Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.
Printable View
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.
Zorbirmaçtan sonra yine zorlu bir maç bizibekliyor.Takımın fizik gücü yerinde ama bu maçlar büyükmaçlar ne olacağı belli olmaz ama ben takımıma güveniyorum.Teo Fener'e de atacak :D
Trabzonspor alır görüşündeyim , henüz sezon başı olmasına rağmen iyi bir form grafiği tutturdular..
Fenerbahçe geçen senenin intikamı için çıkacaktır sahaya ancak Trabzonspor ise taraftarı önünde geçen seneki olayı tekrarlamak isteyecektir. Trabzonspor galibiyete yakın taraf.
Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. Zor maç olacak.
Dün iki takımı da izledikten sonra Trabzon'un banko kazanacağını düşünüyorum. 2-0 alır Trabzon.
Alex'e bağlı herşey.Trabzon bizi çözdü çok koşan kalabalık orta saha hattı yapıp Kaptanın performansını düşürüyorlar buda bizim başarısız olmamıza sebep oluyo.Eğer kaptan biraz kasar,kendini zorlarsa Trabzonun planlarını bozabilir.Yenilmeyeceğimizi düşünuyorum eksiklerimizin dönmesi ile
Emre oynamalı !
Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....
Ligin en formda en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Trabzon formda da olsa Fenerbahçe Fenerbahçe'dir en son böyle küçümsendiğimizde neler olmuştu hatırlarsınız.1-0 alırız Niang'dan gol bekliyorum.
küçümseme yok :) Trabzon formda diyoruz sadece.
Liverpool önünden gelen bir Trabzon Fenerbahçe'ye karşı bir güç sergileyemez.
Golsüz ve zevksiz bir maç olur. 0-0 yada 1-1 falan biter diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Onur engelini aşamaz, en fazla 1 gol atar, Teofilo bu seneki istikrarını devam ettirir, 2-1 ya da 3-1 Trabzonspor alır.
2-1 Trabzon'un alacağını tahmin ediyorum. Niang gol bulabilir. Umut'un gol atacağını düşünüyorum :)
2 takım da yorgun dönüyor avrupadan :) trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
Bizi karamürsel sepeti sananlar P.tesi günü fena çuvallayacak ;)
Onemli bir sorun olmazsa tam kadro cikacagiz bu maca.Emre ve Dia'da yetisecektir diye dusunuyoum.Bu maca yazacagim iki 11'den biri ile cikar heralde Aykut Hoca.
1.
Volkan
Gökhan - Lugano - İlhan - Santos
Mehmet - Cristian - Emre - Stoch
Alex
Niang
2.
Volkan
Gökhan - Lugano - Bilica - Santos
Mehmet - Selcuk - Emre - Stoch
Alex
Niang
Belkide Dia'yi oynatip daha degisik bir kadro ile cikabilir.Ama ben yine Mehmet ile baslayacagini dusunuyorum.
Maca gelince isimiz gercekten cok zor.Ama biz bu maclarin takimiyiz.Zorlaniriz ama kazaniriz bence.Niang gol atacaktir bu macta :) Oyle hissediyorum..
Yahu bakiyorumda bazi arkadaslar istiyorki hic yorum yapilmasin FB basligina herhalde , hep denilsinki FB yener , zorlanmaz
Mac hakkindaki yorumum golsuz bir beraberlik olur diyorum , FB kotu bir donemden geciyor olabilir ama ligde garip oyniyan bir takim Fenerbahce bu tip maclarda ''favori'' olarak gorulmediginde cok rahat galibiyetler alabiliyor , ote yandan Trabzonspor da tam bir takim goruntusu ciziyor , cok iyi kadrolari var bu macda bu sezon lig de nasil bir tavir sergileyeceklerine dair ipculari olucakdir , sampiyonluga oyniyan bir takimmi yoksa ilk 4 e oyniyan bir takimmi
İki tarafında kadro yapılarına baktığımız zaman birbirine çok ters gelebilecek yönlere sahip. Fiziksel mücadelenin ön planda olmasını bekliyorum daha çok, fiziksel derken birebir tekme tokat değil, tamamen kondüsyonal gücün kazanacağı bir maç olacaktır. Fenerbahçe'nin rahatlıkla kazanabileceğim maçlar olmuyor genelde TS maçları. Her sonuca açık olabilecek bir maç gibi görünse de ben 2 farklı fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Gollü bir beraberlik bekliyorum maçtan.Ama iki takımdan birisi kazanacak olursa bu takım Fenerbahçe olur.