Printable View
İki hedefsiz takımın maçında bol gol olur bence. İddaa yorumu oldu direk ama :) Taraftar önünde son maç. Tabi Beşiktaş'ın önüne taş konmak istenmese İnönü'de de son maç olabilirdi. Ben kazanacağımızı düşünüyorum
Kupa maçının sonucuna bakılmaksızın İnönü'de bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
BJK Bursa maçında 3-0 hükmen galip sayıldı. Bu maçada fazla asılmazlar zaten. Ayrıca gençler oynayacağı için bol gollü bir maç olabilir.
bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Bakalim gençlerden kim oynayacak. Dogukan oynar, Ridvan ve Onur ilk 11'de baslarmi bilmem eger baslamassa ikinci yari oyuna girerler. Stoper'de Furkan olabilir Atinç'in cezasi daha bitmedi galiba
Cenk ,Rıdvan, Sivok, Atınç, Ekrem, Necip, Fernandes, Guti, Quaresma,Simao, Almeida
Rıdvan ve Atınç ı görmemiz gerekiyordu, bu açıdan iyi de oldu. Ancak ben Onur un da denenmesi gerektiğini düşünüyorum, aynı şekilde Doğukan da var...
İLK 11 BELLİ OLDU!
16.Mayıs.2011 19:03
< ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER >
Beşiktaş, bugün saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda Eskişehirspor ile Spor Toto Süper Ligi 33. hafta maçında karşılaşacak.
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;
Cenk ,Rıdvan, Sivok, Atınç, Ekrem, Necip, Fernandes, Guti, Quaresma,Simao, Almeida
Beşiktaş'ın yedeklerinde ise şu isimler yer alıyor :
Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, Bobo, Onur Bayramoğlu, Erhan Güven, Mehmet Aurelio ve Doğukan Pala
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Sezgin, Nadarevic, Veysel, Erkan, Pele, Doğa, Alper, Sezer, Serdar
Atinç'in cezasi bitmis demek oynamasi iyi oldu. Ekrem'in yerine Dogukan olsaydi daha iyi olurdu böyle onun performansini görmüs olurduk.
Yine bedavaya verdiğimiz adamlardan biri gol attı bize :D 1-0 Erkan
Dakika 37: Gol Fernandes. Beşiktaş 1-1 Eskişehirspor
ohohohooooh Manuel Fernandes
Fernandes ne yaptın babacım? Ylın gollerinden biri keinlikle tüm savunmayı geçip harika bir vuruş.
fernandesi beğenmiyorum dediğim için herkesten özür dilerim.İnşallah rıdvan bu maçta, onurda gelecek sene bu lafları yedirir bana:)
Sivok sakatlandi sanirsam :( Aurelio oyunda
golll Hugo Almeida :)
Hugo Almeidaya 2-1 öne geçtik.Almeida en çok istediği pası aldı yani savunma olmadan,kafa hizasına gelen pası gole çevirdi..
58' Almeida, Beşiktaş 2-1 Eskişehirspor
Güzel paslasmalar tam gollll diye bagiracaktim kurtardi kaleci
Quaresma final hamlelerini yapabilsen hala Avrupada olurdun bunu kanıtlaya kanıtlaya bıkmadın be kardeşim.
Quaresma yilmadi top tuttu ve Penalty
Gol olur. :zuhaha
Edit:Ben uyuyormuyum neyim ya zaten atmış penaltıyı.Tebrikler Beşiktaş :)
Herşeyden çok Almeida'nın gol atmasına seviniyorum ya nedendir bilmem :) Fernandes'in golü jeneriklik gerçekten. Quaresma da yine resitaller sundu bize ufak ufak..
Al benden de o kadar, Fernandes harika oynuyor...
Yalnız Mete Düren hayallerimi yıktı, üstüne Rıdvan Dilmen cila çekiyor...
Fernandes çok büyük ihtimal gidiyor dedi, Bobo da yine aynı şekilde... Fenerbahçe aynı paraya Fernandes i alırsa çok ah vah ederiz. Guti seneye yedek bekleyecek sanırım...
Fernandes'i gönderen zihniyete ne diyeyim ki..!
Bu adam da olmasa halimiz duman yahu
Maçın sonucunu filan geçiyorum.
Fernandes; Sen kalmalısın abi... :)
Fernandes'in videolarini izledigimde Simao ve Almeida'dan daha umutluydum. Ama ilk maclarda bekledigim performansini gösteremedi ama son maclarda kalitesini gördük ve alinmali!
fernandes ve almeida gönderilmemeli.adamlar düzgün oynatıldığında ne yapabileceklerini gösteriyolar..