Printable View
Gökay ve Okan'ı ilk 11'de başlatmasını bekliyorum bu maçta Aykut Kocaman'dan.Palamut forma bu maçın oynanacağı gün satışa çıkacak,belki bu maçta takım yeni palamut formalar ile sahaya çıkabilir.
Fenerbahçe ligdeki gibi 4-5 gollü alır bana göre... Bucaspor zayıf.
İlk 11;
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahce_SK.jpg
Edit: Kaptan Selçuk, güler misin ağlar mısın ?
Öyle demeyin... Adam Gerard'ın Türk futbolundaki izdüşümü... Öyle olmasa geçen yaz üç ay çatır çatır pazarlık ederler mi Selçuk'la...:p Onu ikna edene kadar akla karayı seçtiler.
Aman Allah'ım... Ömer Üründül yorumcu... "Fenerbahçe kazanmak için gol atmak zorunda" diyecek birazdan...
Manucho müthis bir asist yapti Yobo'nun belini kirdi Musa da golü atti. Ilk defa geldiler golü attilar Fb Cristianla ve Yobo'yla 2 gol kacirdi
Neyse, elenelim bir an önce şu Türkiye Kupasından da... Finalde kaybedince makaraya alıyorlar. En iyisi sessiz sedasız buralarda elenmek...
Gool Semih 1-1 oldu Dia'nin güzel ortasinda kaleci hatali cikti Semhih atti golü
Golde herkesin hatası var orası ayrı da Serkan yine muhteşem başladı. 1/1 Kalesine 10 top geliyorsa 8 tanesi gol oluyor 2 tanesi direkten dönüyor.
2-1 Buca önde.
Lugano her zaman mı böyle kötüydü? Yanındakiler kötü olduğu için mi bize iyiymiş gibi geliyordu? Yoksa bir haller mi oldu ona da?.. Performansında mı sorun var, ayağına mı bir uğursuzluk bulaşmış? Bize mi kastı var? Çok kolay geçiliyor, kademelerde yok.
(Bana kalsa Eskişehir maçında gördüğü kırmızıdan sonra trübünden indirmezdim de... Formayı yeniden verince böyle oluyor işte.)
Sezon başı Mert diye bir kalecimiz yok muydu bizim? İyi de oynuyordu. Karambolde taca mı gitti?
Fenerbahçe stili 4-3-3 bu kadar olur. Sözde ortasahada alan daraltması gereken 3 oyuncumuz var ama Lugano ortasahada rakibe faul yapmak zorunda kalıyor. Manucho elini kolunu sallaya sallaya ortasahadan kalemize doğru at koşturuyor. E farzedelimki bu 3 oyuncu defans yapmıyor, yahu arkadaş hücumda da Gökay hariç kimse yok. Cristian ve Selçuk şu maçta olsa da olur olmasa da olur. Herhalde 9 kişi oynasaydık pek birşey farketmezdi. İlk yarıda Fenerbahçe'de sadece Gökay iyi gözüktü. Bunun haricinde kalan oyuncular tel tel döküldü.
Neyse her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Sadece Sivasspor maçına bakarak kadronun yeterli olduğunu düşünen teknik direktöre de yönetime de bu maçın ilk yarısı cevap oldu. Cristian'a, Selçuk'a güvenerek yola çıkılmaz. Teknik direktörümüz de Şenol Güneş gibi bir ton sorunlu adamı yola getirip faydalanan bir teknik direktör olmadığına göre takviye şart.
Edit: Serkan 2/2
alex girer fener alır maçı
derken lugano attı 2-2
Gökay'a bak... Hem faul yapıyor, hemde hakeme nasıl itiraz ediyor? Daha dün bir, bugün iki... Biri bu çocuğu uyarsın. Yazık olur.
Çok tehlikeli bir pozisyondu kötü kaçırdık. Lugano'nun kafası direkten döndü, sonrasında Yobo eline ayağına dolaştırdı topu.
Manucho güzel bir gol attı sol çaprazdan.
17 haftada 9 gol atabilen takımdan tek maçta 3 gol yedik.
manucho attı 2-3
Alex etkisini hemen gösterdi güzel bir pas verdi Semih karşı karşıya sol çaprazdan kaçırdı.
Ligde ilk yarı boyunca 9 gol atan Buca bize 1 maçta 3 gol attı.. :)
Serkan'dan bu takıma kaleci olmaz, bunu anlamış olduk. 3 top geldi ve 3'üde gol oldu...
Bu arada Fenerbahçe Su nedir yahu, ne kadar girişimci bir yönetimimiz varmış. :)
Ben Niang'ın yerinde olsam şimdiye kadar katliam çıkarmıştım. Adama durmadan tekme atıyolar. Herkeste eleştiride " Niang gol atamıyomuş ". Adamı ayakta bırakmıyolarki. Galatasaray maçında iyice çoğalmıştı darbeler kaç haftadır adam ayakta kalamıyo.
Rezilliğin bini bir para...
Suç Serkan'da değil... Onu bu takıma her kim transfer etti, kim transferini teklif ettiyse çıkacak ve Fenerbahçe taraftarından özür dileyecek.
"Size bu kaleciyi layık gördüğüm için affedin beni Fenerbahçe taraftarı" diyecek.
Ve maç bitti.Tebrikler Bucaspor.
Hani çok şikayetçiydik ya final kaybetmekten. Artık öyle bir sıkıntımız kalmadı. Erkenden tüm kulvarlara veda ediyoruz. Aragones bile Aykut Kocaman'dan daha başarılıydı. Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği senin olsun bize Fenerbahçe'yi ver. İyice rezil olmadan istifa edin. Yeni yönetim ve yeni hocayla biz de önümüze bakalım.
Tebrikler Buca ilk yariyi izledim sadece Manucho cok etkili oldu güclü bi forvet izlenimi verdi
Şöyle bir günde de ağzımızın tadını kaçırdılar ya... Yok, bize iki saat sevinci çok görüyor bu, bu, bu... Bu takım diyeyim.
İlla içimize bir ağu dökecekler, yemin etmişler Fenerbahçe taraftarını kahretmeye...
Yazıklar olsun. Dünkü F.Bahçe'nin transfere ihtiyacı yok diyen Aykut Kocaman bugün ne diyecek acaba ? Bugün ki takımın transfere ihtiyacı yok(!) Aslında haklı bu takımın transfere ihtiyacı yok çünkü bu takımı öyle bir iki transfer kurtarmaz. Kökten temizlik revizyon şart. Sadece futbolcu kadrosunda değil ama yönetiminden teknik sorumlulara kadar hatta malzemecisine kadar.. Bu takımın malzemecesi bile uyuşmuş! Bu takım resmen kangren olmuş.
Diyecek söz yok. Diyecek söz bırakmadılar çünkü. Yazıklar olsun diyorum sadece. En çok da Mert'e üzülüyorum. Gelen adama bakın 2 maçta kaleye gelen 7 top ve yenen 7 gol. Her yiğidin harcı değil bravo.