vestel manisaspor haberleri artık burda :roll:
tarzanım, tarzanım
haydi bastır şanlı tarzanım
sen siyah - sen siyah beyazsın
bu alemin kralısın
Printable View
vestel manisaspor haberleri artık burda :roll:
tarzanım, tarzanım
haydi bastır şanlı tarzanım
sen siyah - sen siyah beyazsın
bu alemin kralısın
işte puan durumu :
2.Lig A Kategori Puan Durumu
Takım O G B M A Y P Av
1 V.Manisa 26 15 5 6 44 22 50 22
2 Sakarya 26 15 4 7 43 26 49 17
3 Erciyes 26 13 8 5 39 24 47 15
4 Bş.Ankara 26 13 7 6 40 31 46 9
5 Kocaeli 26 12 7 7 40 33 43 7
6 Kayseri 26 11 8 7 39 36 41 3
7 T.Telekom 26 10 10 6 35 29 40 6
8 Altay 26 10 9 7 42 32 39 10
9 Antalya 26 11 6 9 36 36 39 0
10 Sivas 26 11 5 10 33 30 38 3
11 Karşıyaka 26 8 7 11 32 33 31 -1
12 Ç.Dardanel 26 8 7 11 37 40 31 -3
13 İst. B.Ş. 26 7 6 13 30 36 27 -6
14 Y.Yozgat 26 6 8 12 26 42 26 -16
15 İzmir 26 6 7 13 26 45 25 -19
16 Adana D.S. 26 6 6 14 29 43 24 -14
17 Mersin.İ.Y 26 6 5 15 26 36 23 -10
18 Göztepe 26 5 7 14 23 46 22 -23
hayirli olsun kardes topicin (e) (d)
eywallah kankacım sağol..seneye görüşürüz.. :)
Tarzania, kardeş bende manisalıyım manisa/alaşehir
peki kim sabitledi bu konuyu ?
inquisitor, kardeş sarmısak anketini koyuyosunuz vestel manisaya laf yapıyosunuz yakışmıyo
ben sabitledim ne olduki?
manisaspor'un maçlarına geliyosan görüşelim..Quote:
Originally Posted by kabus81
Başkana göre Vestel Manisaspor'un tek engeli var..
İkinci Futbol Ligi A Kategorisi lideri Vestel Manisaspor'un kulüp başkanı Cengiz Ergün, ''Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor engelini geçersek önümüz açılacak'' dedi...
Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile aralarında 4 puan fark olduğunu kaydederek, kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini söyledi.
Karşılaşmanın iki takım için de ''6 puan'' değerinde olduğunu belirten Ergün, şöyle konuştu:
''Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor engelini aşarsak önümüz açılacak. Alacağımız galibiyetle ligin 4. sırasındaki takımla aramızdaki puan farkını 7'ye çıkaracağız. Bu fark da bize önümüzdeki haftalarda yapacağımız maçlar için avantaj sağlayacak. Rakibimiz de Süper Lig yarışından kopmamak için galip gelmek isteyecektir ama kazanacağımıza inanıyorum.''
Siyah-beyazlılar cumartesi günü yapılacak karşılaşma için yarın Ankara'ya gidecek.
Kaynak : Ajansspor.com
Quote:
Originally Posted by FilippoInzaghi
abi nekadar alıngansınız yaaaaa.......... sordum sadece. yapan arkadaşın modluğu olmadığı için merak ettim o kadarQuote:
Originally Posted by kabus81
Zuahaha :))))Quote:
Originally Posted by inquisitor
Inq o avatardaki Marlin Manson mu? Şu eşsinsel death metalci ..
evet bu maç yarın oynanacak ve bizde mainsadan 6 otobüs yani 240 kişi geliyoruz..kendi arabalarıyla gelen ve ankarada'ki vestel manisasporlular birlikte bu sayı 500 ü bulur..
haa birde e_mali 501 :mrgreen:
sevgiler sayqılar..
OOO Ankara B.ş.B OOO::)
osmanozcilingir10, trabzondan ankara büyüksehir belediyesi takiminami döndün :mrgreen:
Tarkania sayesinde forum VEsteL Manisalı olacak...
Tarzania kardeş Tarkania değil :)
Kusura bakma kardeş (e)Quote:
Originally Posted by Tarzania
Hehe Bşb koydu çok sevindimmm
Koydu ne biçim söz öyle terbiyeli ol Osman :mrgreen: :mrgreen:
bize b.ş.b değil..hakem koydu..maçı izlediysen ankara taraftarını 500 kişyle susturduğumzuu görmüşsündür..seneye trabzona içerde dışarda 5 tane atalım..istersek küme düşelim..Quote:
Originally Posted by osmanozcilingir10
Hadi ya Vestel Manisa kim.. (d)
allahım sen bana sabır ver..şu osmanın kalbini kırmayayım :mrgreen:
Hadi lan tezahuratlarda copy/paste yapıyon
evet aynen öyle..ben hiç beste bilmiyom..hep copy paste yapıyom..hatta maçta bile yanımda kağıt götürüyom (d)
Niye bilmiyorsun?
biz alınınırız kardeş manisalıyız biz
Bende manisaspor a bi sempati duyarim oda vedat yüzünden o beni futbola alistirdi neyse seneye insallah vestel manisa da süper lige renk katacak
abi şimdide marlin manson oldu :)))))))))) (herkes farklı biri olarak soruyor da onran diyorum)Quote:
Originally Posted by ABOOO
değil bu brandon lee CROW filminden
Tarzania, yeni haber yokmu kardeş?????????*
Mustafa Denizli'nin bir açıklaması :
Başarmadan gitmem
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedeflerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını belirten tecrübeli hoca, "Benim hayatımda kavga var.
Başarmadan gitmem. Başaramazsam Manisa'dan canlı değil, başka bir şekilde çıkarım" dedi. Denizli şöyle devam etti:
Hep ben istedim
"'Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Gittiğim her kulüpte tesisleşmeye önem verdim. Kocaeli Stadı'nın proje değişikliği, Samandıra projesini, F.Bahçe Stadı'nın soyunma odaları benim isteğimle oldu. Buraya da tesisleşme için geldim. 3-4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çatlak sesler çıkmasın. Burada başaramazsam canlı değil başka bir şekilde çıkarım."
Önce tesis
"Vestel Manisa başka teknik direktörle de çalışabilirdi. Ama bugün olduğu gibi gündeme oturamazdı. Manisaspor 40 yıldır Süper Lig'e çıkamamış. Daha önce İzmir'de 5 Süper Lig takımı vardı. Şimdi şemsiye ters dönüyor. Manisa futbolun merkezi oluyor. Tarzanlar dediğimiz 400 taraftarımız var. Diğerleri seyirci. Manisalı ilgisiz. Benim farklı beklentim var."
Manisa Merkez olacak
Nisan sonunda Mesir şenliklerinin ardından sonra Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkma şenliklerini yapacağız. Ama stat işi için hala kazma vurulmadı. Belediye de askı sürecinde. Ama Manisa halkından hiçbir girişim yok. Herşeyi Vestel'e bırakmışlar ve sadece seyrediyorlar. Bu firma Manisa halkından manevi destek istiyor.Bunu esirgemeyin."
Mustafa Denizli'nin bir açıklaması :
Başarmadan gitmem
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedeflerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını belirten tecrübeli hoca, "Benim hayatımda kavga var.
Başarmadan gitmem. Başaramazsam Manisa'dan canlı değil, başka bir şekilde çıkarım" dedi. Denizli şöyle devam etti:
Hep ben istedim
"'Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Gittiğim her kulüpte tesisleşmeye önem verdim. Kocaeli Stadı'nın proje değişikliği, Samandıra projesini, F.Bahçe Stadı'nın soyunma odaları benim isteğimle oldu. Buraya da tesisleşme için geldim. 3-4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çatlak sesler çıkmasın. Burada başaramazsam canlı değil başka bir şekilde çıkarım."
Önce tesis
"Vestel Manisa başka teknik direktörle de çalışabilirdi. Ama bugün olduğu gibi gündeme oturamazdı. Manisaspor 40 yıldır Süper Lig'e çıkamamış. Daha önce İzmir'de 5 Süper Lig takımı vardı. Şimdi şemsiye ters dönüyor. Manisa futbolun merkezi oluyor. Tarzanlar dediğimiz 400 taraftarımız var. Diğerleri seyirci. Manisalı ilgisiz. Benim farklı beklentim var."
Manisa Merkez olacak
Nisan sonunda Mesir şenliklerinin ardından sonra Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkma şenliklerini yapacağız. Ama stat işi için hala kazma vurulmadı. Belediye de askı sürecinde. Ama Manisa halkından hiçbir girişim yok. Herşeyi Vestel'e bırakmışlar ve sadece seyrediyorlar. Bu firma Manisa halkından manevi destek istiyor.Bunu esirgemeyin."
evet manisaspor, bir eskişehir, bir bursa, bir kocaeli gibi efsane olmak istiyorsa taraftarını arkasına almalı. Taraftarsız olmaz, ne güzel stad projesi vardı 30 bin kişilik
Karagümrük maçını 4-1 aldıktan sonra Erciyesspor Süper lige çıkmayı garantildi.maçta 3 golü Taner Demirbaş diğerinide Mehmet Ayaz attı.Taner attığı 3 golle ligdeki gol sayısını 21e toplam gol sayısını 23'e çıkarttı ve geleneğini bozmadı.
Erciyes Süper ligde bu hocayla tutunabilir mi? bence tutunamaz.Çünkü Erciyesspor'un evnideki tüm maçlarını aşağı yukarı izladim.Orta saha kurgusu her maç değişik ve çok berbat.örnek verecek olursak bir maçta sol kanatta oynayan Mutlu diğer maç Sağ'a bir başka maçta Ortaya geçebiliyor.yine aynı şekilde Sağ'da ve ortada oynayabilen Erol kapusuz bir maçta sola geçebiliyor.bunları geçtik bazen kanatlarda kimse oynamıyor 4 ortasaha oyuncusuda MC oynayabiliyor.ayrıca Karagümrük maçında olduğu gibi iki oyuncu aynı kanatta görev yapabiliyor arasıra.
bu kadroyla Erciyesspor ligde kalabilir mi?bence kadroyu 4-5 oyuncu hariç yenilemesi lazım.önce Çok yaşlanan ve artık eski günlerinde olmayan Haluk2la yolların ayrılması gerekir.en iyi transfer düşen takımlardan biri olan İstanbulspor'dan Oğuz yada Mehmet bölükbaşı'nın yabancı transfer olacaksa Nijerya milli takımının kalecilerinden ve şu anda Nijerya'da Enyimba kulübünde oynayan Vincent Enyeama iyi transfer olur.Vincent'ı izledim ve çok beğendim ucuza mal edilebilir.
defansta kalabilecek iki oyuncu var.sol bek Ömer Ateş ve Ortada stoper Aydın Yıldırım çok iyi oyuncular.bunlar takımda kalmalı bence.sağ bek ve stoper mevkine iki tecrübeli oyuncu alınabilir.mesela Ankaraspor'dan Ramazan Tunç çok kaliteli stoper.sağ bek içinse Konyaspor'dan Yasin Çelik çok iyi olur ama Konyaspor vermeyebilir Yasin'i
ortasaha baştan aşağı yenilenmeli bence.örnek olarak DM oynayan Seyit İçgül'ün yerine Johnson tipi bir oyuncu gerekiyor.Seneye büyük ihtimalle Galatasaray'a gidemeyecek olan Saidoo düşünülebilir.yada o olmazsa Afrika kökenli dayanıklı ve profesyonel bir futbolcu alınabilir.sol kanatta Mutlu iyi bir yedek olur.onun yerinede Kayserspor'da oynayan Cem Karaca tipinde bir futbolcu alınmalı içeri iyi dalabilen,hızlı,çevik bir futbolcu Brezilya'dan Santos'da oynayan Junior olabilir ama onun maliyeti yüksek olursa yine brezilya'dan tipik teknik ve hızlı bir oyuncu çok iyi olur.sağ kanatta Cüneyt Yis durabilr.aslında Cüneyt solda da oynayabilr ve Sağa bir futbolcu alınabilir farketmez.bir oyun kurucu şart Erciyesspor'a bence iyi bir brezilya turuna çıkmalı Erciyesspor Ankaraspor'un yaptığı gibi.aynı milletten 4 oyuncu takıma çok iyi uyum sağlar.diğer ikiside Afrika kökenli olursa çok iyi olur.Sakarya'da oynayan Marcel Mbayo alınırsa Erciyesspor'un ortasahasına dinamizm getirir diye düşünüyorum
forvette Taner belki kalabilir.iyi bir yedek olur onun yerine Türkiye'den benim çok beğendiğim Kayserispor'da oynayan Tomas Pesir.Pesir çok iyi bir oyuncu fizik gücü ve tekniği çok iyi ama topla Dribling pek iyi yapamıyor onun yanına indirdiği yoplardan yaralanabilecek Driblingi iyi bir yabancı olabilir.Youla tipinde yani.Rizespordaki macar forvet olabilir veya Osterc'de olabilir oraya.
biraz fazla şeyler istedim belki :mrgreen: ama bunları yaptığında Erciyesspor ligder iyi yerlere gelebilir.İyi transferler yapabilecek ekonomi Erciyesspor'da Kayseri'de fazlasıyla mevcut.size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
sizlerinde görüşlerini bekliyorum
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde; adli makamlar tarafından ispatlanmadığı ve kesinlenşmediği sürece hiçbir kuruluş ve kimse suçlu değildir.
Yazılarımızı fanatikliğe dökmeyelim, bırakın fanatikliği burada okuduklarım resmen cihan savaşına hazırlanan bir milletin sözleri gibi...
Aşırıya kaçılmadan yazılarımızı yapalım, tartışmamızı saygı, ahlak çerçevesi içinde götürelim
VoLkaN BaROs
1.Hakemleri yemeğe götüren Elazığspor'du dikkatini çekerimQuote:
Originally Posted by gokhanarslan1991
2.Erciyesspor maçlarının kaç tanesini izledin
3.ben 17 maçın hepsini izledim ve hakemlerin Erciyes lehine hatalı karar verdiğine şahit olmadım.hatta Erciyes maçlarına gelipde küfür yememiş hakem çok azdır.
4.Eğer Erciyes-Bursa Maçını izlediysen hangi takımın Süper ligi hakettiğini rahatrça görürsün
5.Erciyersspor bazı maçlarda kötü oynamış olabilir ama bu Süper ligi haketmediği anlamına gelmez.Dünyada kaç tane takım harika oynayarak şampiyon oluyor
6.tipik bir ezik psikolojisi içinde olduğun yazından belli oluyor.Takım puan alamadığına göre süper ligi hakedememiştir.
7.Tüm taraftarları nitelemek istemiyorum ama Kayseri'ye gelen Bursa taraftarları dünyada gördüğüm en pis taraftardı.çünkü İstiklal marşında beşiktaşa küfür etti.İstiklal marşı söylenirken küfür eden insan dünyanın en pis insanıdır(en hafif söz bu)
Bence de erciyes fazlasıyla hak etti bu arada ligde iki tane kayseri takımı olcak ne güzel yaw.(Kayserili değilim ama güzel bi şey bi şehirden iki takım olması.)
tabi canım her hafta maç var düşünsene hemde süper lig maçı yani senede iki kere Cimbom geliyor :mrgreen:
Bursayı'da gördüm Kayseri'yi de. Bursaspor taraftarının genel bir özelliğidir agresiflik. Malatyada'da maç çıkışı bir bayan taraftara yapılan 30 kişilik bir taciz vardı, ancak bunu koskaca milli maçlara sahiplik yapmış bir şehirin tümü de mâl edemeyiz. İstanbul dışında taraftarın gerçek bir otmosfer yaratacağı tek Anadolu şehri Bursadır. Buda ayrı bir gerçek. Kayseri'ye gelirsek, Türkiyenin en imar şehri. Tek kelime ile Anadolu'dan taşmış bir şehir. Bu şehir 2 takımı hak ediyor, umarım seyirci oranları düşmez. Keşke Anadoludan daha çok takım süper lige yükselse, Sivaslar, Elazığlar çoğalsa. Spor sadece futbol olarak kalmıyor dünyada, Misyonunu yükseltiyor, önünü açıyor... Erciyesspor'a Süper Ligde başarılar...
Not: Sadioo ve Osterch ile iş yürümez emin ol. Bu sene içeride dışarda Malatyaspor'un 30 maçını izledim, tecrübe ile kanıtlandı bu.
benim izlediğm kadarıyla Osterc iyi bir forvet ama sen daha iyi bilirsin tabi sürekli izlediğin için.Saidoo bence Süper lige yeni çıkmış bir takım için ideal bir DMC.
şehir hakkında söylediklerin tamamiyle doğru çok imar bir şehir.bugüne kadar hiç bir şehirde görmediğim evler,yollar,parklar var ama bence taraftarıyla 2 takımı hak etmiyor.mesela stadda 25 bin kişi varsa bunun en fazla 5.000'i taraftar geri kalanı seyirci ve çekirdekçi :mrgreen:
şehir olarak hak ediyor ama taraftar olarak hak etmiyor bence