-
Miniatürk'ten 46 Adet Güzel Görüntü
-
-
-
-
çok hoş bir yer
ordaki en komik maket TEM otoyoulunun maketi:D:D
-
-
-
Quote:
Sen Mu Cektİn Bunnarİ
hayır arkadaşım.
-
İstanbul'Da tam olarak nerede bu MİNİATURK İSTANBUL'a gidersem ilk işim MİNİATURK'a gitmek olacak.
-
-
bende gidip gormek istersedim gercekten hoş
-
harika olmus paylasım için saol
-
mükemmel hepsi. saolasın mustafa
-
Quote:
İstanbul'Da tam olarak nerede bu MİNİATURK İSTANBUL'a gidersem ilk işim MİNİATURK'a gitmek olacak.
halicin yanında sütlücede ben gittim herkese tavsiye ederim..
-
hepsi çok güzel sağol Mustafa :) Ya üf bende gidemedim okulda yapılan geziye :) artık burdan bakıyorum, yazında gidicem inşallah :)
-
güya istanbulda oturuyoruz ya...niye gitmedim ben hiç buna
-
ben gıttım buraya hepsı çok güzel ama kız kulesıyle antik tıyatronun yeri baska.:rolleyes:
-
bu konuda eskilerden kalma yorumlar için teişekkürler...
-
güzel resimler paylaşım için çok saol..
-
ne kadar emek wermişler nası yapıyo kim yapıyo bunları:)
-
ben buraya geçen yıl gitmiştim. Gerçekten çok hoş bir yer. Herkesin gidip görmesini tavsiye ederim...
-
miniaturk cok acaip bi yer yha sanat kokuo oralar nası yapmıslar bunnarı hala anlamıom hem maketleri hem gerceklerini
-
çok güzeller yaa ellerine sağlık sağol
-
arkadaşlar ben gittim süper bi yeer çok iyi olmuş gitmenizi öneririm yalnız pahalı gelebilir :D
-
1 ay önce falan enistemle gitmiştim buraya gercekten cok hoş ve gercege uygun bence herkesin gidip görmesi gereken biyer...
-
-
Harika bir yer burası yerini pek olarak bilmiorum cihaza biletini sokuyorsun biletler her milliyete ayrı olarak verildiğinden senin dilinde o maketin gerçeğinin özelliğini tarihin anlatıyor özellikle sümela manastırını ishak paşa sarayını ve kız kulesini çok iyi yapmışlar
-
abi süper yapmışlar yaaaaaaaa