arkadaşlar benim sormak istedigim soru regenlerin yanında oyunda yasını doldurmus gercek futbolcuların tekrar gelmesi gibi bi durum var mı ? Varsa nasıl yapılıyor bilenler yardımcı olursa sevinirim
Printable View
arkadaşlar benim sormak istedigim soru regenlerin yanında oyunda yasını doldurmus gercek futbolcuların tekrar gelmesi gibi bi durum var mı ? Varsa nasıl yapılıyor bilenler yardımcı olursa sevinirim
Böyle bir şey mümkün değil, ancak aynı isimlerle regenler gelebilir.
zaten bahsetmek istedigim adamların isimlerinin gercek olması :) emekliye ayrılan adam tekrar aynı isimle cıkabiliyor mu onu sormak istedim
Aynı isimde çıkıyor ama farklı mevkide.Bende Tuncay Şanlı Sol Bek olarak çıkmıştı bizim Tuncay mı dedim farklı Tuncaymış :)
farklı bir ayar yapmam gerekmiyor yani ?
Zaten isteseniz dahi yapamazsınız, tamamen oyunun kendi elinde bu sistem,
peki amatör kontrata sahip oyncuyu klubumde nasıl tutabilicegimi biliyor musunuz ? ocak ayında takımındaki 24 oyuncunun 9 tanesi baska kluplerle anlastı :S
Genç kontratına sahip olanlara yada yarı zamanlı kontratları tazminat seçeneğini aktif hale getirerek imzalarsanız sorun ortadan büyük ölçüde kalkar.Özellikle tazminatları yüksek tutmalısınız.
amatör sözleşmenin tazminat maddesi yok :S
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81014
böyle bir şey var ama aradığın böyle bir şey mi?
benim dediğim unlu oyunculardı ki onlarda zaman zaman cıkıyormus ben sorumun ceveabını aldım hic rastlamadığım icin öyle birşey yok sanıyordum :)
İsim tesadüf çıkıyor. Tuncay Şanlı çıkma olasılığı Mustafa Akkaş diye birinin çıkma olasılığı ile eşit.
Aklıma reenkarnasyo olayı geldi noluyo ya dedim :zuhaha