http://img840.imageshack.us/img840/9...iktalogosu.jpg Beşiktaş-CSKA Sofya http://img191.imageshack.us/img191/6...asofialogo.gif
UEFA Avrupa Ligi
Tarih/Saat: 16 Eylül 2010/22.05
Hakem: Laurent Duhamel
Stad: BJK İnönü Stadı
Yayın: Star
Printable View
http://img840.imageshack.us/img840/9...iktalogosu.jpg Beşiktaş-CSKA Sofya http://img191.imageshack.us/img191/6...asofialogo.gif
UEFA Avrupa Ligi
Tarih/Saat: 16 Eylül 2010/22.05
Hakem: Laurent Duhamel
Stad: BJK İnönü Stadı
Yayın: Star
Beşiktaş'ın dengi bir takım değil rakip,3-0 veya 4-0 gibi farklı bir skorla kazanır temsilcimiz..
Beşiktaş 2 farklı fazla zorlanmadan kazanacaktır.
CSKA'ya baktığın zaman , tam bir kapalı kutu. (bkz:sergen) :D
Quaresma hatta Guti'de dinlendirilmeli derbi için. Ev sahibi olmasak tedirgin olabilirdim ancak 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
Beşiktaş yıllar sonra ilk kez söke söke maçlar kazanabileceği bir kadro kurdu, Beşiktaş'tan hem Avrupa'da hem Ligde çok umutluyum. Güzel bir zafer bekliyorum.
7-0 falan kazansın Beşiktaş :D
bence ortasaha fink aurelio olur bu maç 7-8 yabancıyla çıkarız erhan'ı sağ bekte görebiliriz.
Yinede rakibi çok küçümsememek lazım.
Beşiktaş atacağı kadar atsın CSKA bana düşman takım.
rahat rahat alır..
Zaten bu maç alınamazsa biz Futbol falan konuşmayalım.Gerçekten Rezil durumdayız.Bari Beşiktaş Sürpriz yapıp bir Yarı Final yada Final oynasa.
BuLgaristan da ki takımım CSKA iLe Hayatımın takımı Beşiktaş arasında ki maç iLginç oLacak benim açımdan. Umarım farka boğarak kazanırız.
Bulgaristan'daki takımım Levski'nin pek hazzetmediği bir takım CSKA. Güveniyoruz BJK'ye.
Bulgaristan'da takimim olmadigi icin fark yapmamizin bir mahsuru yok.:)
Aynen =)) Güzel oyunla 3 puan bizim olsun gruplara iyi başlayalım. Ve mümkünse Belediye maçındaki gibi param yanmasın !
Star inşallah yarın maçı şifresiz yayınlarda izleriz.
Beşiktaş için kolay gözüken bir karşılaşma.Grupta ilk maçı olması açısından zorlu fakat,Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde 3 puana rahatça ulaşacaktır.Skor tahminim 2 ya da 3-0.
Favori olduğumuz grubun kendi adımıza açılış maçında umarım bir sürprize mahal vermeden güzel bir başlangıç yaparız.Derbi öncesinde de moralimizi korumuş oluruz.Bu maçta derbiyi göz önünde bulundurarak önemli oyuncuların dinlendirilmesini düşünüyorum ama burası da Avrupa arenası.Öyle rakipleri küçümsemeye gelmiyor valla.Hocamız umarım bu konuda en iyisine karar verir.
Kartal Avrupa arenasında
Güncelleme : 16 Eylül 2010 13:59 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında bugün saat 22.05'te Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını ağırlayacak. Siyah beyazlılarda sakatlığı geçen Quaresma da teknik direktör Bernd Schuster'in görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.
http://media1.ntvspor.net//C/I/65/bjk3_RZ495.jpg
Beşiktaş, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor.
Siyah-beyazlılar, (L) Grubu ilk maçında bugün CSKA Sofya takımını İstanbul'da konuk edecek.
Fransız hakem Laurent Duhamel'in yöneteceği karşılaşma saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşmada Duhamel'in yardımcılıklarını Stephane Duhamel ve Christophe Capelli yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliklerini Olivier Thual ve Clement Turpin yaparken, dördüncü hakem olarak da Wilfried Bien görev alacak.
Schuster'in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert.
Grubun diğer maçında ise Portekiz'in Porto takımıyla Avusturya'nın Rapid Wien ekibi, Porto'daki Dragao Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
BEŞİKTAŞ BULGAR TAKIMLARINA HİÇ YENİLMEDİ
Bulgar takımlarıyla yaptığı 4 karşılaşmanın 2'sini kazanan siyah-beyazlılar, 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.
Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği Levski Sofya'yı İstanbul'da 1-0 yenip, Sofya'da 1-1 berabere kalarak turu geçti.
UEFA Kupası'nda 2006-2007 sezonunda 1. turda CSKA Sofya ile eşleşen Beşiktaş, Kleberson ve Gökhan Güleç'in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Rövanşta 90 dakikalık süre 2-0 Bulgar ekibinin üstünlüğüyle sona erdiği için maç uzatmaya gitti. Uzatmada Nobre ve Bobo ile 2 gol bulan ''Kara Kartallar'' sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı başardı.
Bjk den fark bekliyorum..
Schuster'in 18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alacak:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Ricardo Quaresma, Fabian Ernst, Rodrigo Tabata, Mert Nobre, Bobo, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Filip Holosko, Guti, Tomas Zapotocny ve Roberto Hilbert"
Cenk ve İsmail kadroda yok, sanırım derbide de olmayacaklar ya da tam tersi o maçta oynayacakları için bu maçta dinlendirme yoluna gitmiş Schuster.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu da CSKA'nın İstanbul'a geldiği 19 kişilik kadro:
Zdravko Çavdarov, Pirinç Mboli, Paul Vidanovo, Giuseppe Akuaro, Kostadin Stoyanov, Rumen Trifonov, Todor Yanchev, Boris Galchev, William Thierry, Markinyos, Alexander Tonev, Kaplıcalar Delev, Tommy Kostadinov, Gregory Nelson, Trekarichi, Hıristiyan Thibaud, Cillian Sheridan, Lucas Dimitar Iliev, Dormushali Saidhodza.
İsimlere gel. :zuhaha
Hıristiyan Thibaud da iyiymiş :)
Kaplıcalar doğru değil dimi :D
Bir tanede Markinyos var. Bizim Marquinhos'un çakması heralde :D.
Regen mi bunlar abi:D
Regen galiba bunlar.Kafası 1 zıplaması 20 olanlardan:D
Birazdan çıkıyorum evden maçı izleemye , şifresizmiş ama arkadaşla izleyeceğim heyecanı olsun :) Bi terslik olmasın haydi kartalım :) Umuyorum ve inanıyorumki büyük bir tarihi zaferin ilk adımının atıldığı gün olacaktır bu.
Başladı Beşiktaş ezecek fakat 2-0 gibi bir skorla matçan ayrılacak gibi geliyor bana kanımca.
İlk yarıda pozisyon bulmakta sıkıntı çektik.Maçın başında Ernst'in pasında Holosko'nun yakaladığı fırsat var aklımda kalan bir tek.Kanatlarda oynayan oyuncularımız Hilbert ve Holosko çok kötüler.Ortanda etkili olamayınca kısır bir ilk yarı oldu pozisyon bakımından.Umarım ikinci yarıda maçın kilidini açacak golü bulabiliriz.Bu gol erken gelirse de iyi olur.
Dünya'nın sayılı yetenklerinden biri sahaya girdi #7 Quaresma.
Şu Sheridon ne kadar yeteneksiz bişiymiş :D