Tebrikler.
Printable View
Tebrikler.
İlk kutlayanlardan olmak istiyorum.
Tebrikler FENERBAHÇE.
Tebrikler.
Tebrikler.
Tebrikler Fenerbahçem :)
Güzel bir şekilde şampiyon olduk. Trabzonuda kutlamak gerekir ama yapacak bir şey yok
2011-2012 'yi de görürüz inşallah
Yazıklar olsun bu kadar eziyet çektirdikleri için....
Hakettik Sonuna Kadar !
Reserved...
FB şampiyonluk kutlamalarında 3 yaşında bir çocuk başından vuruldu ve öldü.Diye bir haber var.Noluyoruz arkadaş savaşamı çıkıyoruz anlamadım.Bir takım taraftarlarının şampiyonluk kutlması kadar doğal bir şey yok.Niye bu kadar holiganlık anlamıyorum.
Daha ne ister ki bir Fenerbahçeli bu sezondan.
Amatör branşlarda da sadece Erkek Basketbol kaldı devam eden, gerisinde de Şampiyon Fenerbahçe :)
Tebrikler Fenerbahçe .
Fenerli taraftarlar kutlamalar sırasında kurşun sıkarak 3 yaşındaki bir çocuğu öldürmüş.
Tebrikler Fenerbahçe... Özellikle 2.yarı gerçekten hakettiler.
kaynak da belirtirseniz daha güzel olur.
Facebookda gördüm ben haberi...
Söylenecek fazla birşey yok . Hakettik kazandık şampiyonluğu , Gökhan'ında dediği gibi Türkiye'nin 4'de birine armağan olsun bu şampiyonluk artık ehdef Şampiyonlar Ligi .
Fm2012 de Fenerbahçe kariyerimde ş.l.'de ön eleme oynamakla beni uğraştırmayacakları için Fenerbahçeme teşekkürlerimi arz ederim :))))))
Şöyle 4 oldu kaldı 1 (: Haydi Fenerbahçem 5/5 yapacaz inşAllah (:
Erkek Basketbol Kaldı Bir Tek 5/5 ' e :D
Tebrikler FENERBAHCE !
BIZ BIZE YETERIZ
CUNKU FENERBAHCELIYIZ...
Fenerbahçe, şampiyonluğu Pazartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek törenle kutlayacak. Fiyatlar ise 5 TL'den satılıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/149/baroni1_NPG54.jpg
Fenerbahçe, kazandığı 18. lig şampiyonluğunu Pazartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek törenle kutlayacak.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, saat 20.30'da başlayacak kutlama töreninin biletlerinin www.biletix.com.tr , Biletix şubeleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton ve Suadiye Fenerium mağazaları ile Erenköy'deki Fenerium TIR'ından 5 TL'ye satışa sunulduğu bildirildi. Kutlamalar için 2010-2011 sezonu kombine kartlarının geçerli olacağı, stadın kapılarının saat 18.00'den itibaren biletli ve kombine kartlı taraftarlar için açılacağı kaydedildi
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-toreni-2030da
2. kez 11 puandan geLip Şampiyon oLdu Fenerbahçe.
Şampiyonluk kutlamalarında 8 taraftar bıçaklandı , 7 taraftar Beşiktaş'ta denize atıldı ve 3 YAŞINDAKİ BEBEK MAGANDA KURŞUNU YÜZÜNDEN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU ! . Bumu kutlama?
Fırsat geçti elinize saldırın hadi.
Önce Ertuğrul Sağlam daha sonra Aykut Kocaman...
bence bu başarıları tesadüf değil. Önce güvenmek lazım yerli hocalarımıza. Sonuna kadar arkasında durmak lazım. Aykut hocamızı tebrik ediyorum. Bence en büyük pay onun...
Bugün de Baroni'yi oyuna alarak orta sahayı defansif anlamda daha güçlendirdi. Öyle olunca üstünlüğü ele aldık. Zaten farkı açınca da oyun anlamında üstünlüğü ele aldık, lakin son anlarda rehavetten golleri yedik...
Eve yeni geldim. Sesim bütünüyle kısılmış. Mideme kramplar girmiş ve başım çatlıyor. Ömrümden ömür gitti, ömrümden ömür gitti.
Gönül ister ki olmasın bu tarz olaylar. Ama oluyor maalesef. Her insan aynı şeyleri düşünmüyor, aynı kişilikte, karakterde değil. Bu tarz olaylar her kutlamada olur. Kutlama bu değil. Emin olun o magandalar dışındakiler gayet güzel kutluyor şampiyonluğu. Sayıları da zannedilenden fazla.