Bursaspor'u tebrik etmeliyiz.2009-2010 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamladılar.
Tebrikler Tüm Yeşil Beyaz Taraftarlarına.
Bu arada Konuyu dakikalar 70'i gösterirken konuyu hazırlamıştım :0:
Printable View
Bursaspor'u tebrik etmeliyiz.2009-2010 Sezonunu Şampiyon Olarak Tamamladılar.
Tebrikler Tüm Yeşil Beyaz Taraftarlarına.
Bu arada Konuyu dakikalar 70'i gösterirken konuyu hazırlamıştım :0:
Bursa'ya şampiyonluk Analarının Ak Sütü Gibi Helaldir... Tebrikler çocuklar Tebrikler Timsahlar
Sonunda 3 Büyük Egemenliğini Bir Takımımız Parçaladı...
Helal olsun Bursaspor'a.Canı gönülden tebrik ediyorum.
Tebrikler timsahlar kadronun üzerine takviyelerle gelecek sene içinde bu kadar iddialı olabilirler. Ligimiz için çok iyi bir şampiyonluk oldu bu..
Gerçekten bileklerinin hakkıyla kazandılar Galatasaray şampiyon olmuş gibi sevindim adeta.. Ayaklarına yüreklerine sağlık. Helal olsun hepsine !
Helal olsun ya.Valla Adanaspor şampiyon olmuş kadar sevindim bu şampiyonlukla.Yetmişti artık istanbul takımlarının şampiyonluğu
Tebrikler Bursaspor camiasına... Tebrikler Ertuğrul'a ve oyuncularına... Tebrikler tüm Bursa taraftarına...
Konuyu Turkcell Süper Lig bölümüne taşıdım , buradan devam.
Tarih yazdılar.Öyle böyle de değil.Son maçta son ana kadar.Çifte mutluluk yaşıyoruz helal olsun hepsine.
Taraflı tarafsız herkesin tebrik etmesi ve saygı duyması lazım.. umarım bu böyle kalmaz ve ilerlemeye devam ederler .. Tebrikler Bursa
26 yıl sonra Anadolu'dan 2.şampiyon çıktı.Bu başarı tebrik edilmez de hangi başarı tebrik edilir?Taraftarı,yönetimi,teknik direktörü ve futbolcularıyla tamamen şampiyonluğu hak etti Bursaspor.Oturduğum şehrin takımının şampiyon olması beni ayrıca mutlu etti.Tekrar tebrik ederim.
Helal olsun Bursaspor bu şampiyonluk hem Türk futbolunda bir devrimdir hem de tüm Bursa'ya ak sütü gibi helaldir:)Galatasaray şampiyon olsa bu kadar sevinirdim tüm Bursalı kardeşlerimi tebrik ederim:)
KutLamaya gidicem birazdan.
Şampiyon Bursaspor`a TebrikLer.
Helal size helal olsun..Bu devrim Anadolu devrimi,kelimelerle ifade edilmez..Galatasaray şampiyon olsa bu kadar sevinirdim,çünkü Bursa bu kupayı herkezden daha fazla hakkettiler..
Tebrikler Bursaspor, hakederek kazandılar :)
Umarım 1 yıllık bir başarı olmaz, bundan sonra 5 büyükler olarak anılırız :)
O değil de bir şampiyonluk gitti diye takımının stadını neden yakarsın ey bilinçsiz taraftar. Yanlış anlaşılma olmasın bunu bütün Fenerbahçeli arkadaşlara söylemiyorum, böyle saçma bir işte parmağı olan veya bu tip bir olayı destekleyenler için bu lafım..
Bu gece Bursa'da kimse uyumaz :) Seneye devlerle karşılaşacaklar ülkemizi temsil edecekler.En iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum ülkemizi.Helal olsun hepsine.
Tebrikler Bursaspor'a gercekten bi devrim yaptılar.
En çok Hakan Şükür'ün dediği gibi, Ertuğrul Sağlam'ın, haksız yere gönderildiği Beşiktaş'ı yenerek Bursaspor'u şampiyon yapmasına sevindim. Kayseri'deyken UEFA'nın dikkatini çeken Ertuğrul Sağlam'ı artık tüm Avrupa tanıyor. Seneye bir avrupa takımında görebiliriz onu. İnşallah.
Bursaspor burdan Şampiyonlar Ligi finaline gitmese iyidir.
Bursaspor'un şampiyonluğu önemli bir başarı. Bu şampiyonluğun Türkiye sınırları ayrı bir kenara; Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma biletini aldılar, güzel para, prestij, ayrı bir hava; çok büyük kazançları oldu. Tebrikler Bursa.
Oncelikle Bursaspor'a tebrikler imkansizi gerceklestirdiler ama 1-2 yorumum olucak GS taraftari olarak yeri burasimi bilemem ama tum konular kapatilmis
sene basinda milyonlarca euro lari harciyan Galatasaray ligi 3. bitiriyor , gecen senenin sampiyonu BJK keza kotu futbol ve ligi 4. bitiriyor , FB de iyi para harciyanlardandi bu sene ve Aziz Yildirim 3 sene sampiyonluk demisdi onlardada husran oldu ,
Sonuc olarak kimin sampiyon oldugu beni cok da ilgilendirmez benim takimim sampiyon olmadikdan sonra ama gorunen su ki 3 buyukler bu kadar para harcadi bu sene ama sene sonunda 3 takimdada buyuk revizyonlar yapilicak ozellikle GS ve FB de , sezon basinda 2-3 M Euro harciyan bir takimda ligi kazaniyor , 3 ''buyuk''lerinde dusunmesi ve kokden degistirmesi gereken cok seyler var
Büyük takımları sadece teknik adamlar yönetmiyor malesef, onun için küçük bütçelerle şampiyon olamıyor. Gerets dönemi Galatasaray'ın bunu kırdığı sezon olmuştu. Bursa'nın Şampiyonlar Ligi'nde gitmesi iyi olacak. En azından seneye FM'de Bursa'yı alacağız. :D
İşte be kardeşim. SOnunda işte.
İnadına dedik şampiyon olduk :D
Tebrikler Bursaspor... Helal olsun oyuncularından teknik direktörüne kadar herkese...
Tebrikler.. Gerçekten devrim oldu. İlk kez 4 büyükler dışında bir takım şampiyon oldu. Fenerbahçe için burdan söylenecek birşey yok, ama Bursa sonuna kadar kovaladı ve istediğini aldı..
Birileri Fenerbahçe maçlarında rakip kalecilerin yediği gollerden sonra midesinin bulandığını söylüyordu...
İbrahim Toraman'ın sebep olduğu iki gol bakalım kaç kişinin midesini bulandıracak... Ne kadar tartışılacak?.. Bekleyip göreceğiz... O midesi bulananlar tedavi olmuş mu?..
Abicim şimdi onu bunu kenara bırakalım.Maçtan önce çok çok büyük konuştun.Fenerbahçe kesin şampiyon dedin.Şimdi Bursaspor oldu.Gidiyorsun Bursa'nın attığı iki gole laf söylüyorsun.Her şey bitti artık Bursaspor sonuna kadar hakederek şampiyon oldu.Bunları konuşmak yerine şampiyonu kutlamak çok daha güzel olur.
Bursaspor'a tebrikler. Gerçekten ikinci bir Denizli faciası kimsenin aklından geçmiyordu.
Bu arada biraz erken ama Şampiyonlar Ligi için takımın ciddi takviyeye ihtiyacı olacak.
Tebrikler bursa spor diğer kulüplere örnek olursunuz umarım
ibrahimin yediği golde şike nerde var ?
ali tandoğanı sanki bilmiyormuş gibisin
gençlerbirliğinde iken ve bjk de iken sert ortaları olduğunu
aynı golü bugün barça valladoid maçında
valladoid yedi bjknin yediği golün aynısı
valladoid sol kanattan bjkninki sağ
yani şimdi barçada maçımı satın aldı ?