Cihan ne demiş ki konu dışı, Allah aşkına. Küfür mü etmiş, birilerini rencide mi etmiş. Sırf adamı yöneticiliğinden dem vuruyorusunuz. Adam Galatasaraylı ne yapsın hiçbirşey yazmasın mı ? ''di canio'' gibi mesaj mı silsin ?
Printable View
Cihan ne demiş ki konu dışı, Allah aşkına. Küfür mü etmiş, birilerini rencide mi etmiş. Sırf adamı yöneticiliğinden dem vuruyorusunuz. Adam Galatasaraylı ne yapsın hiçbirşey yazmasın mı ? ''di canio'' gibi mesaj mı silsin ?
Yahu ne demişim bir de ben anlasam. Ben buraya ılımlı mesajlar atmaya çalışıyorum özellikle. Onun dışındaki mesajlarımı gidip Facede yazıyorum hep. Alıntılayın da mesaj üzerinden konuşalım.
Son attığım mesajlar burda http://forum.turksportal.net/vb/sear...archid=1852758
Beşiktaş atağa çıkarken kaleciye geri pas atıyor Rüştü topu dikiyor bu nasıl futbol anlayışı vs vs. Sen bu mesajı iyi niyetle attıysan ben senden özür diliyorum , bir daha da sana herhangi bir ithamda bulunmayacağım ama yok altında başka birşey varsa var sen düşün vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni.
Özür dilemen lazım o zaman. Ben orada tamamen oyun planını eleştirdim. İçimden en ufak bir şekilde "maçı satıyorlar" düşüncesi geçmedi. Aynı şeyi Galatasarayda yapıyordu FT'den önce. Atakta pas yaparken top birden kaleciye geliyordu gıcık oluyordum.
Bu konu altında attığım mesajlara baktım da normalden bile ılımlı mesajlar atmışım.
En nefret ettiğim adam hakkında (Volkan) bile "üzüldüm" dedim, Volkan'a karşı laf söyleyen Corpus'a laf söyedim, Fenerin lehine hakemi savundum. Daha ne diyeyim anlamadım ki. Üzdünüz beni gerçekten.
Maçın geniş özetini izledim az önce. Bence;
- Edu'nun Volkan'ı sakatladığı pozisyondaki sarı kartı yanlış. Hakem orada belki tansiyonu düşürmek için gösterdi o açıdan kabul edilebilir ama sarı kartlık bir hareket yok pozisyonda.
- Bekir-Quaresma arasındaki pozisyonda her ikisine de sarı kart gerekirdi.
- Quaresma'nın şutunda Bekir'in eline çarpan top penaltı. Top kaleye gidiyor, çarpma olsa bile muhtemel golü önlüyor.
- Fernandes'in Mehmet Topuz'a hareketi net kırmızı kart.
- Veli-Semih didişmesi sonrası her ikisine de sarı kart gerekirdi.
- Egemen'in Semih'e hareketi faul+sarı kart, kırmızı kart bile gösterilebilirdi.
Gabi abi sayınca aklıma geldi şimdi de.Stoch'un top çıktıktan sonra topu havaya vurmasına kart görmemesi çok ilginçti.Semih'in yakasına yapışma olayı daha da ilginçti tabi :)
Hakem Rüştü'nün açık açık ettiği küfüre kırmızı kart göstermemiş. Edu'ya, Fernandes'e, Egemen'e, Bekir'e, Semih'e Sarı veya Kırmızı olurdu olmazdı demek bu durumun üzerine biraz komik gidiyor : ) O kadar çok kural dışı olay oldu ki son zamanlarda gördüğüm en kötü hakem performansıydı.
Emre ırkçılık yapmayıp hakaret ettiğini açıkladığı için ceza almıştı, Rüştü'de hakeme hakaret ettiğini açıkladı bakalım o ceza alacak mı ?
Fernandes'e kırmızı kart verilmemesi inanılmaz sacmaydı zaten.Ya kart vermiyceksin devam diyiceksin yada kırmızı vericeksin sarı kart ne alaka.İnanılmaz kötü bir hakem vardı sahada en küçük müdahalelerde oyunu durdurdu gereksiz kartlar verilmeyen kartlar.Hakemlerimizin yetersiz oldugunu görüyoruz Süper Final sayesinde.
Halis Özkahya'yı unutmayalım o da ceza almalı.Sen ne olursan ol hiç kimseye ''Adam değilsin'' diyemezsin.
Hakem maçı katletti resmen tribünde çıldırdık. Son dakika sahaya giren arkadaşada iyi bi küfür saydırdık zaten ayrıca 12numara.org'un twitter hesabında sahaya giren kişinin Fenerbahçeli olmadığını emniyette açıkladığı yazıldı.
Bu ziya şengüle neden böyle pankart falan açıldı bu süreçte baya bi üstüne gidildi bu adamın naptı ben bilmiyorum bilen biri anlatabilirmi
27-11-2010 İbb-Fb maçı sonrası.. Gökhan Gönül:Biz kazandık belki ama şunu söyliyim Halis Özkahya'nın bazı hitap şekillerini yanlış buluyorum
burak gece gece seni de uğraştırdık kusura bakma. cümeten iyi geceler. tekrar tebrikler Fenerbahçe. Hafta içinde inşallah zevkli bol gollü maçlarla devam edilir.
Öncelikle F.Bahçe'yi tebrik ediyorum.
Maçla ilgili düşüncelerim ise; Egemen, Fernandes ve biraz da Rüştü&Ernst ikilisi dışında aynı tas aynı hamam. Şu iğrenç sezonun bir an önce bitmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki, Beşiktaşlı taraftarlar için. Bazı isimleri takımda görmeye tahammül edemiyorum artık. Hani saydıklarım dışında hepsi kötüydü; ama bir örnek vermem gerekirse A.Madrid'in eski kaptanı koskoca 90 dakikada bir tane olumlu iş yapamadı derbi maçta.
Hakem için özellikle şu takımı savundu, şu takımı harcadı diyemem. Ama Rüştü'ye söyleyene kadar önce kendi adamlığına baksın ve şu maçı bir izlesin, nasıl yönettiğini görsün; sonra gelip adamlık taslasın.
Maça iyi başladık. Yediğimiz gole kadar organize poziyon vermedik ve ota saha tamamen bizdeydi çok rahat maç izliyorduk. Golü yedik ardından hemen beraberlik geldi ve zamanındaydın.
SONRA... Aykut Kocaman sahneye çıktı. 60.dakikada orta hakimiyeti bizdeyken,rakibe pozisyon vermeyip duran toptan gol yiyip 1-1 yakalamışken ve daha yarım saat varken Caner'i çıkarıp Bienvenu'yu almasını bana kimse açıklayamaz. Daha yarım saat vardı neyin kafası neyin paniği bu. Zaten o dakikadan sonra Beşiktaş sağlı-sollu gelmeye başladı. Tam ters döndü maç. Ardından korner kullanacaktı Fenerbahçe hakem değişiklik işareti verdi ve Selçuk çıkıp Özer girdi. Yanımdaki arkadaşla aynı anda aynen korner kullanılmadan şunu dedik. Bunu attık attık yoksa kesin yeriz. Keşke başka şey isteseymişiz ki attık o kornerde golü.
Kısaca 60.dakikadaki değişikliğe kadar rakibin sağlı-sollu atağı yok.Denegeliyiz.Orta saha bizde ve pozisyona da giriyoruz.Daha yarım saat varken, maç 1-1 iken Aykut'un bu riski çok gereksizdi ve ilk 1 saatte rahat maç izlerken son yarım saatte gerildik.Çok yanlış değişiklikti. Değişiklik için 75.dakikaya kadar beklenebilirdi.Neyse ki Kazandık.Teşekkürler çocuklar.
Beşiktaş bence hafta içinde ki maçtan da puan alamazsa 0 çeker diye düşünüyorum Süper Final'de...Fenerbahçe'yi çok zor maçlar bekliyor 2 maç üst üste deplasman yapacak bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılırsa şampiyon olabilirler bence...
Bu arada son gol "corner bug" oldu galiba. Rüştü 2 golde de %100 hatalı.
Rüştü'nün ezelden yan top sıkıntısı var zaten. İlk yarıda da soldan bir ortada boşa çıktı.
İlk gol klasik Rüştü golü:) Adam çıkaramıyor zaafı var sanırım oraya giden toplara :D İkincisini evde birbirimize gol be gol ulan diye bağırmaktan tekrarlarda dahi göremedim.
GS - FB Maçı Tahminim :p
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=116
İyi oldu, güzel oldu, hoş oldu.
Bilmem belki ben art niyetliyim ama sanırım Beşiktaş'lı topçular ligi bitirmiş. Adamların ayakta durmaya hali yok. Eğer bir Alex bir Emre bir Sow'da bu takımda olsaydı çok farklı olurdu skor...
Eğer deplasmanda kazanırsak, bu işin sonu çok tehlikeli olur diyorum. :)
Bu arada Edu'yu tebrik etmek gerekir, her ne kadar yabancı bir adamda olsa gerçekden sporcu kimliği olan bir adam belli ediyor her yerde kendini....
Volkana gecmis olsun, Fenerbahceyede tebrikler. Besiktas playoffta 0 puan alacak demistim bi arkadasa inanmamisti, o yola dogru gidiyorlar.