Fm in sevdğiniz yada sevmediğiniz özellikleri(neden oynuyoruz?)
Arkadaşlar bence en önemli forum yazısı bu olmalı o yüzden konunun sabitlenmesini ve yorumlarınızı beklerim.
Fm in beni çeken kısmı başarı ve transfer borsası ki sırf transfer zamanı oyun ilgimi çekiyor ki fatih hoca bir ara demişti bizde transfer hiç bitmez diye gerçi başladığını görememiştik ya :D neyse bende de hiç bitmiyor amacım ucuza adam almak pahalı satmak(ama tersi oluyor! bende editörden sayıca çok oyuncu yapıp sürümden kazanıyorum!:icon_wink:) sonra sadece transfer sezonu açılınca transferler gelebiliyor eğer free değillerse tabi.
oyunun en sinir olduğum kısmı ise gene transferler ca sı 60 olan adamı artık bedava kiralayamıyorum 500-700 k falan para istiyor kira bedeli olarak ama ben kiraya vermeye çalıştım mı ca sı 120 130 olan adama 0 teklif geliyor! aynı şekilde transfer etmeye kalkışsam uçuk miktar istiyorlar beş para etmez oyuncuya bile ama değerli adamı satmaya gelince değerinin altına hatta bedava veriyorum gene gitmiyorlar bende fmrte ile ŞUTlamak zorunda kalıyorum.
maçlar ilgimi çekmiyor ve özellikle de maçlarda ben kazanırsam oyundan atması rakip kazanırsa da benim oyundan sinirle çıkmam sıklıkla başıma gelmiştir.:icon_twisted:
oyundan beklentilerim:
ca sı 60-70 adamı bedava almalı yada kiralamalıyım
ca sı 120 130 ve üzeri adamı daha rahat satmalı yada kiralamalıyım
maçlar ilgimi çekmiyor açıkçası
evvelden yazmıştım vatandaşlığa geçiş 5 yıl olsun falan diye dediler ki gerçekte öyleymiş fm de ona uymalıymış o zaman bana gs de menagerlik teklifi gelmeli madem gerçeğe çok uymalı o zaman gerçekten de gs bana menagerlik teklif etsin bende annem sorunca hadi işe gir diye bende zaten var menagerim işte şu kadar alıyorum dediğim zaman o da o oyunda gerçekte gir demez madem gerçeğe uygun o zaman oradaki paraları versinler o halde bu oyun arkadaşlar e bide demezlermi orjinal alın millet keriz mi 80 90 milyon falan vercek bi de fıtık olacak oyundan arkadaşlar biz oyuna para veriyoruz şirketin istediğini yapıyoruz yapan şirkette alan şu bu da bunu beğeniyor biz de öyle yapalım demez mi ben ilk fm 2006 aldım en son çıkan fm 2010 hala oyun türkçe değil! oyun başlıyor loading per.. bişeyler yazıyor oraya yükleniyor yazmak bu kadar mı zor? siz insanları keriz yerine koyarsanız sonra insanlarda madem öyle bizde gider korsan kullanırız derler ben buna katılmıyorum zira şirket kazanmaz ve yapmaz ama şirket te bize değer vermeli kullanıcı nelerden hoşlanıyorsa eklemeli mesela müzik dinlemek ne bilim internete girmek gibi(bunu yapabilirler zira para var!)her neyse yazılarınızı beklerim amacım da bir tepki oluşmasını sağlamak ve düzgün oyunlara düzgün paralar vererek satın almamızdır.yoksa almayın demiyorum ama alacak oyun yapın diyorum.hadi by.