahim Toraman
Fink
Ernst
Ekrem
Tello
Bobo
Kimle gol atacağız, kimle hücuma çıkacağız?Bu kadar aciz bu kadar korkak futbol anlayışı...
Beşiktaş artık Kayseri'de galip gelir diye düşünüyorum.
Tello dk. 2
0-1. :)
-------------------Rüştü---------------------
İbrahim Kaş---Sivok---Ferrari---İbrahim Üzülmez
------------İbrahim Toraman---------------
-------------Fink--------Ernst-------------
Ekrem----------------------------------Tello
-------------------Bobo--------------------
Bu kadar korkak bir takım ile 2. dakikada gol atmamız ilginç.
Ama bir de Bobo'nun topu direkten döndü bu arada. O golü nasıl atamadı yahu. :D
Yalnız Beşiktaş çok iyi otnuyor. 2-1 değil 0-5'e gider böyle giderse. :zuhaha
Hamido Agadan Güzellikler Bekliyoruz:D Umudumuz Hamido Destanı:n:
Beşiktaş'ın atacağı varsa da atmaz zaten 1-0'ın üstüne yatmayı düşünür. :)
Lu ana kadar tek kale oynuyor Beşiktaş. Bayram çıktı Kayseri'de Troisi girdi. Bir savunmacı çıktı ve bir atak oyuncusu girdi. Beşiktaş geride zaten çok kalabalık. Önde de skor olarak. İyi de oynuyor. Beşiktaş'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Beşiktaş kanseri başlamış durumda. 11 kişi ile kendi yarı alanında Beşiktaş. Kayseri kıpırdamaya başladı yakındır gol gelir.
Ernst bile isyan etti bir tarafını yırtıyor biraz öne çıkın diye. Töbe ya..
0-2 oldu ekrem..
2 oldu Ekrem'in golü. :)