http://i.ekolay.net/i/0221/schuster-...4-2649_334.jpg
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etti.
TRT, NTVspor
Printable View
http://i.ekolay.net/i/0221/schuster-...4-2649_334.jpg
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster görevinden istifa etti.
TRT, NTVspor
Olacağı buydu zaten. Ama en azından kupa hedefimizin olduğu şu dönemde istifa etmeseydi çok daha iyi olurdu. Elde kalan tek hedeften de olmasak bari.
Scolari geliyorsa Schuster gitsin :)
bari sezon sonu gitseydi
Keşke hiç gitmeseydi ama kafasına koyduktan sonra durdurabilmek çok zor. O yüzden dediğin gibi bari sezon sonu gitseydi.
Demirören Schuster'in istifasını kabul etti.
@tribündergi
denizli diyorlar, eğer denizli gelirse ne gençler oynar nede q7, guti seneye takımda kalır.
Adama helal olsun ama para vs demeden çekip gidiyor.
yönetim en azından sezon sonuna kadar kabul etmese istifasını iyi olur.
Oturtmaya çalıştığı bir oyun yapısı vardı, yapamadı.Onurlu bi şekilde tazminat almadan ayrıldı güle güle Schuster.
sene sonuna kadar Tayfur diyorlar ki inşallah doğru değildir buda.
Şu an için en mantıklısı o kardeş. Doğru değildir demekle bir yere varamayız maalesef :)
Scolari hedefi vardı Palmeiras'ı çalıştırıyor şu an. O'nun dışında Denizli falan gelirse bu takımı bırakır Çaykur Rize'yi tamamen tutarım.
ya istense 50 tane boşta hoca vardır bulunur rijkaard bile olabilir bence ama tayfur veya denizliyi çok sevmeme rağmen istemiyorum.
Ben de Tayfur için daha erken olduğunu düşünüyorum. Ancak hırsıyla takıma bir şeyler katabilir. teknik bilgisi yeterli düzeyde değil. Mustafa Denizli bu saatten sonra gelmemeli. Muhteşem bir sezon yaşattı bize doğrudur ama tadında kalmalı
Sene sonuna kadar Tayfur olur büyük ihtimalle. Seneye ise Türk akımından dolayı Mehmet Özdilek gibi eski Beşiktaşlılardan biri olabilir. Hatta Ertuğrul tekrar gelebilir...
Ben açıkcası Schuster'ın hiç para almadan ayrıldığına inanmıyorum.İstifa etmesine karşılık bir miktar para önerilmiş olacabileceğini düşünüyorum.
Kendi isteğiyle ayrıldığı için alacaklarından feragat etmiş olabilir, bu normal bir şey.
A.Madrid veya Schalke'nin başına geçeceği için ayrıldı. Yoksa parasını almadan sittin sene bırakmazdı Beşiktaş'ı. Yağlı kapıyı bulmuş adam bırakır mı ? Daha iyi bir para teklif etmişlerdir...
bence kalmalıydı. en azından kupa için.. açıkçası bende para almadan gittiğini sanmıyorum.. istifa etmiştir ama karşılığı vardır. eğer cidden hiçbir şey istemeden kendi isteğiyle gittiyse helal olsun.
onuda zaman gösterecek bakalım ama hemen atleticoya yada schalke ye atlayacağını sanmıyorum.
Bence anlaşmalı olarak gitmiştir. Demirören kovmadan Schuster parasını alıp istifa etmiştir. Hayırlı olsun umarım yerli bir hoca gelir.
Schuster'in getirilme amacı bu değildi.Kupa için falan kalması doğru değildi bana göre.Mustafa Denizli de kazandırdı bu kupayı.Bu kupa için illa yabancı bir antrenör getirmeye gerek yok.
Türkiye'ye isimli teknik direktör getirilmemeli bence.Gerets gibi,Zico gibi,Lucescu gibi isimler gelirse takımlar başarıyı yakalayabilir.Yoksa Schuster gibi,Aragones gibi,Rijkaard gibi bir eli yağda bir eli balda olmaya alışmış teknik direktörler gelirse,başarı maşarı gelmez.
yunus benim dediğim şey sezon sonuna kadar kalsaydı kupayı aldırabilrdi. yoksa zaten gelirlken ki amacının türkiye kupası olmadığında hemfikiriz.
Yarın A.madride İmza atacakmış..Sabah ispanyaya gidiyormuş..Zaten anlaşmasa istifa etmezdi..Daha öncede olmuştu.
Sezon sonuna kadar Tayfur takımın başında.
ntvsporda dilara gönder schusterin atletico ile anlaştığını duyurdu.
darısı başımıza :D