Printable View
Shota'lı Kayserispor Gençlerbirliği'ni de yenip,istikrarlı ilerleyişini sürdürür.
Kayseri maçı kazanıp maç fazlasıyla lider olacaktır.Gençlerbirliği yeni hocasıyla süpriz arayacaktır ama kayseri çok organize bbir takım ve kendi sahasında rakibe şans tanımayacaktır.
Şota'nın Röportajını Dinledim Zaten Çok Hayranım Dinleyince Biir Kat Daha Sevdim Bu Yıl Tüm Kalbim Kayseri İçin Şota Gerçekten Muhteşem Bir İnsan Her Şeyiyle Bir Gün Beşiktaşımızın Başında Görürürüz İnşallah. Futboluyla Çok Fazla Kalite Getirdi En Az Futbolculuğu Kadar Teknik Adamlığıda Çok Ama Çok Can Yakacak. Forza Şota.
Maçı alır bu hafta liderliğe otuturuz umarım şota gerçekten çok düzgün bir insan herşeyin en iyisini hakediyor
Zec mukemmel bir gol atti , oyunda gecen sezon kucuk takimlara aliyordum gucu uc assagi bes yukari dogruymus , kucuk Vaclav Kadlec diyorum ben bu cocuga , boyle devam ederse 2 yila buyuk bir takimda
Bu maçta puan kaybı beklemiyordum Moritz çok amatörce penaltı kaçırdı ama Mehmet Erenin poziyon görülmeye değerdi Cristaino Ronaldo gibi vurdu aynı sağlık olsun bir çok eksiğe reğmen yinede iyi oynadık
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, iyi oynayan tarafın Gençlerbirliği olduğunu ve zor bir maçta 1 puan aldıklarını söyledi.
Şota öyle demiyor.
Kayseri kadro kalitesi ve oyun sistemi ile ust siralarda tutunamaz. Onumuzdeki haftalarda Kayseri'den dusus bekliyorum, Bursa ve Trabzon'da da dusus olacaktir, bence GS ve BJK yukariya tirmanir ve aradaki fark kapanir ilk yari bitmeden.
Gecen sene olanlar 40 senede bir olur. Kayseri'nin kadrosu ve oynadigi futbol uzun bir maratonu kaldiracak bir duzeyde degil, benim gorusum tabii. Bursa gecen sene sampiyon oldu, ama BJK'de huucm oyunculari inanilmaz formsuzdu ve kritik haftalarda ciddi sakatliklar yasadilar, GS ve FB Avrupa'da yorucu maclar oynadilar, Bursa ise hem hakem hem sakatlik hem mac icerisindeki olaylar acisindan inanilmaz sansliydi, tum faktorler kendi lehine idi, son FB-TS macindan bahsetmiyorum bile. Bursa'nin sampiyonluguna laf ettigim falan yok, son hafta lidersen hak etmissindir, ama o faktorler her zaman senden yana olmaz, nitekim Sampiyonlar Liginde de olanlari goruyoruz zaten.
Daha once de soyledim zaten, benim beklentime gore ilk yarinin bitimine kadar Bursa ve Trabzon dusus yasayip puan kaybeder, GS ve BJK farki kapatir, FB de yetisir zaten. Ligin sonunda ise 3 buyuklerden biri sampiyon olur, Bursa ve Trabzon'dan en fazla biri ilk 3'e girer, Kayseri ise ilk 5'te yer alamaz.
Ben cok farkli goruyorum. Bir defa FB ve GS Avrupa'da yok, ozellikle 2. yarida bunun yarattigi farki gorecegiz. GS ve BJK'nin simdilik geri dusmesindeki faktorler BJK'nin sezonu erken acmasi ve inanilmaz sanssiz sakatliklar.
Sivok gibi defansin en onemli oyuncusu olan bir oyuncu 6 ay oynayamadi, yine Ferrari, Guti, Aurelio, Quaresma gibi onemli oyuncular haftalarca oynayamadi, son 3-4 haftadir asgari 10 sakat var takimda. GS'de yine Arda, Kewell, Baros gibi belirleyici oyuncular sakatlandi. Bu sakatlar gectikce ve dusus atlatildikca ligi domine edecekler yine bence.