Printable View
Abartısız paf takıma yakın bir kadroyla çıkmalıyız.Hafta sonu ligin kaderi açısından çok önemli bir maçımız var.Sonucun hiç bir önemi yok sonuçta genç oyunculara şans verilmeli.
As kadrodan kimse oynamasın. Allah muhafaza sakatlık ceza herşey olabilir. 0 çeksek nolur 3 puanla bitirsek nolur.
Bence Antalya maçının havasıyla yeneriz. Trabzon maçı içinde önemli bir moral kazanmış oluruz.. (İnş.)
Aynı gün Oniki Dev Kanarya'nın Sinan Erdem salonunda Valencia ile oynayacağı çok önemli bir maç var. Bakalım, Fenerbahçe'nin Spor Kulübü olduğu bir sanal alem yutturmacası, uyduruk bir şehir efsanesi mi; yoksa taraftar cephesinden de özümsenmiş bir gerçekliği var mı? Perşembe akşamı belli olacak.
Üniversite tatili zamanı geldi yani Perşembe akşamı yolda olacagım.Keşke 1 gün sonra yola cıksaydım da valencia maçını seyredebilyseydim.Bu maç içe gerçekten önemsiz.Genç ve yedek oyuncularla çıkılsın.Hatta yedek derken Özer'de oynatılmasın.Zaten sürekli sakatlanıyor.Güiza,Stoch falan oynayabilir mesela.Ama emre,alex,gökhan gönül,yobo,lugano vb. oyuncularımız tam konsanstre ile pazarı beklemeliler.
Fenerbahçe'nin böyle bir maça hedefsiz çıkmasında emeği olan herkese teşekkürler.
As kadroya gerek yok, şans bulamayan oyuncular oynatılmalı.
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahce_SK.jpg
Fenerbahçe böyle bir maça hedefsiz çıkabilirdi ama üç maçını kazanıp, dokuz puanla...
Hocamız da istifa etmediğine göre Allah'ın izniyle 0 puan çekeriz.
Fenerbahçe kupaya puansız veda etmek istemeyecektir bana göre. Tahminim 2-0 Fenerbahçe galibiyeti.
Bunları yazdım ya... Aklıma geldi. Bir arkadaşımın blogunda rastladım aşağıdaki fotoğraf ve yoruma. Bunun üstüne almasam olmaz:
Var mı Arttıran?
Partizan taraftarı, takımlarının su topu müsabakasını izliyor.
Aslında izlemiyor. Taraftarlık yapıyor.
Soru şu:
Kaç fırın ekmek yemeliyiz?
Ben 40 diyorum. Var mı arttıran?
Kaynak: maratonalmaty
Partizan taraftarı kadar takımına düşkün bir taraftar görmedim.Yorumsuzlar harbiden.
Kalede Mert oynasın Gökay - Berk - Okan Alkan - Hasan gibi oyuncular 11 çıksınlar.
Trabzon maçında oynayabilecek kisme kadroda bile olmasın yeterli.
'' 0 '' çekip elensen ne fark eder '' 3 '' puan alıp elensen ne fark eder.
Bugün medyaya düşen bir haber:
Sinan Erdem, Saracoğlu'nu solladı
Euroleague'de Final Four'a koşan Dream Team 132 milyon euroluk futbol takımını gölgede bıraktı.
Türkiye Kupası'nda iddiası kalmayan Sarı-Lacivertli kulüp perşembe günkü G.Birliği maçına tek bir bilet satamadı. Aynı gün Avrupa Ligi'ndeki Valencia maçının biletleri ise karaborsaya düştü.
Basketbol, F.Bahçe'de birinci spor haline geliyor. Dream Team, Euroleague'de Final Four'a koşuyor, Sarı-Lacivertli taraftarlar da takımlarını forma için savaşta yalnız bırakmıyor. Taraftarlar, F.Bahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki başarısızlığını ise en anlamlı şekilde cezalandırıyor.
KIRMADAN, DÖKMEDEN, DÖVMEDEN
F.BAHÇE'NİN perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de oynayacağı G.Birliği maçının 22 ile 180 lira arasında fiyatlarla satışa çıkan biletlerinden biri bile satılmadı. Sarı-Lacivertliler, böylece Malatya faciası sonrası gece 02.00'de Antalya Havaalanı'na giderek moral verdikleri futbolcuları, kırmadan, dökmeden, dövmeden protesto etmiş oldu. Hafta sonundaki Trabzonspor maçının biletlerinin en ucuzunun 66 lira olması ve G.Birliği maçının açık kanaldan yayınlanması da biletlerin satılmamasında önemli bir etken oldu.
HEDEF BARÇA'YI GEÇMEK
PERŞEMBE günü saat 21.45'te F.Bahçe Ülker, Euroleague Top 16 ikinci maçında İspanyol Valencia'yı ağırlayacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Sinan Erdem Salonu'nda oynanacak maçın biletlerine ise kelimenin tam anlamıyla hücum etti. 10, 20 ve 30 liradan satışa çıkan biletler karaborsaya düştü. Resmi rakamlara göre dün itibarıyla satılan bilet sayısı 15 bin 500'ü aştı. Barcelona maçındaki 15 bin 752 seyirci rekorunun kırılması bekleniyor.
Seyirci savaşı gördükçe geliyor
F.BAHÇE Ülker'in Şube Direktörü Nedim Karakaş, biletlere olan yoğun ilginin taraftarın ödülü olduğunu söyledi.
Karakaş, 'Sahadaki mücadeleyi gördükçe seyircimiz mutlu oluyor. Salona daha fazla seyirci geliyor. THY Avrupa Ligi'nde 27 Ocak Perşembe günü Power Electronics Valenica ile yapacağımız maçın biletleri bitmek üzere. Seyircimizin bize sahip çıkması çok önemli. Her sporcu alkışı hak ediyor, seyircisiz maçların tadı tuzu olmuyor. Seyirci de oyunun bir parçası' diye konuştu.
Kaynak: Akşam
Bu muhteşem bi haber :)
Gruplar tribündeki yerlerini alacak
Fenerbahçe’de sezon başında mevcut ve çıkacak olan spor yasasına dikkat çekmek için sarı lacivertli tribünlerden çekilen Unifeb, Grup Ck ve Vamos Bien, yeniden stattaki yerlerini alma kararı aldı.
Fenerbahçe’nin bu hafta oynayacağı hayati Trabzonspor maçı öncesi camianın kenetlenmesi adına bu kararı alan gruplar şimdiden organizasyonlar için kolları sıvadı.Gruplar pazar akşamki maçta yapacakları kareografilerle sarı lacivertli tribünlere büyük bir renk getirecek.
Kaynak : Hürriyet
Aylar sonra tekrar tribünlerimiz hareketlenecek :)
Berabere biter, Gençlerin işi görülür, FB de puansız kapamaz kupayı.
Bugün Ankara'da yaşayan sevdiğim bir arkadaşım yazmış. Çok hoşuma gittiği için paylaşmak istiyorum:
"O konuda bir endişen olmasın abi. Futbol takımı kötü gittiği zaman Fenerbahçe taraftarının klasik davranışıdır "Futbol takımı desteği haketmiyor, çubuklunun hakkını verenleri destekleyelim!" Daha önce "çubuklu"nun hakkını vermiyorlardı sanki. Futbol takımı kötü olduğu zaman akıllarına geliyor hep.
Zaten taraftar grupları da geri dönüyor Valencia maçında. Normalde salona uğramazlar, varsa yoksa futbol. Ama kendilerini Gençlerbirliği maçında kime gösterecekler ki? Ya da 4 gün önceki Banvit maçında tribüne geri dönüp kimin dikkatini çekecekler? Niye Valencia? "Şov" için bundan daha iyi maç mı olur.. "
Ayrı bir güler misin, ağlar mısın durumu.
Trabzon maçıyla tribünlerde çok şey değişebilir bu arada.Geçen sene içerideki son maçlarda görülen atmosfer grupların dönmesiyle beraber geri dönecek.Biraz konu dışı oldu ama olsun.
FENERBAHÇE 11 - Mert ; Bekir, Bilica, İlhan, Caner ; Gökay, Cristian, Özer ; Dia, Semih, Stoch
GENÇLERBİRLİĞİ 11 - Serdar ; M.Kalkan, Aykut, Mahmut, M.Akgün ; Hurşut, Cem Can, Harbuzi, Oktay ; Zec, Serkan Çalık
Maç seyircisiz gibi.
8 dk olacak neredeyse ve Fenerbahçe daha ortasahayı organize şekilde geçemedi.
Semih'in penaltıdan golüyle 1-0 öndeyiz.
Fenerbahçe 1 - 0 Gençlerbirliği
Dk:11 Gol Semih Şentürk ( Penaltı )..
http://yukleresim.com/images/04703022435968659105.jpg
Hey gidi Fenerbahçe hey.. Kaptanlık bandı bu adama bile düştü..
Yahu İsmail. Emre Belezoğlu olacağına Bilica olsun, bin kat daha mantıklıdır. (Kişisel bir tutumdur. Tutucu, gerici, eski kafalı bir tavırdır. Tartışılacak bir mevzuu değil, münferit bir histir. Aksini iddia edenler kendilerince sonuna kadar haklıdır, peşin peşin yazayım. Tartışılmasın.)
Semih frikikten harika bir gol atti.
Semih'in golunden sonra gözümden 1-2 damla yaş süzüldü :p O nasıl bir gol öyle yuh.
Semih'in kaptan olarak çıkması daha mantıklı olurdu sanki.