Sürekli Puan Kaybediyorum Sebebi Ne Olabilir?
Arkadaşlar ben arkdaşımla berber sezon açtım.Ben galatsarayım o ise Fener.Benim kadrom ondan ofans olarak biraz daha güçlü ama hiç bir şey yapamıyorum.taktiğim 4 lü defans 1 DMC 1MC 1MR 1ML ve 2 i forvet.Kadrom ise kalede mondragon(tabii 2 ay sakatlanana kadar o vardı.Şimdi mecburen Aykut oynuyor Neden Aykut diye sorcak olursanız Mondragon sakatlandığında elimde 2m dolar para vardı.Ben bütün kaliteli Türk kalcilere teklif götürmeme rağmen hiç biri gelmedi bende Aykutla baş başa kaldım:( .)Defansın sağında Fatih Akyel.Solunda Ergün(takii 3 ay sakatlanana kadar bu arada Orhan Ak ta sakat olduğu için ne yapıcağımı şu an bilmiyorum)Defansın ortasında Song ve Collien(Şu an maalesef Koray avci mecburen oynuyor Çünkü diğer altarnetiflerde sakat)Ortasahamın sağında Okan Koç oynuyor sounda ise Hasan Şaş.DMC de Dacourt oynuyordu bir zamanlar oda 5 ay sakatlandı.Şu anda Dabo oynuyor(laziodan)MC de Profilinin Hayret verici kadar iyi çıkmasıyla Altan Aksoy(Profili Alex kadar iyi çıktı)Forvette sakatlanana kadar Ümit Karan oynuyordu ama 4 ay sakatlanınca mecburen transfer yapmak zorunda kaldım yarıda necatiyi satıp Kluviertı aldım.Kluviertın yanında Hakan Sukur(Bir zamanlar Fatih Tekke Vardı ama o da sezonu kapadı)aramızda 12 puan fark açıldı neden diye soracak olursanız ben fenerle olan maçlarıma song collien fatih tekke okan koç hasan şaş ve mondragon olmadan çıkmak zorunda kaldım şimdi ligi 2. bitirmem için ise sizin yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edinnnnnn...