herkese selam
arkadaşlar bence GS,FB,BJK ve TS taraftarlarının sohbet edeceği bir konu olmalı bilmem siz ne düşünürsünüz??
Printable View
herkese selam
arkadaşlar bence GS,FB,BJK ve TS taraftarlarının sohbet edeceği bir konu olmalı bilmem siz ne düşünürsünüz??
ii olur aslında
ayrı olursa çok iyi olur......
Evet ayrı olursa iyi olur diğer türlü kötü olur bence ..
ayrı derken??Quote:
Originally Posted by cngnsry
ya burayı bir chat yeri gibi yaparsak bence daha iyi olur ayrı ayrı bölünmeler olabilir...
işte burda edelim sohbeti bu konuda cafeye taşınsın hatta ben başlatıyorum sohbeti hmmm...
ne olacak bu cimbomun hali yaf nasıl ödenecek paralar :D(sohbetin konusuna bak ya :D)
arkadaşlar şimdi burada olmaz.eğer modlar veya adminler uygun görürse futbol genel bölümüne açarlar...
arkadaşlar bu ayrı olayı ne farkederki sonuçta herkes girip oraya yorum yapacak. yani şu anki durumdan farksız olur. Ayrıca böyle başlıklar açılırsa şu anki durumdan tek farkı futbol genel değilde 4 başlık+ dğer haberler gibi bir sistem oluşur biraz daha derli toplu olur ama bu halinden farkı olmaz
Benim başka bir önerim var ;) Konuyu açıyorum
Acaba adminlerden birisi bilgilkendirirebilimi bizi? hala beklemekteyiz..
Böyle bir konuya ihtiyaç yok, zaten yorumlarınızı spor bölümünde belirtiyorsunuz, bir de aynı konuların konuşulduğu ayrı bir başlık gereksiz.
Ayrıca zaten Turksportal C@fe' de bu tür sohbetler yapılıyor. Onun için böyle bir konu açmayacağız ;)
yukarda bende belirtmiştim :)