Printable View
Bursa alir maci 2-1 veya 2-0, evinden mac kaybetceni sanmiyorum
Karabükspor'dan bir süpriz bekliyorum.Bir beraberlikle sahadan ayrılabileceklerini düşünüyorum.
Ben bu maç takımımızdan süpriz bekliyorum.Bursa'ya dur diyebiliriz:)Oyuncularımız çok formda ve kazanabiliriz bence.Bursa çok şahane top oynamıyo.Üstüne V.Şen'in kadro dışı kalması Bursa için büyük eksiklik olarak gözüküyor...
Karabük formda bir takım olarak her şeyi yapabilecek güçte.Ben bu maçta onlardan sürprizi değil normal bir skoru bekliyorum 1-0,2-1 gibi skorla kazanırlar.Artık Bursa nereye kadar 1-0 yenebilirki.
Yönetime,hocaya ve futbolculara moral vermek için maçta bazı organizasyonlar olacak.İddaa tabiriyle banko Bursaspor..
Bu maçta taraftarlar konfeti şova hazırlanıyorlar. 15 günlük aradan sonra yapacağımız maçta hem oyun olarak hem de tribün bazında çok güzel işler bekliyorum. Bursa'da iki gündür aşırı yağmur varmış, umarım zeminde herhangi bir bozulma olmamıştır. Farkı 8 e çıkarmak için iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Manchester United maçı öncesi moralleniriz. . .
Haydi Cernat yine güldür yüzümüzü :)
Karabük'ün bu maçtan en az 1 puan koparacağına inanıyorum.
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, İbrahim, Vederson, İsmail, Insua, Svensson, Ozan İpek, Batalla, Turgay
Kardemir Çelik Karabükspor : Tomic-Kerim-Muhammet-Deumi-Seric-Hakan Söyler-Tozo-Hakan Özmert-Cernat-Yasin-Emenike ..
1-1 oldu şimdiden güzel maç olacak gibi
Karabük'ün maçları zaten hep bol gollü geçiyor.
Turgay'ın golüyle 2-1 Bursaspor önde.
Son zamanlardaki en iyi futbolumuzu oynuyoruz. . .
Yenermi Bursa? Ben izleyemiyorum maçı ama iddaa da verdim Bursa'ya sonuna kadar destekliyorum bugün :zuhaha
2 gol atan Cernat sakatlanıp çıkmak zorunda kalmış
Cernat ' ın sakatlığı çok kötü oldu . Ayak bileğinde burkulma varmış . MR ' dan sonra belli oalcakmış durumu umarım önemli birşey yoktur .
Cernat nazara geldi arkadaş yaa.
Cernat Karabük'ün en önemli ismi sakatlığı ciddiyse kötü olur Karabük için.
Bu maçtan beraberlik koparabilirsek süper olur.Hadi bakalım Karabüküm oyna:)
Bitti maç 2-2 sevinebilirsin Ümüt'cüm :D
İzin verdiğin için sağolasın:zuhaha :p
Süper oldu bu liderin deplasmanından puanla döndük,ilk kez evinde puan kaybettirdik daha ne olsun:)Aslanlar gibi oynadık puanı kaptık.İnşALLAH Cernat'ın önemli bişeyi yoktur
Yazık oldu giden iki puana. İlk yarıdaki müthiş oyuna ikinci yarıdaki futbol yakışmadı. Bardağın dolu tarafından bakmaya devam edelim, hala daha nağmalup gidiyoruz.
Karabük berabere kaldı diye sevinmiyorum beraberliğe oynamıştım süprüz olarak tahmin yarışmasında ona seviniyorum :zuhaha
Cernat iyidir umarım.
Bursanın çöküşü başlıyor yavaş yavaş ;)
Cernat'ın ayağında iki yerden kırık varmış, devreyi kapatmış.
Hepte futbolumuza güzellik katanlar sakatlanıyor arkadaş ya.
cernat sakatlanmıs mı hadi yaa:( en beğendiğim transferler arasındaydı bu sene.tahmin yarısmasında 0 olur demiştim hatta 2 olacagını düşünüyodum acıkcası Cernat sakatlanmasa ikinci yarı karabüke dönebilirdi ibre.Demircileri tebrik ediyorum