Printable View
Neden Cumartesi diyecektim ki kupa maçları aklıma geldi.
Burada da bir süpriz yaparsak süper olur.Biz topumuzu oynuyoruz da gol olmuyor sıkıntı orda.Bir derbi daha kazanarak sezonu birkaç derbi kazanmış tamalamak daha güzel olur bizim dengimiz takımları yenmek daha zevkli olur.
Birde kankam Beşiktaşlı yenersek onu mafederim:D
İlk yarıdaki maçın aynısı olacaktır yine. Beşiktaş 90 dk kapanıp hızlı hucumlarla gol arayacaktır. Trabzon baskı kuruyo ama bir türlü golu atamıyo. İlginç maç olacak.
Dur ismail öyle deme ya aman allah korusun ben o senaryoyu birdaha izlemek istemiyorum.
Niye ? Geçen sezon İnönü de ki maçta da Beşiktaş 90 dakika tek kaLe oynamış, maç berabere bitmişti.
İnönü burası, takım burda bir başka oynuyor. ÖyLe rahatça baskı feLan kuramaz Trabzon sahamızda.
Berabere biter.
Denizli'nin 1 yıl daha kalacağını öğrendikten sonra yorum yapmak istemiyorum maç üzerinde.
Zor maç olacağı kesin ama ya tamam ya devam oldugu için devam diyeceğimizi umuyorum ..
Trabzon ne kadar baskılı oynarsa bizim için o kadar iyi.Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaş kendi sahasında kaybetmez diye bi kural yok ya ;)
Bence mükemmel bir form yakalamış olan Trabzonspor , İnönüde 0-3 yada 1-4 gibi farklı bir skorlar kazanacaktır. Kesin puan kaybeder Beşiktaş kesin hemde. :)
Çok zor bir maç, kesinlikle bu maçın favorisi yok. İki takımda birbirini rahat bir şekilde yenebilir. Kötü veya iyi futbol izleyebiliriz. Ne olacağı belli olmayan bir maç. O nedenle gönlümden geçen Trabzonspor'un kazanması.
Zor bir maç olacağı kesin.Trabzon iyi bir takım.Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülümüz kalmadı.En azından şimdilik.Şampiyon olmak istiyorsak şu kritik dönemde bir seri yapmamız lazım ve umarım bu maç serinin başlangıcı olur.Sakatların bir kısmının dönmesi ve evimizde oynayacak olmamız sebebiyle maçı kazanırız diye düşünüyorum.Kesin favoriyizi diyemem ama.
Ligde sahamızda böyle oynadığımız bir maç hatırlıyormusun İsmail abi? Ben düşündümde şöyle aklıma gelmedi.Sahamızda her zaman baskılı oynuyoruz.Sanmıyorum ilk maçtaki gibi oynayacağımızı.
Herkes Trabzon kazanır ya da Berabere yorumu yapmış...
Ben bu maçı şampiyonluk yolunda kazanacağımızı düşünüyorum...:)
Baski kurmamiz felan hep bos is golu atmadiktan sonra. BJK bu macida alir :)
Trabzon İnönü'de baskı mı kuaracakmış:D Yahu şampiyonluğa oynayan Beşiktaş, Trabzon değil.Tamam ilk yarıdaki maçı hatırlatmak, Beşiktaş'ın sana göre şansla kazandığını ima etmek istemişsin ama gerek yok buna.Senin bu mantığına göre biz İnönü'deki maçta üstündük Fener'e karşı, Kadıköy'de de üstün bir oyun oynarız :)
Mesela geçen sene İnönü'deki maçta da Beşiktaş tek kale oynayıp berabere kalmıştı Trabzon'la, olur böyle şeyler yani.
Maça gelince bu maçı kazanmak zorundayız, başka çaremiz yok.Bobo Trabzon'u sever, ona çok güveniyorum.2-0 olur, bizim olur.
İki takımda gol atmakta sıkıntı çekiyor. Kısır bir maç olur 4-4 biter diye tahmin ediyorum.
Vay arkadaş sanki İnönüde yenmedik 3 tane attık Ziya Doğan varken :D
Ben yine diyorum GS maçı öncesi de aynı düşüncelere sahiptim.Bizim takımın şuan ligde bir iddaası yok kafaları rahat ama Beşiktaş öylemi yenilirse şapiyonluktan kopacaklar.Oyuncu belli bir dk'dan sonra gol atmalıyız şampiyonluk gidiyor düşüncesi ile bilincsiz saldırlara başlarsa o zaman işte işler tamamen bizim lehimize döner.Rahat oynayacağımız için belki birşeyler yaparız diyorum.
Evet dediğin gibi Beşiktaş oyunun ilerleyen dakikalarında gol bulmak için açıklar verebilir fakat atladığın nokta bizim o açıklara koşu yapacak ve son vuruşu yapacak adamımız Umut Bulut yani ortasaha veya defans oyuncularından biri gol atamazsa maksimum beraberlikle döneriz İnönü'den..
Beşiktaş'ın orta sahasına baglı bu baskı olayı..Topun bizde olmasını seviyoruz öyle oynuyoruz..2 sene önce Antalya maçı vardı mesela böyle Antalya'nın tek kale oynayıp kaybettiği..Ama Ernst,Fink ikilisi oynadıgı zaman böyle bir şey zor olur..Yenilir yenmeyiz ama kolay lokma olmayacagız..Baskı onların üstünde onlar düşünsün..Kupaya odaklandıgımız için öyle bir haftamı mahvedemez Beşiktaş:)
Ee sen tersinimi iddia ediyosun ? Veya kim şansa kazanılmadığını söyleyebilirki o maç için. Hakan'ın hayatının maçını oynadığı bir maç oldu.
Sen üstün oynadığını kabul ediyosun yani Trabzon'un ? Çelişkili şeyler yazmışsın.
Böyle düşünmemin tek sebebi var. ''Mustafa Denizli''. Takımın tek yaptığı sürekli hızlı hucumlarla çıkmak. Sahaya dizdiği 6-7 defansif adam ve ileride hızlı oyuncular. Haa tabi şöyle bişeyde var. Trabzon eğer maçın başında atarsa golu bu maçı kazanır. 70'e kadar 0-0 giderse maç Beşiktaş'ın olur.
İlk maçın konusuna bak bakalım maçtan sonra Beşiktaşlılar bile neler yazmış.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81274
Ben Teo oynasın istiyorum.Tamam Umut durup durup birşeyler yapıyor ama Teo'yu da artık takıma adapte edip monte etmeli.Umut baskı yapıyor koşuyor ama bence sonradan girse belki daha etkili olur yorulmuş bir defansa karşı hem kendi kondüsyonlu hemde BJK saldırdığında ileri çıkıp daha kaliteli vuruşlar yapanbilir.
beşiktaş az bi farkla üstün.trabzonda son maçlarda gol sıkıntısı var.şenol hoca inşallah teofilo ile başlar.adamı bi 90 dakka sahada görmek istiyoruz.
Beşiktaş'ın zorlanmayacağı bir maç olabilir..Tabi bu nasıl oynayacaklarına bağlı..Holosko özellikle 2. yarıda oyuna girerse Beşiktaş'ın galibiyet oranı yükselebilir hele gerideyken belki skora denge bile gelebilir..Holosko skora etki edebilecek oyunculardan birisidir..Trabzonspor'a bakarsak Geçen hafta maç yapmadılar yani iyi kondisyon depoladılar..Onur gibi sağlam bir kalecileri var bana kalırsa bu maç alt biter kim kazanır bilemem ama %60 BJK - %40 TS gibi gözüküyor..
Ya tamam ya devam maçı. Tamam diyeceğimizi zannetmiyorum ben. Kazanırız bu maçı zor olsada. Rastgele. :)
Trabzonspor rahat olmanin avantajini kullanabilirse iyi bir sonuc alir..Ama Besiktas Eskisehir macinin ikinci yarisi gibi oynarsa kazanir bence..
Beşiktaş,İnönü'de iyi oynuyor.Taraftarıyla bir bütün olup derbi maçlarında iyi sonuçlar çıkarıyor.Beşiktaş'ta çok fazla eksik var.Önceliğim beraberlik.Kazanan olursa da Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
Beşiktaş için tamam mı , devam mı karşılaşması . Son zamanlarda Trabzonun Istanbul takımlarıyla yaptığı maçlar çok tempolu ve üst düzey geçiyor . Bu akşamda öyle olur diye düşünüyorum .