Printable View
Bursaspor sezona çok iyi başladı,deplasmanda Galatasaray'ı da yendiler fakat ben oyunlarını beğenmedim geride kalan 2 haftada... Kendi sahasında Sivasspor'un sürpriz yapıp Bursa'yı yeneceğini düşünüyorum.
Sivasspor geçen sezondan daha diri, daha toparlanmış bir görüntüde, saha-seyirci avantajları da var. Zor maç olacağı aşikar, gol olursa ya bir kontrataktan olur, ya da duran toptan. İnşallah maç sonunda gülen taraf Bursa'm olur. 1-0 olsun bizim olsun :)
Bursa geçen hafta bıraktığı yerden devam edecektir.
Bursaspor : Ivankov - Ali - Ömer - Stepanov - Vederson - Volkan - Ergiç - Hüseyin - Ozan - Batalla - Nunez
Her iki takım taraftarları futbolcuları el ele tribünlere çağırdılar.
Üst verdim o yüzden bol gol bekliyorum.
Volkan yine koridor yapmaya başladı sağ tarafı. . .
İlk yarı 0-0 bitti. Ozan çok istekli, Stepanov ve Volkan sahanın iyilerinden . . .
Ozan koşuyor tamamda sol kanadımız hiç işlemiyor ya...ne hücum yapabiliyoruz adam akılı sol tarafta, ne de savunma. Ozan-Vederson ikilisi pek güven vermiyor bana bu sezon. Volkan her zamanki gibi sorumluluk alıyor, hızıyla sıkıntılı anlar yaşatacak yine Sivas'a. Tabii yerden kalkabilirse çocukcağız.
Bu maçta gol çok zor olur gibi.
Hüseyin, Bursasporla ilk golünü atıyordu, direğin yanından dışarı çıktı top. . .
Insua ve Sercan oyuna giriyor. . .
Ergiç bitirdi Ceyhun'u . . .
Golll
Volkan Şen. . .
Vederson bitane güzel orta açtı gol oldu.Volkan çok güzel bıraktı köşeye.
Sercan 2 dakikada 2 tane %100 lük gol kaçırdı. . .
Goll 2 oldu
2-0 oldu bom boş kaleye kontra ile ama maçın hakkı beraberlikti bana göre sivas cok iyi mücadele etti ligin en dirençli takımlarından biri.
Bursa ya tebrikler tarihinde ilk defa 3 te 3 yapmış
Sercan kanser eder adamı, o kaçırdıkları neydi yahu. Bu kadar vurdumduymazlık olur mu?
Neyseki bir kaza olmadan bitirdik maçı. 3'te 3 yaptık, güzel başlangıç oldu.
Sivasspor'da en beğendiğim oyuncu Sedat oldu. Savunmada hatasız oynadı neredeyse, hatta takımı adına gol atmaya çok yaklaşmıştı direğe takıldı.
Penaltı atıyor, top kurtarıyor, asist yapıyor. Sen neymişsin be Ivankov :)
Tebrikler Bursaspor...
Bursaspor iyi oynamasada 3 puani almasini bildi tebrik ederim 3 de 3 yaptilar , Sercan kendine cok yazik ediyor boyle devam ederse erir gider kadroya dahi giremez , 2 tane karsi karsiya %100 luk pozisyon kacirdi
Goller kimden geldi
Maçın 2 saat önce falan özetini izledim.Sivas'ta çok iyiymiş gördüğüm kadarıyla ama Sercan cidden neler kaçırıyo hayret yahu bi de golcü olacak:D
Sercan dünyaları kaçırmış.
Sercan 3 yıl önce de gol vuruşu yapamıyordu, hala yapamıyor. 3 yıl önce de fiziği zayıftı, hala zayıf. Peki bu adam 3 yıldır ne yapıyor? İvankov'dan topa nasıl vurulur , öğrensin.
sercan bir yerlere gelmek istiyorsa antrenmandan sonra ekstra şut ve son vuruş antrenmanları yapmalı. yoksa bursa'da kalır. böyle devam ederse en fazla istanbul'a gelir.
Sivas gerçekten geçen sezonun tramvasını tam anlamıyla atlatmış ve Mesut Bakkal sayesinde toparlanmış. Kalecilerini genel olarak beğendim. Zita'yı etkili bulmadım. Cihan iyiydi. Sivasın bana göre en iyi iki ismi Cihan ve Ceyhun'du. Maçta 60. dakikayı geçerek uykum geldi ve gerisini izlemeden yattım. Maç 2-0 bitmiş :D Buda bizim şansımız diyelim..