Printable View
Çok zor bir maç. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istemeyecektir fakat Eskişehir deplasmanı 3 büyükler için en zor deplasmanlardan biri,Eskişehirspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Çok zor maç fakat kazanmakdan başka çaremiz yok.
Ama Gs-Ts maç konusunda da yazdığım gibi Ts rahat kazanır ve yola devam eder bizim kazanmamızdaki amaç puan farkını açtırmadan ligin sonuna kadar heyecanı yaşamak olmalı.
Bursaspor maçını alırız, Eskişehir'e takılırız diye düşünüyordum. Şimdi bu maçı kazanmak dışında gerçekten yolu yok. Ya tamam, ya devam maçı olarak düşünmek lazım.
Aykut hocanın kadro seçimi çok mühim olacak. Niang'ı yine sol çizgiye hapseder, Özer inadını devam ettirirse çok başımız ağrır.
Eskişehir avrpayı istiyorsa bu maçı kazanmalı yada puan almalı.Ligde iç saha çok önemli oldu takımlar için.
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Madem ki amacımız Avrupa kim gelirse gelsin kazanmak zorundayız. İyi futbol oynuyoruz. Bu maçta Diego oynarsa defansta problem yaşamayız. Forvet hattında bazı sıkıntılarımız var ancak orta sahamız bu sıkıntıları çözüyo. Umarım kazanırız. Bakalım neler olacak. Dia'nın oynayamayacak olması beni sevindirdi, aynı şekilde eğer Emre'de oynayamazsa oldukça rahatlarım. Niang forvet oynarsa Diego durdurur. Ancak sol açık oynarsa sıkıntı yaşayabiliriz çünkü orda ki tercih büyük ihtimal Sezgin olur ve Sezgin olursa Niang onu perişan edebilir...
Umarım kazanacağımız hakem hatasının sonuca etki etmeyeceği (İki takım adınada) bir maç olur. Maçtan sonra tek konuşmak istediğim şey sadece maç olsun.
bursa macı 11'yle cıkarsak işimiz zorlaşır. niang forvette oynamalı. emre nin gelip mehmet topuzun sağ açığa geçmesi gerekiyor. sol açıkta andre santos'u ya da stoch'u oynatsa iyi olur
Emre dün takımla birlikte çalışmalara başladı. Çok büyük ihtimalle bu maçta oynar.
Bana göre şöyle bir kadroyla çıkmalıyız. Maçın gidişatına göre de risk alıp Santos veya Cristian'ın yerine Stoch'u deneyebiliriz. Santos'un yerine girerse Caner sol beke geçer, Stoch sol açıkta olur. Cristian'ın yerine girerse ortada Emre - Mehmet sağda Stoch, solda Caner olabilir.
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahce_SK.jpg
Fenerin artık puan kaybetme lüksü yok puan kaybeder ve ts kazanırsa büyük yara almış olur.O yüzden kazanacaktır diyorum.
andre santos yerine caner, sol açıkta da stoch oynar bence.
Santos'un kesileceğini sanmıyorum.Muhammed abinin yazdığı kadroya katılıyorum macera aramaya gerek yok en mantıklı kadro o.Normalde Özer'de oynayabilirdi solda ama çok formsuz Özer bu aralar Caner'i oynatmakta fayda var,çizgiye inmeside bize fayda sağlar Caner'in.Zor maç ama kazanmak zorundayız.Kağıt üstünde kalan maçlarda en çok çekindiğim maç diyebilirim.Kazanırsak önümüz açık diye düşünüyorum.
'Önemli bir çıkış yakalamak istiyoruz'
7 Nisan 2011 15:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçından 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/unal3_4HKW9.jpg
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe maçından 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında önemli bir maç yapacaklarını belirterek, Fenerbahçe maçının seyri güzel mücadelesi bol bir maç olacağını bildirdi.
Büyüklerden korkacak bir takımlarının olmadığını ifade eden Ünal, ''Şu bir gerçek ki dirençli, mücadeleci bir Eskişehirspor var. Öyle büyüklerden korkacak bir takımımız yok. Bizim için Allah büyük. Bu anlamda içeride oynayacağımız Fenerbahçe maçında da büyük taraftarın önemli desteği ile, takım olarak, teknik heyet ve biz yöneticiler maçı kazanmaya inandık. 3 puan alıp Avrupa yolunda önemli bir çıkış yakalayacağız diye düşünüyorum. Rakiplerimizinde zor maçları var bunları değerlendirmek lazım. Hedefimiz ilk 4 içerisinde yer almak, Avrupa kupalarına takımımızı götürebilmek. Eskişehirspor'un Türkiye'nin Avrupa'daki en önemli temsilcisi olabilir diye düşünüyorum. Bizim için Avrupa önemli bir hedef, herkes buna inanmış durumda. Başarının temelinde birlik ve beraberlik yatıyor. Bu birlik ve beraberlik bizde var. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan edeceğiz'' diye konuştu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da her maç olduğu gibi Fenerbahçe maçının da zorlu geçeceğini bildiklerini, taraftarın isteğini, arzusunu, coşkusunu sahada yansıtacak bir kadro ile Avrupa'ya gidebilmek adına bu maçı kazanmak istediklerini kaydetti.
Galatasaray maçında Özer'e o kadar çok sövdüm ki bi ara Üniversite Konuk Evi'nin görevlileri yanıma gelip biraz sakin olalım , yeter ama , rica ediyorum uyarılarında bulundu.
Aykut hoca'nın beğendiği ve forma verdiği bir isim ama taraftarlardan her 100 kişiden 90 u Özer oynamasın der tahminimce.Hakan abinin de dediği gibi sakatlık geçirmiş vs vs miş mış muş lar şu saatte önemli olaylar değil.
Ligin bitmesine az bir süre kalmışken oyuncu kazanılmaz aksine oyuncu kaybettirilir ! O Yüzden en iyisi mi Özer ve Özer tarzında oyuncular yerine bu zamana kadar ki kadroyu bozmamak lazım.Kaldı ki Özer şuan ki haliyle Kasımpaşa , Bucaspor gibi takımlarda bile oynayamaz.
Dia - Stoch kullanılmalı bu adamlar bu günler için alındı .. Tamam stoch'a idman yükleniyor denildi ama ne idmanmış arkadaş bir sporcuya yüklenecek en maximum idman seviyesi o açıklamadan beri geldi de geçti bile.
Neyse umarım kazanırız da puan farkı açılmaz.
Selçuk'un yokluğunda Emre-Mehmet ortasahası daha faydalı olur bana göre. Cristian şu dönemde bile koşmuyor,toptan kaçıyor. O yüzden forma vermem ben olsam
Şu durumda aklıma en çok yatan şu 11.
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahce_SK.jpg
Hatta Özer'e Arda'dan daha iyi diyen taraftarlar bile vardı şimdi görünmüyor tabi o kişiler...Açıkcası Özer oynayınca Fenerbahçe hep 10 kişi mücadele ediyor...Çok zorlu bir karşılaşma olacak ben Fenerbahçe'nin 2-3 farkla kazanacağını düşünüyorum...
Zor maç ama mutlak ve mutlak kazanmalıyız.Eğer aksi olursa şampiyonluk gider bana göre.Her ne olursa olsun yinede kazanıcağımızı düşünüyorum.
Ankaraspordayken Galatasaray'a gelicekti bir ara , o zaman Galatasaraylı arkadaşlardan da bunu diyenler vardı.Çünkü büyük takımda oynarsa o seviyenin üstüne çıkabilecek potansiyeli vardı ancak zaten sakat geldiği takımda birtürlü sakatlıklardan kurtulamadı daha yaşı genç belki ilerde yeteneklerini sergileyebilecek şekilde çalışır ve korkaklığını atar biraz daha basit oynarsa , çok iyi bir futbolcu olabilir
Özer geldiğinde beri 4 defa sakatlık yaşadı bi o kadarda ameliat geçirdi ayak bileği topuk diz omuz vs futbol hayatının bitmediğine şükretmek gerek. Ayrıca Alex'in sahada olduğu kadroda Özer oynamaz çünkü Özer'in tam kapasiteyle oynayabileceği tek mevki var oda "10 numara"
Çünkü Özer final paslarını yapmayı seven bir oyuncu, bunu sağ veya sol açıkta yapmaya kalkınca hem başarısız hem de demorilize oluyor.
Bu maçta Gökhan Gönül ve Andre Santos'a büyük iş düşüyor.
İkisi iyi oynarsa Fenerbahçe kazanır.
İkisinden biri dahi kötü oynarsa Fenerbahçe kaybeder.
Çünkü Bu adamlar sadece "Bek" değiller...
Fb farkli bir skorla cok rahat kazanacaktir bu maci.
Bursaspor maçında ki gibi ortadan yönelmiyelim, kanatları daha aktif kullanamız gerek; ama ne yazık ki Dia sakat buda büyük bir sıkıntı; ama Uğur Boral ve Stoch mutlaka tercih edilmeli. Fenerbahçe ne yapıp edip kazanmak zorunda. Umarım en zorlu deplasmanımızdan üç puan ile döneriz.
Yenersek önümüz açık gibi geliyor bana.Ama çok zor maç olacak.Özer yerine Caner veya Uğur denenmeli,Stoch yabancı sınırı yüzünden yedek kalır gibi.
Her antrenmandan sonra bugünün yıldızı Uğur diyor basın mensupları -ki bunu Aykut hoca da dile getirdi. Ama Uğur yine kadroda yok. Umarım Özer'le başlamayız.
Sezon ortası adam gibi bir orta saha oyuncusu almadılar, bedelini Bursa maçında ödedik. Daha da ne kadar ödeyeceğiz, bakalım...
Caner iyiydi Bursa maçında.Stoch'tan etkili bir performans bekliyorum bu maçta.Kanatları etkili kullanmamız lazım.Zor maç olacak.
Volkan
Gg-Lugano-Yobo-Caner
Emre-Cristian
Mehmet-Alex-Stoch
Niang
şeklinde bir 11 ideal olacaktır.Aykut Hoca'nın geçen haftadan gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum.Takımıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum.