Printable View
Maçı Antep kazanır turu Beşiktaş atlar.
antep saldıracaktır. keyifli bir maç olur, sonucunda beşiktaş tur atlar.
aksine zevksiz bir maç bekliyorum, antep moralsiz ve yorgun. beşiktaş'da ilk maçın verdiği rahatlıkla oynayacaktır.
alt diyorum.
Murat Ceylan'ın eksikliğini hisseder bence Antep orta sahası. Zurita tekniği ile bir nebze olsun kapatabilir ama mücadele seviyesi kesinlikle Murat Ceylan ile kıyaslanamaz. Bu konuda biraz rahatız açıkçası. Beraberlik geçiyor aklımdan ama ilk maç gibi de olabilir. Antep kaybedecek bir şeyi olmadığı için saldıracak bu sefer, Quaresma'nın çok sevdiği bir oyun çıkacak ortaya yani. Kaybetme ihtimalimizin olduğu gibi çok rahat kazanma ihtimalimiz de var.
Cola Turka ile Antrenman Günlüğü
Futbol Takımımız, yarın (20 Nisan) deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu yönetiminde taktik ağırlıklı bir idman yapan siyah-beyazlılarımız, antrenmana ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Bir süre 5’e 2 çalışan ekibimiz son bölümde taktik antrenmanlar ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı.
Takımımız akşam saatlerinde özel bir uçakla Gaziantep’e giderek kampa girecek. Gaziantep’e gidecek kafilede şu isimler yer alıyor
“Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Ekrem Dağ, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Necip Uysal, Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa, Nihat Kahveci, Hugo Almeida, Mert Nobre, Bobo.”
Rüştü
Hilbert-Toraman-Sivok-İsmail
Necip-Aurelio
Ernst
Q7-Almeida-Simao
şeklinde bir onbirle çıkarız diye umuyorum.
Maçın berabere biteceğini ve tur atlayacağımızı düşünüyorum. Fakat maç zevkli mi sıkıcı mı olur orasını kestiremiyorum.
Beşiktaş 4 yemez heralde :D zevksiz bir maç olacağını 1-0 Antep'in kazanacağını düşünüyorum...
İlk 11: Rüşte Reçber, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Ekrem Dağ, Necip Uysal, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Simao Sabrosa, Hugo Almeida.
Yedekler: Cenk Gönen, Nihat Kahveci, Roberto Hilbert, Mert Nobre, Bobo, Erhan Güven, Mehmet Aurelio.
Ekrem sahada, neyse ki ortasaha kalabalık tutulmuş.
İşte G.Antep'te ilk 11'ler!
Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gaziantepspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.
20 Nisan 2011 Çarşamba - 18:17
Sporx.com
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Beşiktaş, ilk maçını 3-0 kazandığı Gaziantepspor karşısına çıkıyor. Kamil Ocak Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serdar Akçer yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini ise Mustafa Öğretmenoğlu üstlenecek.
G.ANTEPSPOR
Karcemarskas
Ivan
Şenol Can
Yalçın Ayhan
Serdar Kurtuluş
Hürriyet
Olcan Adın
İsmail Sosa
Wagner
Popov
Cenk Tosun
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İsmail
İbrahim Toraman
Sivok
Ekrem
Fernandes
Necip
Ernst
Simao
Quaresma
Almeida
Olcan'ın 5. dakikadaki golüyle Gaziantep öne geçti. İlk 10 dakika itibariyle Gaziantep kanatları çok iyi kullanıyor.
Danny ve Emre güngörü ilerleyen dakikalarda arayabilirler..Bekteki şenol stoper oynuyor..
Geçen yıl ki Bursaspor - Fenerbahçe maçını yaşar mıyız? Aklıma geldi direkt, olabilir; ama olmasa bile müthiş bir maç olacak.
Beşiktaş Simao'yla penaltıdan golü buldu. Bu dakikaya kadar Gaziantep çok etkiliydi.
Antep Yakaladıklarını Atsa Maç Daha Fazla Heyecan Kazanabilirdi.
Şimdi Toraman ikinci sarıdan kırmızıyı yese, cezasını ligde mi çekecek? Finalde oynayabilecek mi?
Yanlış bilmiyorsam Sivok ligde iki sarıdan kırmızı yemiş, kupada cezalı duruma düşmüştü.
Toraman ikinci sarıyı yerse ligde çeker cezasını.Eğer son dakikalara rahat bir skorla girersek ikinci sarı kartı alır büyük ihtimal.
İbrahim Toraman kupa finalinde yok tabi TRT spikerinin dediğine göre.
İlk maçın rahatlığıyla oynayıp bolca imkan verdik Antep'e. Ama küçük bir vites artırma yetti. Finaldeyiz mutluyuz. Almeida'nın ciddi bir durumu yoktur inşAllah..
Antep hızlı başladı ama devamını getiremediler.Penaltı golü finali getirdi.Simao çok iyi penaltı kullandı.Açıkcası Guti ne zaman penaltı kullansa hep bir kaçıracak korkusu oluyor içimde.Zaten kaleci köşeyi doğru tahmin etse Guti'nin penaltılarını kurtarma olasılığı yüksek oluyor.Simao öyle bir yere attıki kaleci mümkünatı yok çıkaramaz ki doğru köşeyi tahmin etsede çıkaramadı.Maçtan önce umarım bir sürpriz olmaz diye yorum yapacaktım buraya-hatta yaptığımı sanıyordum :icon_smile: - Allah'tan bir sürpriz olmadı ve finale kaldık.Emeği geçen herkese tebrikler,teşekkürler.
Almeida'da sıkıntı yok sadece tedbir amaçlı çıkmış ,çok sevindim bu habere..
Bu Sezon İlk Defa Bir Maçı Canlı Seyrettim. Genel Olarak Yorumlarsak 30dk Boyunca Antep Gerçekten Baskılı Oynadı Biz Maç Genelinde Kontra Atak ve Hızlı Hücumlarla Hep Atağa Çıktık İlk Golü Yedikten Sonra Etkinliğini Kaybetti Antep 2.Golden Sonrada Artık İyice Dağıldılar. Takımın Pas Yüzdelerinden Açıkcası Memnun Olmadım Hiç Bir Kaç Kişi Dışında Paslar Çok Şuursuzcaydı Antep'te Bize ayak Uydurunca Ataklar Hep Başlamadan Bitti Yakalanılan Pozisyonlarda da Beceriksizlik ve Rüştününde Formu Etkileyince Gol Yollarında Yokları Oynadı Olcan Çok Çalıştı Güzel Oyununu Süper 2 Golle Özellikle 2.Gol Harikaydı. Takım Olarak Simao, Ekrem Çok Kötüydü. Antep'te de Serdar, Cenk Tosun Çok Kötüydü Wagner Etkisizdi Olcan ve Yalçın Mükemmeldi
Toraman 89. dakikada bir pozisyonda ısrarla ikinci kart için foul yaptı hakem vermesi kart ardından topun başında bekledi bekledi açılmadan hakem yine kart vermedi yerine geç deyince rakipte ona çarptırmadan oyunu başlatınca ikinci kartı göremedi. Sanıyorum bir an için görmeye çalıştı ikinci kartı :) Ben öyle sezdim.
Tebrikler Beşiktaş'ım. Beklediğim gibi berabere bitti,sürpriz yaşamadık. Finaldeyiz.:)
:)
Toraman yaptığı açıklamada;
" Final maçında oynayabilmem için oyunun sonlarına doğru ikinci sarı kartı yiyerek kırmızı kart görmem gerekiyordu. Aut atışını kullanmak için Rüştü abinin yanına gittim. Rüştü abiye " Aut atışını ben kullanayım " dedim. Fakat o da anlamadı sanırım. Anlamamasından dolayı laf çok uzayınca hakem de hemen başlayın işareti yapınca Rüştü abi aut atışını kullandı. Maçın sonunda da bariz sarı kartlık bir faul yaptım. Hakem bunuda görmedi. Normalde sarı kartın çıkması gerekiyordu. Direkt oyuncuya müdahale ettim ve topun önünde durdum. Hakem kartını çıkarmadı. En azından bir uzatma dakikası bekliyordum. Bunuda göstermedi. Bu bana çok enteresan geldi. Benim kadar üzülen kimse olamaz sanırım. Kayseri'de kupayı kaldırmak varken, tribünde maçı izleyeceğim. Bu durum benim için gerçekten acı verici. " diyerek sözlerini tamamladı.
evet denemis :p
"BENİM KADAR ÜZÜLEN OLAMAZ"
21.Nisan.2011 13:58
Beşiktaş savunmasının belkemiği İbrahim Toraman'ın, kupa finalinde takımındaki yerini alamayacak olması camiada büyük üzüntü ile karşılandı.
Dün Gaziantepspor ile oynanan maçın 38. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Kaptan Toraman, zorlu finalde görev yapamayacak. Bu arada dünkü maçın devre arasında ikinci sarıyı görerek oyundan atılabileceği söylenen Toraman, kırmızı kart cezasını ligde çekebilecek ve finalde oynayabilecekti. Ancak İbrahim Toraman ikinci sarıyı görmeden maçı tamamladı.
Konu ile ilgili olarak Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, HABER1903'e konuştu.
Toraman yaptığı açıklamada;
" Final maçında oynayabilmem için oyunun sonlarına doğru ikinci sarı kartı yiyerek kırmızı kart görmem gerekiyordu. Aut atışını kullanmak için Rüştü abinin yanına gittim. Rüştü abiye " Aut atışını ben kullanayım " dedim. Fakat o da anlamadı sanırım. Anlamamasından dolayı laf çok uzayınca hakem de hemen başlayın işareti yapınca Rüştü abi aut atışını kullandı. Maçın sonunda da bariz sarı kartlık bir faul yaptım. Hakem bunuda görmedi. Normalde sarı kartın çıkması gerekiyordu. Direkt oyuncuya müdahale ettim ve topun önünde durdum. Hakem kartını çıkarmadı. En azından bir uzatma dakikası bekliyordum. Bunuda göstermedi. Bu bana çok enteresan geldi. Benim kadar üzülen kimse olamaz sanırım. Kayseri'de kupayı kaldırmak varken, tribünde maçı izleyeceğim. Bu durum benim için gerçekten acı verici. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Bakalım Kupayı Kaldırabilecek miyiz Belediye Belalısından? :D
Nasıl dikkatli izliyorum ama :)