Printable View
Sonuç öyle çok da önemli değil benim için.Arda'nın performansını merak ediyorum ben.
Antep kaliteli bir takım biz herzamanki gibi kötüyüz.Kazanabilirmiyiz bilmiyorum beraberlik olabilir..
Arda nikah sahitligi yapmis o yüzden Konya'ya gitmemis telegolde öle diyolar :D
Bu seneki tek hedefimiz Türkiye Kupası. Kazanmak zorundayız..
Gaziantepspor çok dirençli bir takım. İleride de Julio Cesar,Olcan,Popov gibi etkili oyuncuları mevcut. Bu maçın 1-0 Çifte şans biteceğini düşünüyorum iddia deyimiyle...
Beraberlik kokan bir maç.Gol bulmamız zor ve yememiz ise kolay olduğu için Antep galibiyeti dahi düşünülebilir.Ama hedefimiz kupa olduğu için kazanmak zorundayız.Tahminim beraberlik.
Anıl ve Arda :confused::confused:Quote:
İlkonbirimiz
Aykut
Neill-Gökhan-Servet-Çağlar
Serkan-Ayhan-Hakan-Aydın
Kewell-Pino
Ardayı neden oynatmıyor:mad:..Bu zor durumda ardayı oynatsa morali yerine gelsin form tutsun..konyaya niye götürmedin diye sorarlar..;)Pinoyu bir kerede kanatta oynatın be:mad:..Hakan balta iyiki bir asist yaptı tamam artık hep orda oynar..Savunma eldeki kadroya iyi Alınacak kötü sonuçtan sonra baya tepki gelecek hagiye..takımı kaldıramıyorsun sezon sonu lütfen git..Hatta yeni hoca şimdi gelsin gelecek sezon takımın kursun misimovicide kurtarırız..
bu nasıl bi kadro böyle
1-0 gerideyiz ve Pino'nun şutu direkten döndü.
Deli bir gol attı Pino..
Pinodan süper bir gol
Pino enfes bir gol attı. 1-1
İvelin Popov acayip beğendiğim bir futbolcu. Helal olsun G.Antepspor'a. Pino'da hayatının en güzel gollerinden birini attı sanırım. :)
Beklediğimden iyi oynuyoruz..Ayhanda iyi paslar atıyor.;)Aydın yerine Arda girerse tamam olacak...Aydın sahada yok gibi..Sadece pres yapıyor..
Kewell'ı sağa çekip forvete Anıl girmeli.Hakan yerine Arda girmeli.Arda sola geçip Pino'da forvet arkası oynamalı.
Serdar Özkan oyuna girecek...
Pino'yu çıkardı. İlginç...
Ah be hoca be.Bir tane hata yapıyorsun bari ikinci hatayı yapma.Pino'yu çıkarman birinci hata da,Serdar Özkan'dansa Anıl'ı alsan ne olur ki?Bu adam bu maçlarda oynamayacak da hangi maçlarda oynayacak?
Serdar girdi hücumda çok kötü olduk.Takımda yeri yok bir an önce gönderilmeli.
benim bu maçta takıldığım bir kaç nokta var...
galatasarayda sahada tam 4 tane stoper vardı ikisi orta sahada oynuyordu inanamadım..
haginin nasıl bir taktikle nasıl korkakca bir fikirde olduğunu gördük...
serdar özkan sahada misimoviç evde..bu gsnin durumu hakkında herşeyi açıklıyor..
konya maçında gol atan anıl dilaver kulubede niye ilk 11 başlatmadı hagi...
konya maçından sonra hepsi övünüyodu kasım kasım kasınıyorlardı bakın anılı çıkardık diye...
bana kimse hikaye anlatmasın bu gsden hiç bir cacık olmaz 2.yarıda...
hagiyide kovan kovsun niye geldiğinide anlamadım doğrusu..
zaten yeni yönetim gelir hagiyi postalarlar...
gerçekten şaşırdım gsde gol atacak adam yoktu ya..
ve en önemlisi gol atma şansı bu kadar düşük gsye antepin oynadığı komik oyun..
tolunay hoca gitsin aynaya biraz baksın..
ya yapma yaa basbaya orta sahada oynadı bidaha seyret maçı arkadaşım..
Neill stoper oyuncusu değil ki bir kere. İngiltere'de hep sağ bek oynamış bir isim o. Hakan Balta da stoper değil keza, sol bek.
Zemin kötü diye mi böyleyiz ya cok zorlanıyoruz.