Tatınız mı bilmiyorum. Mükemmel bir lezzet. Bir haftada bana iki-üç kilo aldırdı.
Printable View
Tatınız mı bilmiyorum. Mükemmel bir lezzet. Bir haftada bana iki-üç kilo aldırdı.
Aldım geçende.O kadar abartılcak bir şey değil abi de fena değil yani :D
Hastasıyım.Çok fena bir şey.
Bizim kantinde en çok satılan şey uzak durmak en iyisi diyim :D
Tavsiye etmem bağımlılık yaratıyor. :D
Kahve ile çok iyi gidiyor.
Bazı yerler baktılar satılıyo zam yapıyolar kafalarına göre :D
50 kr olan ürün 1TL'den satılıyo bakkallarda. O yüzden marketlerden almak şimdilik daha iyi gibi :)
Tiryakisi oldum, aldımmı 5-6 taneden az almıyorum :D Yedikçe yiyesi geliyo insanın :)
Hayda canım çekti şimdi :D
deniyeyim ben de. biraz sabırsızım ben. tadını internetten indirebileceğim bir link var mı acaba ? :s7:
Yapmayın arkadaş şunu gece gece yav.:icon_smile:
Herkes çok övüyor bu aralar, yarın sınavdan sonra bende deniyeyim bir.
ne dır bu ya nasıl bişey bak bende istedim şimdi hiç yemediğim halde demek yesem:D
Hastası olmuş durumdayım okul ve dershane kantininden 2şer 3er alıyorum :n:.
İntense demeyin bana ya :D 1 tane alıcaz diye gidiyoruz yanımda çalışan kızla 2 - 3 tane alıyoruz :D Kişi başı ha :p
Browni Intense Çikolata Kaplı Krema Dolgulu Kek Kendini mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmezi “ETİ Browni” ailesine yepyeni bir tat eklendi. Yüzde 40 çikolata içeren Yeni ETİ Browni Intense, aynı anda hem Browni hem de çikolata tutkunlarını mutlu edecek yepyeni bir lezzet sunuyor. Yumuşacık ıslak keki, yoğun çikolatası ve üstündeki çikolata kaplaması ile Yeni ETİ Browni Intense tarifi imkânsız bir şey!..
Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji (kcal) 465
Karbonhidrat ( g ) 55.9
Protein ( g ) 5
Yağ ( g ) 25.8
Şeker ( g ) 39.3
Lif ( g ) 2.6
Sodyum ( mg ) 352
http://www.etietieti.com/Images/Urun...Intense_V2.jpg
Bizim okuldada çok satılan bir ürün.Çok güzel bir tadı var.Benimde vazgeçilmezlerim arasında.
Paketinin üstünde enerji değerlerinin yazmaması çok ilginç çünkü en az 400 kalori vardır bu minicik şey :D
kilo aldırımı acaba ciddi ciddi alıcısı olucam?
Eğer kilo veya kalori kaygınız varsa hiç yemeyin çünkü bağımlılık yapıyor :D
burayı okudum canım çekti gittim baktım kalmamış evde yav :D:D
Kilo aldırıyosa tamam hep yerim :D Bugün aldım 2 tane yedim :D
dün denedim viski'nin yanında da süper gidiyor :D
Yoğurt almak için markete gittim, bir an gözüm buna takıldı. Almamak için kendimi zor tuttum.