Bildiğiniz hangileri var ??
Printable View
Bildiğiniz hangileri var ??
Nonda
Linderoth
Risp
Mustafa Olcaytu Ergen
Fm ye girip bir bakmam lazım şimdi..
gaston fernandez müthiş bir adam :)
Leandro Domingues , Salomon Olembe , Tomas Myhre , Espen Johnsen .
Diyarbakırspor sağolsun Rorys Espinoza ve Andres Mendoza'yı alabilirsin.
Stephan Appiah var galiba ama tam emin değilim. Christian Vieri var
Viduka serhat ball petr pellas
Vieri boşta. :)
Nonda var, iyi potansiyele sahip. Kısa süre için ideal transfer. En kötü al sezon sonu iyi bir ücrete satarsın.
uğur yıldırım
serhat akın
erhan albayrak
nonda linderoth
otamendi sakın kaçırma
otamendi boşta değil ki :D
otamendi boşta değil :D
hiç yazmiim fm genie scout tan bakıver:D en kolayı o.cidden ben ilk oynadığım fm 2006 yı scotsuz oynamıştım takımı kendim kurmuştum editörden ama ilerleyen zamanlarda çıkacak oyuncular ve ilerleyen zamanlarda oyuncuların yetenekleri düşünce uefa cupasını kaybedince ki o zaman her sene şam.ligini kazanıyordum uefa yı bile kazanamayınca- ki bunu biraz da bilinçli yaptım böyle olmicak diye- kovulmuştum editörden başkan da yapmadığımdan yerime kimseyi alamıyordu oyun hata verip kapanıyordu bende scoutla tanıştım yeni oyunla beraber ve bu sayede bir daha da mayotteli philip durand:icon_evil: gibi birilerini de almam adamı salak gibi almış bi de 3 senelik kontrat yapmıştım free idi bonservisi 0 değeri 0 ben aldım değeri 1.8 m e olmuştu ama satmaya kalkınca bedava bile alan olmadı:( 2,5 sezon dayandım bu arada olan 6 yabancı hakkının biri ona gitmesi oldu yarım sezon kala üste para verip yolladım ama sezon sonu da ben yollandım:D
2.sezonun ortasında, sözleşmesi bitecek olan oyunculara "Kontrat Öner" seçeneği çıktığında, Leandro Grimi'yi almanı öneririm. Harika bir sol bek.
10.3 yamasında db large seçerseniz, gaston fernandez ve edixon perea forvet için iyi seçimler olacaktır.
Elton
Diego Sanchez
Gaston Fernandez
Edixon Perea
Espinoza
Menoza
Nonda
Linderoth
Şimdilik bunlar geliyor aklıma.
Bu arada Jadson'un sözleşmeside bitiyor oyun başlangıcında.
Isaac Chaasa yada öyle birşeyler. Çok iyi biri. Anadolu klüpleri için gayet iyi ve geliyor.