Bi gol atalim yeter. Ciddiyeti elden birakmamiz gereken bi mac
Berabere biter diye tahmin etsemde hiç belli olmayacak bir maç Anltalya son haftalarda çok kötü durumda.
Ömer Çatkıç'ı izleyeceiğim içinde utanıyorum oyunu resmen rezil ediyor.
Finale çıktık ama sinirden öldüm ya.Song gibi bir adamı 11 koymuyorsun.Burak gibi beceriksiz işe yaramaz adamı 11 koyuyoasun birde 70 dakika sabrediyosun.Teofilo 1 dk bile oynamıyor.
Burak nasıl ama adaş? Süper dimi? 150.000 € eder dimi? :n:
Lan de get işine akşam akşam iyice plazladım onu zaten.
Ben sanki Gokhan Unali ozledim biraz :)
Senol hoca niye sabrediyor Buraka bukadar anlamiyorum. Cek yedek bakalim ne oluyor Enginle baslasa isler daha degisik olabilirdi.
Bugun turu gectik ama ben ve bana gore tum renkdaslarim bi kac kilo verdi :D
Onur yıldız gibi parlamaya başladı. Acayip oynuyo adam. Şenol Güneş'in gelmesi ona çok yaradı.
Trabzonspor beklendiği gibi finale çıkan taraf oldu.Tebrikler.Ayrıca Onur'u ben de çok beğeniyorum.İnşallah üstüne koyarak devam eder futbol hayatına.
Trabzon-Fener Kupa Maçı Deyince Aklıma Nedense Otto Baric Geliyor:D Yine Tarih Böyle Bir Ana Tekerrür Edermi ki. Ama Ne Maçtı O Zaman Yav
Daumdan Bir Baric Hareketi Gelirmi ki:)
Spiker 96 da ki maçla aynı tarihe denk geldiğini söyledi.
Birde spiker sinir etti beni Engin'e ofsayt çaldı hakem alakası yok.Sonra bizim kalemizde bir pozisyon oldu adam ofsaytta ama ofsayt kaldırmadı.Spiker de dioki olsun arada olur öyle şeyler lan adam gol atsa bitti işimiz sen olurdan bahsediyorsun vaarmı böyle birşey ya.