Printable View
Bu takımı her türlü yenmemiz lazım ama karşıdaki rakip çok kolay bi rakip değil bunu üstüne birde bizim takımın ne olduğu belirsiz oyunu oyuncu kalitesizliği eklenince kesin garanti evimizde 2-3 farkla kazanırız falan diyemiyorum maalesef
Rakip şikeci dikkat etmek lazım.
Ceza almışlar bugün. :\
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum evde olmamız nedeniyle..
Bir yanım kazanmamızı istiyor doğal olarak, öteki yanım yenilip ders çıkarmalarını fakat, bu takım hiçbir yenilgiden ders çıkarmadığı için sadece kazanmalarını istiyorum şuan.
Rakip takımın kalecisi kova olmadığı takdirde başladığı gibi biter. İnşallah kazanamayızda Adnan Polat bişiler görür belki.
Fizik gücü,bugünkü Helsinki takımı gibi olacaktır Ukrayna temsilcisinin.Teknik kapasitesi ve atak-defans organizasyonları da Helsinki gibi olacaktır.Kazanmamız gereken ve kazanacağımızı düşündüğüm bir maç.Baros umarım ilk 11 başlar.
Fark olur, bu takım G.Saray'ın rakibi olamaz.
En az 3 farklı bir galibiyet bekliyorum Galatasaray'dan.
Yeneceğiz çünkü yenmeliyiz. Toparlanacağımızı umut ediyorum.
inşallah yenemeyiz . bu takımı nasıl olsa eleyeceğiz ama saçma sapan takımlara karşı kazandıkça yönetim artık iyi mi zannediyor takımı nedir ne transfer var ne bişey .
Bu takımı elesek ne olacak ? Gruplarda kat kat zor rakipler gelecek ve o gruptan çıkamayacaz...
Moral falan kalmamıştık Ukrayna takımında, şike gerekçesiyle 9 puanları silinmiş. game over :)
Cana yarın oynayamayacakmış...
bilmiyorum NTVSpor'da sakat olduğu için yarın ki maç kadrosunda yok dediler.
nerde sakatlanıyor bunlar arkadaş ya delirecem vallahi oynmasın hiçbiri paf la çıksınlar..
Ha ha ha :zuhaha Alıştık artık,sorun yok. :rolleyes:
Aslan avantaj peşinde
18 Ağustos 2010 13:04 | NTV Spor ve Ajanslar
Sivasspor yenilgisiyle lige kötü bir başlangıç yapan Cimbom, Ali Sami Yen'de ağırlayacağı Karpaty'yi mağlup ederek, hem Ukrayna'da oynanacak rövanşa avantajlı çıkmak hem de Bursaspor maçı öncesi moral bulmak istiyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/gs...0300_O0ROJ.jpg
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Pino, Elano ve Aydın, Ukrayna temsilcisi karşısında takımlarını yalnız bırakacak.
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İzlanda'dan Rejkjavik takımını eleyen Karpaty, 3. ön elemede ise Gürcistan temsilcisi Zestaponi'yi 1-0'lık skorlarla safdışı bırakmıştı.
Ali Sami Yen Stadı'nda yarın saat 21.00'de başlayacak maçı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak.
AVRUPA'DA 236. RANDEVU
Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 133, adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen organizasyonda 69, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 235 maç oynadı.
Avrupa kupaları tarihindeki en başarılı Türk ekibi olan ve UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası'nı müzesinde bulunduran Galatasaray, 235 maçta 90 galibiyet ve 85 yenilgi alırken, 60 karşılaşmada eşitliği bozamadı.
Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 331 gol gönderen Cimbom, kalesinde ise 334 gol gördü.
UEFA'DA 70. SINAV
Galatasaray, tarihindeki en önemli başarılardan birine imza atarak 2000 yılında kupayı kaldırdığı UEFA Kupası'nda 69 mücadeleyi geride bıraktı.
UEFA Kupası'ndaki ilk karşılaşmasını 1975-76 sezonunda Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla 1. turda eşleşerek yapan Galatasaray, bugüne kadar oynadığı 69 mücadelede 29 galibiyet, 20 beraberlik, 20 yenilgi alırken, rakip fileleri toplam 113 kez havalandırdı ve kalesinde 88 gol gördü.
Arslan Forma İle Sahadayız
Galatasaray, bu akşam Ali Sami Yen Stadyumu'nda Ukrayna'nın Karpaty Lviv ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında, Arslan forma ile sahaya çıkacak.
Parçalı Formayı neden giymiyor takım anlamak güç.Sezon başından beri hep Mercan,Aslan.
----------Baros(batdal)----------
Kewell------Arda-------Serkan
----Mustafa-----Ayhan(Barış)---
Balta------Servet---Neill-----Ali
--------------Aykut-----------------
muhtemel kadro buymuş... bence Arda'nın yine oyun kurucu olması en doğrusu olmuş, yaratıcı oyuncu eksikliği giderilir o bölgede. Ayrıca ben Arda'nın öalım atmamayı öğrenirse AMC bölgesinde çok iyi oynayacağını ayrıca 60. dakikada kesilmeyeceğini düşünüyorum
Rijkaard inadına yapıyor, Ayhan'ı yönetim transfer yapmadı diye inadına oynatıyor.
Ben olsam ben de öyle yapardım.
NTVspor'da gördüm az önce, Cana dinlendiriliyormuş, dizinde bir problem varmış.
Rijkaard çabuk iyileşmesini umduklarını söyledi.
Kazanmamız gerekir bence yoksa işler kötü gitmeye devam edecek...
Bu maçta fazla zorlanacağımıza inanmıyorum açıkçası. Karpaty kesinlikle bize sorun yaratma kapasitesi olan bir takım değil, ama biz kendimize sorun yaratırsak orasını bilemem. Motivasyon konusunda Rijkaardın sıkıntı yaşadığını düşünüyorum, umarım bu problem bir an önce aşılır..
berabere biter muhtemelen...
eskiden isterdim böyle şok etkisi yaratabilecek sonuçları ama şuanda istemiyorum, çünkü asla ve asla katiyen akıllanmıyor bu yönetim. o yüzden inşallah şansımız olur da yeneriz ama ... zor bence...