Türkiye 2.Futbol Ligi A Kategorisi'nde lider Bursa,kendi sahasında Antalya'ya 2-1 yenilmesine rağmen,ligin bitmesine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
Tebrikler Bursa.(ı)
Printable View
Türkiye 2.Futbol Ligi A Kategorisi'nde lider Bursa,kendi sahasında Antalya'ya 2-1 yenilmesine rağmen,ligin bitmesine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
Tebrikler Bursa.(ı)
eee bi hoşgeldin dielim o zaman
inşallah iyi yabancı transferlerle süper ligde üst sıralara oynarlar.ben ganchevli,ömerli,baliçli,ercümentli,mususili bursayı geri istiyorum.ama mümkünse taraftarları düştüğü sezonki gibi davranmasın :)
hakkettmişti zaten ama inşallah yine düşmez :)
Bu arada Bursa taraftarları takımları yenildiği için takımı protesto etmiş.Çok saçma.
Çok saçma değil.Bursa taraftarları Antalyaspor'u hiç sevmez.Antalyaspor bu galibiyetle ikinci sıraya yükseldi ve süper lig yolunda avantaj sağladı.Benim tahminim bu yüzdendir protesto.;)Quote:
Originally Posted by Berkaiser
ya nerden duydun yada salladın bilemicem ama acayip büyük bir yalan bu.madem protesto ettik ondan mı kutlama yaptık.bursanın en işlek 3 caddesinden en önemli olan 2 caddesini(heykel altıparmak)bunları kapattık7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki adama kadar hepsi şampiyonluk kutladı.2 senelik misafirlik süresince canımız çok sıkıldı ama ama gerçek yerimize geldik.Quote:
ŞAMPİYON ŞAMPİYON BURSA ŞAMPİYON ALKIŞ TUTSUN HERKES BURSA ŞAMPİYON...
Sizin bir yerel kanalınız var adı şu anda aklıma gelmiyor ordaki muhabir söyledi ben de ondan ne duyduysam onu söyledim.Quote:
Originally Posted by gokhanarslan1991
ben o muhabirinde a...maaa ha yani.Quote:
Tebrikler Bursaspor'a..Haketmişti... ;)
Maç sonunda Bursa Başkanı Levent Kızıl istifa etmiş bu arada.
haydaaaaaaaa niye istifa etmiş ki
bak bunu ben bilmiyodum kesinmi.Quote:
Evet kesin.Maç sonunda kendisi açıkladı.Quote:
bursaspora tebrikler.süper ligde başarılı olacaklarına inanıyorum.levent kızılın olağanüstü kongre kararı da bursaspor için hayırlı olur umarım.
Bursa 40 puanla ligden düsmüstü bu sezon ise 48 puanlı bi takım ligde 5. sırada..
hayyddaaa Levent Kızıl neden istifa etti ki :(
antalyaspor yenilgisinden sonra taraftarlar protesto etmis ondan olabilir.
ewet ama herkes ondan özür dileyecektir vede büyük başkan görevine devam edecektir.bundan hiç şüphem yok.(arkadaşlar bu arada kısa bir not bu adam acayip zengin o yüzden biraz yağ çekip göreve devam kararı aldırırlar kesin...)
bursa gecen sezonda hakketmişti bence bu sene kısmet oldu insallah bidaha düsmezler
Hayırlısı :) tebrikler
ya valla şehir olarak o kadar hazırlandıki 1. lige belki inanmazsınız ama bursada oturan arkadaşlar bilir manavlar bile tezgahlarını yeşille beyaz renklerle süslediler...
bu konuyuda şöyle açıklayayım dünyanın hiç bir yerinde o güne kadar 40 puanla ligden düşen görülmemiştir talilmi desem şansmı desem kısmetmi desem bizi buldu. neyse laylaylaylaylaylaylaylaylay bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuurrrrrrrssssssssssssss sssssssssaaaaaaaaaasssssssspppppppppppppoooooooooo rrrrrrrrrr.....Quote:
Originally Posted by alkaweb
ligden düştüklerinde bursalılar kadar üzülmüştüm ama 2 yıl sonra geri geldiler inşallah bir daha düşmemek üzere ligde kalırlar
hayırlı olsun bütün bursalılara.süper lige tekrar renk katacakları kesin.dört büyüklerin kabusu taraftarıyla süper ligde gene eskisi gibi iyi maçlar çıkarır.
Malatyaspor şikeyle düşürüldüğü yıl 45 puanla 2.lige gitmişti :) Sonra Sarıyerin 47 puanla bir düşüşü var 2.lige :)Quote:
evet 47 puanı bende biliyorum adamlar kassa ilk 5e girecek puan almışlardı :D
tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum...Ama kader utansın Memleketim olan Denizlispor düşme sinyalleri verio bana Allahım yardım et yarabbim FB ve Gs puan kaybetsin FB denizliye kaybetsin ama çifte sevinç yaşamak istiyorum
Bursa'nın Super lige tekrar yukselmesi cok iyi oldu. Bir Bursa'lı olarak cok sevindim. insallah FB de sevindiririz bizi ;)
Bursaspor'un lige cıkması cok iyi oldu bence cok şanssız bir şekilde düşmüşlerdi.