Printable View
Kayserispor çok büyük bir düşüşte fakat Konyaspor'u da yenerler bence. O kadar da değil.
Konyaspor maçı bilet fiyatları
Kayserispor-Konyaspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.
13 Nisan 2011 Çarşamba - 17:16
AA
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında pazar günü saat 15.00'te Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor-Konyaspor maçının biletleri, Ticketturk tarafından yarın satışa sunulacak.
Karşılaşmanın biletleri, güney ve kuzey tribünler için 5 lira, doğu ve batı tribünler için 10 lira, VIP tribün için 20 lira ve misafir tribünü için 5 liradan satılacak.
Çok ilginç bi maç oldu son 4 dakikada 4 gol geldi :D Konyaspor bir daha atamaz bu kadar gol :D Kayserispor ise tel tel dökülüyor ama hakemde berbattı...
Konyaspor Handikaplı kazandı.
Kayserispor'da nasıl böyle bir düşüş oluyor anlamıyorum ya. Kadro kaliteside çok iyi. Sakatlıklar falan varsa bilemiyorum ama Konyaspor'u banko yener diye düşünüyordum.
Kayserisporda 11 sakat vardı geçen hafta, ciddi bir rakam. Umarım toparlarlar. ve umarım seneye süper lige çıkan takımlardan hiç biri ziya doğanla anlaşmaz.
İlk yarı Kujovic sakatlandı, Ömer girdi oyuna. İkinci yarı Önder sakatlandı stoper olarak oynuyordu. O dakika sonrasında stopere Selim Teber geçti. Dakika 60 civarı 3 oyuncu değişikliğini de yapmıştı Kayserispor zorunlu olarak. Ama Konyaspor'da oynadığı futbolla hak etti sonuna kadar 3 puanı. Son dakikaları gerçekten müthişti karşılaşmanın.
Serdar Kesimal sakat, Önder sakatlandı, Eren Güngör ne durumda bilmiyorum, stoper de kalmadı galiba takımda? Bu kadar şanssızlığa rağmen ligi oldukça iyi bir yerde bitirecekler. Sadece çabaları boşta kalacak bu gidişle, avrupa kupalarına gitme şansları azalıyor. Antep'le puan farkı 6 ve kapanması zor bir fark.
Konyaspor adeta desten yazdı, helal olsun, Konya'dan ilk kez gurur duydum; ama bu saatten sonra da ligde kalmaları imkansız, haybeden zafer. Son haftalara umut taşıdılar.
Yok abi böyle bir şanssızlık ya avrupa ligine gitmemiz çok zor bu şanssızlıkla takımda defans oyuncusu kalamdı zaten kujoviç falanda gitti ne olacak bilmiyorum yönetimin bir inceleme yapması lazm bu sakatlıklar konusunda
Kayseri'nin zeminden kaynaklı birşey herhalde bu kadar sakatlık. Normal değil çünkü. Önder'in ben daha önce sakatlandığını pek hatırlamıyorum.
Ne oluyor Kayseri'ye yaa. Sakatlık filanda değil başka bir anormallik bu ! :/